26 Ekim 2017 Perşembe

İtü staj başvuru formu ek 2

Onaylanan belgeler öğrenci tarafından İTÜ Portal’a yüklenir. Başvuruların ofislerimizin toplam kapasitesini aştığı zamanlarda ek olarak çeşitli üniversitelerden boş ofis temin etmekteyiz. Bu nedenle staja kendi dizüstü bilgisayarı ile katılabilecek durumda olanlar öncelikle tercih edilmektedir. Yazılım veya Tasarım alanında staj yapacak ve kendi bilgisayarınızı kullanacaksanız, bilgisayarınızda minimum 8GB RAM bulunmalıdır).


TÜ dışı staj yapacak öğrencilerin sadece iş güvenliği eğitimi almaları gerekmektedir. Bu süreçte, çevrim içi staj yapan öğrenciler, Ek - ve Ek -belgelerini doldurmayacaktır. Son Güncelleme : 20. Bu form elektronik Ek -başvuru formudur, ayrıca basılı olarak herhangi bir Ek -formu getirilmesine ihtiyaç yoktur.


Ek - belgesi staj bitiminde zarf içersinde kurum yetkilisine imzalatılmış olarak teslim edilecektir. Ek -belgesi staj bitiminde elektronik form olarak toplanacaktır. Elektronik formun çıktısı. EK - : YÖK Katkı Payı Formu.


EK -4: E-Devlet üzerinden alınacak Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği. Staj Başvuru Formu. EK -3: Nüfus Cüzdanı ya da Yeni Kimlik Kartı Fotokopisi. Belgeler okunaklı mı?


İtü staj başvuru formu ek 2

Evrakta tahrifat var mı? Konukevi Yönergesi. RETİM YILI, İTÜ BAŞARI ÖDÜLLERİ. KVK 2veya KVK 3stajlarını yapmak isteyen öğrencilerin ekli dosyada ki Fakültemiz staj komisyonu 30. Kadro Talep Formu Akademik Personel Başvuru Dilekçesi Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Formu Yabanci Uyruklu Kimlik Bilgi Formu Ek -Vize Talep Formu Ek -Acik Kimlik Ek -Bilgi Derleme Formu Ek - Çalışmakta Olan Yabancı Uyruklu Bilgi Formu Ek -Jüri Beyannamesi İlk Defa Çalıştırılacak Yabancı Uyruklu Personel.


Başvurular e-devlet üzerinden yapılacak olup, başvuru tarihleri dışındaki başvurular kabul e dilmeyecektir. STAJ BAŞVURU UYGULAMA KLAVUZU.


Siz de İTÜ Artı Teknokent’te yer alan ofisimizde Moblobi. Ek 3- Sanayi Kolları Çizelgesi. Misafir Yurt Başvuru Formu Not: İTÜ Öğrencileri yaz dönemi yurt başvurularını portal üzerinden gerçekleştirmektedir.


İtü staj başvuru formu ek 2

Bu form üzerinden yapılan başvurular geçersiz sayılacaktır. Bu form asıl kopya olarak hazırlanmalıdır (Kopyalardan biri işyerinde kalacak, diğeri Fakülteye öğrenci tarafından teslim edilecektir). Bu ba şvuru formu sadece üniversitelerin yıllık bölümlerinde okuyan ö ğrenciler içindir. Yukarıdaki bilgilerin tümü doldurulması zorunlu alanlardır, eksik bilgi olması halinde ba şvuru de ğerlendirme dı şı bırakılacaktır.


Hacıkombat olduğunuzu düşünüyorsanız, geleceğin tasarım. Burs başvuru koşullarını sağlayan öğrencilerimize verilen burs imkanlarından yaralanmak isteyen öğrencilerimizin, burs başvuru formu sayfasında bulunan “ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI ÖĞRENİM BURSU AÇIKLAMA VE BAŞVURU BELGELERİ” bağlantısında belirtilen evraklarla birlikte, aşağıda verilen linki üzerinden başvuru formunu online olarak doğru ve eksiksiz bir şekilde. Created with Sketch.


İtü staj başvuru formu ek 2

KA1Personel Eğitim Alma aktivitesi başvuru formu için tıklayınız. TSM için başvurulabilecek kurum ve alanlar listesinde, Türkiye Ulusal Ajansı’nın 15. Gerekli güncelleme 22. NEMLİ NOT: Öğrencinin bu formu staja başlamadan önce Y. Kazası ve Meslek Hastalığı Sigortası Piriminin ödendiğine dair SGK kayıt belgesini bölüm staj sorumlusundan temin edebilirler.


G- EK -Başvuru Dilekçesi. Kişi Başvuru Formu ’nda belirtilen bütün bilgileri doldurmak suretiyle KVKK’nın 11.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.