30 Kasım 2017 Perşembe

Bir sitenin değeri nasıl ölçülür

Bir web sitesi için gerçek anlamda bir değer oluşturmak genellikle zordur fakat ölçülebilir. Sağlam bir link profili var mı? Arama motoru trafiği nasıl ? Yada rss abone sayısımı? Bazı web sitelerinin ziyaretçi sayısı az olabilir ancak kendisinden daha fazla ziyaret�.


Herhangi bir sitenin değeri nasıl ölçülür sorusunun cevabı site kazanç hesaplama aracı kullanılarak saniyeler içerisinde web site değeri hesaplama sonucu tablo halinde görüntülenir.

Ben bu kadar kaliteli bir sitenin daha doğru düzgün pazarlama yaptığını görmedim. PcLabs sitesi de çok kalitesiz bir tasarıma sahip.


Yeni ama önemli olmayan haberleri nerede bulacağımı uzun bir süre sonra keşfettim. Birde videoları kendi sunucularınızda barındırmak gibi abidik gubidik gereksiz bir işe giriyorsunuz, ağlamasanız neyse. Hadi bunları yapıyorsun, bari 50. Kan şekeri seviyesinin normalın altında (hipoglisemi) ve normalin üstünde (hiperglisemi) olması pek çok sağlık sorununa neden olabilir.


Ayrıca bir web sitesinin elde ettiği trafiğin hangi sayfalarında daha yoğun olduğunu görmek isteyebilirsiniz. Ahrefs yine bu bilgiyi sunmaktadır.


Bir sitenin hitini öğrenmek için iki farklı yol vardır.

Spam’a Girme Olasılığı Nasıl Ölçülür ? Her web sitenin spam olasılığı elbette mevcuttur. Fakat bunu kontrol etmek veya artmasını engellemek sizin web siteniz ile ilgilenmenizle doğru orantılı.


Pratik, nefis ve lezzetli yemek tarifleri - ownerspost. Yoksa günlük ziyaretçi sayısımı? Birden çok ziyaret, ikinci bir gösterim sağlayan değerli içerikler sunduğunuzu gösterir. Web Sitem Ne Kadar Eder?


Düzenli olarak yeni içerik yayınladığınızda (bloglar), herhangi bir içerik paragrafının nasıl performans gösterdiğini görmek için Yeni ve Geri Dönen Ziyaretçiler sonuçlarınızı inceleyebilirsiniz. FPS nedir, nasıl ölçülür, nasıl artırılır gibi soruları yanıtladığımız ve bunların yanı sıra ideal FPS değeri hakkında fikir verdiğimiz yazımızın sonuna gelmiş bulunuyoruz.


Eğer sizlerin de FPS değerini ölçmek veya artırmak için kullandığınız farklı yöntemleriniz varsa bunları yorumlar kısmında bizlerle paylaşmayı unutmayın. Domain Authority değerini yükseltmek için spam skoru düşük olan ve yaşlı sayfalardan link almamız gerekiyor ancak önemli bir kaç konuyu unutmamamız gereken şey ise link aldığımız sitenin sitemiz ile aynı kategoride olması gerektiğidir.


Eğer farklı kategoride siteden sitemize link alırsak faydası olmayacaktır yanlış kullanımda ise zararı bile olabilir. Sar değeri hesaplamak için, pek fazla bilgiye gerek yoktur fakat ÖSYM sınavlarında kullanılan algoritmalar gibi bir hesaplaması vardır diyebiliriz. SAR Değeri Nasıl Ölçülür.


Bu sebeple sizlere formül verip fazla açıklamaya girmek istemiyoruz çünkü bakıldığı zaman pek anlam ifade etmiyor. Bir internet sitesi oluşturduktan sonra bu sitenin kullanıcı odaklı olmasını sağlayacak pek çok farklı etmen vardır.


Zira, sitenizi kurma amacınız da insanların bu sitedeki paylaşımlara. Bir baskılı devre üzerinde çalışırken, direncin değerini doğru ölçmek için direncin uçlarından birini baskılı devreden çıkartmak gerekir.


Dijital bir multimetre tarafından görüntülenen direnç değeri, test probları arasındaki tüm olası yollardan geçen toplam dirençtir.

Devrenin parçası olan bir bileşende direnç ölçerken dikkatli olmak gerekir. Ping değeri milisaniye cinsinden ölçülür ve ne kadar düşük ise o kadar hızlı bir iletim var demektir. Değişken bir akım veya gerilimin büyüklüğünü ifade etmenin bir yolu genliğini belirtmektir. Fakat, genlik bize akım veya gerilimin tepe değerini verir.


Bazen, ortalama değeri bilmek daha faydalıdır. Basit anlamda tüm değerlerin ortalamasını almak fayda sağlamaz. Bir site ne kadar çok siteden backlink alırsa, MozRank’ı arttırır.


Ancak bu siteler güvenilir değil ise sitenin MozTrust değeri artmayacaktır. Bu durumu örnek ile açıklamak gerekecekse, Tek bir kaliteli backlink, MozTrust değerinizi ila oranında artırabilir. Dik bir şekilde durun. Bu esnada göğüsleri fazla şişirmeyin ve omuzları da düşürmemeye gayret edin.


Göğüslerin altından mezurayı geçirerek ilk ölçüm yapılır. Dünyaca ünlü yemek tarifleri, Ownerspost.


Alexa değerini kontrol et bol bol içerik gir, sitenin etiketlemesini yap biraz çalışırsan iyi değerlere ulaşırsın. Telefonlarda bu değerleri gösteren bir bölüm bulunuyor mu? Tabii bir web sitesinin önemi de ancak ziyaretçi sayısıyla ölçülür. Sadece eh benim bir web sitem var bak nasıl olmuş deyip kuru kuruya hava atmış olursunuz.


Ayrıca, anlatımlar, fotoğraflar, linkler, kitap, makale ve diğer çalışmalar, ne suretle olursa olsun çoğaltılamaz, tekrar yayınlanamaz, dağıtılamaz, başka internet sitelerine tekrar konulamaz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.