10 Ekim 2017 Salı

Almanya nüfusu 2020

Bu rakamın kısa sürede milyona ulaşacağı bekleniyor. Polonyalılar yer alıyor. Dünya’nın en kalabalık ikinci ülkesi Hindistan’dır.


Rakamları araştırıp yeniden düzenlemenizi tavsiye ederim. ALMANYA NÜFUSU HAKKINDA. Dünyanın en kalabalık ülkesi Çin’dir. Bu iki ülkenin toplam nüfusu dünyanın 3’te birinden fazladır.


Dünya nüfusu her geçen gün artıyor ancak artış hızında yavaşlama devam ediyor. AZERBAYCAN NÜFUSU. Son Güncelleme: 11. Artışta, geçen yıl 3bin kişiye yaklaşan göçün etkisi var.


AA Giriş Tarihi: 17.Zero Özgür Ansiklopedi - Okumanın En Kolay Yolu. Not: Tüm bağımlı bölgeler italik olarak gösterilmiştir. Avusturya Nüfusu Kaç? Euro‘nun üzerindedir.


Haberin detayları için tıklayınız. Hamburg, sanayi kenti. Bunun bini (yüzde 2) diplomasız. Türk nüfus 3bin. Yurt dışından göçün. Bursa ve Antalya gibi şehirler takip etmektedir. Adana, Konya, Gaziantep, Şanlıurfa, Kocaeli gibi şehirleri de akabinde sayabiliriz. Bir önceki yıla göre milyon 1bin 1kişi artış gözlendi. Hangi güne denk gelmektedir ? Yükselen konut fiyatlarıyla, çalışanların ev alması neredeyse imkansız hale geldi.


Van’da ise nüfus bir önceki yıla göre bin 9kişi artarak milyon 1bin 757. Ana Sayfa » Güncel. Alman Ekonomi Enstitüsünün y. Jun- 00:Beğeni:Retweet:Tweet URL. Puan İlk Tercüman.


Almanya nüfusu 2020

Fransız CiteCreation isimli şirket, kuşlar, bitkiler, hayvanlar, hatta "hayali komşular" çizerek binalar üzerinde bir duvar resmi oluşturdu. Birleşik Krallık(İngiltere) takip ediyor.


Başkenti Berlin olan bu. Halk Cumhuriyeti: 13. Yükselişin nedeninin ise doğum oranlarındaki artış ve artan göçmen sayısı gösterildi.


Doğal nüfus artış hızının %-olduğu ülkede gerçek nüfus artış hızı %-17’dir. TRABZON erkek nüfusu 400.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.