1 Eylül 2017 Cuma

Avusturya konsolosluğu vize için gerekli evraklar

Başvuru sahipleri, işlem sürecinin uzamaması için bu kategoriye ait gerekli belgeleri ibraz etmelidir. Bu dosya vize işlemleriyle ilgilenen bir danışmanlık firmasına teslim edilerek başvuru işlemi tamamlanmalıdır.


Avusturya vizesi yetki alanları. Bunu da anlamış değilim.


Türk vatandaşlarını bilgilendirme amaçlı bir site kuruluyor ama İngilizce ! Sitelerden araştırdığım kadarıyla pek çok evrak dilekçe vs.

Durumunuza uygun evrak listesinin. Ayrıca pasaportunuzun senden eski olmaması en çok dikkat edilen unsurlardandır. Vize başvurunuz için gerekli evrak listenizi buradan oluşturabilirsiniz.


Daha detaylı bilgi için lütfen bizimle iletişime geçebileceğinizi ve başvurunuzu en kolay yoldan yapabileceğimizi unutmayın. Mutlu yarınlar diliyoruz. Umarım bu yazı ışığında merak ettiğiniz tüm sorular cevap bulur. Bu vize türleri kısa süreli Schengen vize kategorisinde yer almaktadır ve vize sahibine 1gün içinde en fazla gün kalış hakkı vermektedir.


Başvuru Formu’nda ıslak imza, e-mail adresi ve cep telefonu numarası. Almanya Federal Cumhuriyeti yetkilileri her yıl Almanya aile vizesi için gerekli evrak listelerini güncellemektedir.

Almanya Aile Birleşimi Vizesi başvurularında güncel evrak listesini eksiksiz ve istenilen şartlara uygun ibraz etmeniz gerekmektedir. Başvuru sırasında orijinal evraklar tarafınıza geri verileceğinden evrakların fotokopileri ile birlikte başvuruda hazır. Online vize başvurusu yapmak ve gerekli IMMI hesabınızı açmak için lütfen buraya tıklayınız.


Vize Keyfi danışmanları ile yapılacaktır) Pasaportun aslı: En fazla yıllık ve içerisinde adet boş vize sayfası bulunmalıdır. Schengen Vize talep formunu : Eksiksiz olarak doldurulmuş ve imzalanmış olmalıdır. Ayrıca geçerlilik süresi dönüş tarihinden itibaren en. Başvurular için ilk şart tahmin edebileceğiniz gibi halihazırda elinizde bir pasaportun olmasıdır.


Burada dikkat etmeniz gereken. Yönetmelikte evrakların eksiksiz bir şekilde toplanması gerekmektedir. Yolcularımız Meslek gruplarına göre aşağıdaki evraklar ile başvuru yapmalıdırlar. Pasaportunuzun geçerlilik süresi gibi belirli kurallara uygun bir şekilde evraklarınız hazırlanmaktadır.


Vizenizin reddedilmesi gibi bir durum profesyonel çalışmalarımız. Evrakların İsveç Konsolosluğu tarafından döneme göre güncellenebildiği göz önünde bulundurularak başvurudan önce. Bu konuda mutlaka her aile bireyi için ayrı ayrı evraklar tamamlanmalı, ilgili mercilere ulaştırılmalıdır.


Diplomatik, Hizmet ve Hususi Pasaport hamilleri ise, altı ay içinde üç ayı aşmamak kaydıyla, anılan ülkeye yapacakları seyahatlerinde vizeden muaftır. Schengen ülkesinden vize aldıysanız ve vize sayfanızın sol alt kısmında VIS ibaresi bulunuyor ise evrakları tarafımıza kargo ile göndermeniz yeterlidir. Bu detaylarda önemli hususlara dikkat ederek gideceğiniz ülkeye vizenizi.


Schengen ülkesini ziyaret etmek amacıyla vize başvurusunda bulunanlar şahıs, başvurularını akredite seyahat acenteleri veya vize başvuru merkezleri aracılığıyla (dış yüklenici kurum) şahsi olarak, vize için gerekli ve hazırlanması zorunlu olan evrakları toplayarak ve en önemlisi Schengen vize kurallarına riayet ederek gerçekleştirirler. Parmak izi verme işleminde ve.

Bulgaristan turist vizesi için gerekli evraklar Bulgaristan Konsolosluğu tarafından belirlenir ve Konsolosluğun inisiyatifine göre değişebilmektedir. Başvurunun gerçekleştirileceği diplomatik misyona bağlı olarak evraklarda farklılık olabilir. Vize merkezi aracılığı ile başvuru yaptığınızda seyahat etmeyi planladığınız ülkenin departmanına telefon ve e-mail üzerinden ulaşarak gereken evrakların listesini talep edebilirsiniz.


Dubai Vizesi için gerekli evraklar konsolosluk tarafından belirlenmiştir ancak Türkiye’de başvurular Dubai Göçmenlik Ofisi tarafından ve yetkili aracı kurumlarla kabul edilmektedir. Dubai vizesi almanın diğer vizeler gibi zor olduğu varsayılmaktadır.


Ancak Dubai Konsolosluğunun yetki verdiği aracı kurumlara yapılan başvurularla kısa süreleri vizeleri almak kolaylaşmakla. Vize işlemleriniz için gerekli olan evrakları temin ederken maksimum ay içinde alınmış güncel evraklar olmasına özen göstermekteyiz.


Turistik amaçla giden kişi öğrenciyse başka evraklar gerekir, çalışandan başka, iş sahiplerinden başka, emeklilerden başka, ev hanımlarından da başka. Aşağıda her durum için gereken vize evraklarını anlattık. Almanya Vize Gerekli Evraklar Nelerdir: Seyahat Belgesi: Umuma Mahsus (Bordo) pasaport sahipleri vize işlemlerine tabidir.


Diplomatik (Siyah), Hususi (Yeşil) ve Hizmet (Gri) pasaport sahipleri 1gün içerisinde günü aşmamak kaydıyla vize prosedürlerinden muaftır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.