3 Ekim 2017 Salı

İtalya vizesi nasıl alınır

Tarihi yapısı ve antik mimarisiyle büyük ilgi çeken İtalya, avrupa da en çok turist çeken ülkelerden biridir. Roma, rönesansın doğduğu yer olan Floransa ve romantizm deyince herkesin aklına gelen Venedik gibi turistik yerlerin çok olması bir çok kişinin “ İtalya vizesi nasıl alınır ” diye sormasına neden oluyor.


Vizesi Nasıl Alınır ? Bunun için yetkili kuruma ulaşıp başvurunuzu yapmanız doğru olacaktır. Express vize seçeneği bulunmaktadır.


Birçok ülkede olduğu gibi İtalya ’ya gitmek için de vize almanız gerekmektedir.

Challenge chelsea fenerbahçe fransa futbol galatasaray göztepe ingiltere inter italya juventus kim kazanır ligue liverpool manchester city manchester united milan monaco müze nasıl alınır paris saint-germain passo passolig premier league saint-etienne serie a seyahat stadyum süperlig ticketone trabzonspor türkiye vizesiz vlog vodafone park yarışma. Eskiden vizeler ülkelerin konsolosluklarından alınıyordu, şimdi durum biraz farklı, ülkelerin çoğu bu işlemi anlaştıkları bir şirkete vermiş durumdalar, İtalya ve Almanya için bu şirketin ismi iData.


Zaten web sitelerini ziyaret ettiğinizde ilgili detayları size iletiyorlar. ABD vizesi alıp alamayacağımızı düşünür.


Konsolosluğu’na, planladıkları İtalya seyahati ile ilgili olarak seyahatin amacını, seyahat masraflarının nasıl karşılanacağını ve vize başvurusunda bulunan kişinin Türkiye’ye geri dönme yönündeki motivasyonunu gösterir evraklar ibraz etmelidir. Amerikan vizesi nasıl alınır ? Hususi (Yeşil) Pasaport, Hizmet (Gri) Pasaportu ve Diplomatik (Siyah ve Kırmızı) Pasaport sahibi olan kişiler 1günlük zaman diliminde günü aşmayan İtalya seyahatlerinde İtalya vizesi başvurusu yapmak zorunda değildir.


Pasaportun geçerlilik süresi, seyahat tarihinden sonraki altı ayı da kapsaması gerekir. TALYA VİZE FORMU İSTANBU.

Formlar siyah tükenmez kalemle ve büyük harflerle doldurulup evraklarla beraber tarafımıza gönderilmelidir. Bordo) Pasaport hamili Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları ile Türkiye’de ikamet eden üçüncü ülke vatandaşları ülkeye giriş yapmak için İtalya Konsolosluğu’na İtalya vizesi başvurusunda bulunmaları zorunludur. Eğer başvuru yapan kişi çalışıyorsa aylık maaş bordrosu istenir. Bu vize için istenen belgeler arasında.


Ankara - İstanbul - İzmir - Antalya - Bursa - Adana - Gaziantep - Mersin - Diyarbakır - Muğla - Denizli. Temel olan uygulamanız gereken üç adım vardır. Bu adımları uygulamanız halinde kolaylıkla İtalya vizesi alabilirsiniz. Karmaşık bir süreç olabilen vize başvurularınızı daha keyifli ve doğru biçimde, zamanı iyi yöneterek yapmanız alacağınız uzmanca desteğe bağlıdır.


En çok seyahat edilen ülkelerin başında yer alan İtalya, vize konusunda oldukça kolaylık sağlıyor. Antik kalıntılarıyla Roma, kanallar arasında.


Biyometri işlemi, aracı kurumların hizmet bedelleri, kargo masrafı gibi işlemler bu ücrette tabi değildir. Schengen vizesi nasıl alınır ? Her ne kadar artı eksi evraklar olsa da genel olarak İtalya vizesi başvurusu diğer Avrupa ülkelerindeki vize başvuruları gibidir. Umarım bu yazı ışığında kafanızda oluşan tüm soru işaretleri giderilir.


Maalesef uğraştırıcı bir vize süreci var, şanslıysanız zorlanmadan tamamlama ihtimaliniz de var tabiî ki. Ancak İtalya, vize başvuruları konusunda iDATA yı yetkilendirmiş. Kadıköy’den İtalya vizesi nasıl alınır sorusunu tüm detaylarıyla paylaşmaya çalışacağız. Başvuru merkezimizdeki uzman kadromuzdan alacağınız hizmet, vize alım sürecinizi kolaylaştıracak ve vize sonucunuzun olumlu olmasında büyük katkı sağlayacaktır.


Diyarbakır’dan İtalya ’ya seyahat planlaması yapıyorsanız vize işlemleriniz gerçekleştirmek için yapmanız gereken vize başvuru merkezinden randevu almaktır.

DATA’nın internet sitesinden başvuru yapmak, aradından topladığımız evraklar ile ofislerine gitmek gerekir. Evrakların eksiksiz olması ve doğru bilgiler. Sayfamızın devamında: Kadıköy, Anadolu Yakası veya Altunizade’den gerçekleştirilecek İtalya vize işlemleri hakkında en temel bilgileri bulabileceksiniz.


Oturma İzni Nasıl Alınır ? Adım adım ilerledikten sonra oturma iznini almanız son derece kolay olacaktır. Değerli ziyaretçimiz, İtalya vizesi nasıl alınır hakkında bazı hususlardan bahsedeceğiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.