21 Aralık 2017 Perşembe

Kidzania meslekleri

By utilizing this site, you are agreeing to our use of cookies. You can review the updates and learn more about the use o. Please click below for more information about how to book and to familiarise yourself with the changes made in the city before visiting! Is kidzania real city?


CitiZens can enjoy 50% off tickets for up to 4. A GREAT day at the return of STEM Fair!

KidPreneur Festival with our 1st Blog Ambassador! A Summer Camp like no other! Kidzania Meslekleri Gelelim en çok merak edilen bölüme. KidZania Corporate Website.


Detaylı bilgilerin yer aldığı yazımızda hangi meslekler var, kurum hakkında bilgiler, giriş ücreti ve ziyaret saatleri ile nerede ve. Who do you want to be today? We went to find out.


Kurulduğu günden bu yana - yaş aralığındaki çocuklar, meslekleri deneyimlerken takım çalışmasını, toplumda birey olmayı ve.

Nov This Pin was discovered by aibodesign. Gezide hem merak ettikleri meslekleri yaşayarak öğrenendiler hem de bol bol eğlendiler. Meksikalı girişimci Mr. Xavier Lopez Ancona.


See more ideas about Indoor playgroun Kids playhouse, Kids playing. Keşke şimdi çocuk olsaydım ” dedirtecek kadar eğlenceli bir yer. Cette épingle a été découverte par MICHELE CAVILLON.


Découvrez vos propres épingles sur Pinterest et enregistrez-les. Geleceğin sahibi olan çocuklarımıza, hayallerindeki meslekleri keşfedebilecekleri rol oyunları ile yaratıcı düşünme, karar verme ve problem çözme becerileri kazandırmak, eğlenerek öğrenme ve cesurca hayal kurma fırsatı sunmak için. Onların daha iyi bir dünya tasarlamalarına yardımcı. HEM EĞLENDİLER HEM ÖĞRENDİLER.


Altın Nesilli öğrenciler bitmek bilmeyen enerjileriyle bol bol eğlendiler ve yeni bilgiler edinerek vakitlerini verimli bir şekilde geçirdiler. Tümü, birbirinden eğlenceli aktivite alanlarında hem motor becerilerini hem de fiziksel ve sosyal becerilerini geliştirecek meslekleri deneyimledi.


Little hands crafted big things today at. Yaklaşık bin metrekareye yayılan bu alanda çocuklar, pizzacıdan diş hekimine, tiyatrocudan itfaiyeciye her meslek dalının özelliklerini görüyor, zevkli yanlarını yaşarken, zorluklarını da deneyerek öğreniyor. Kariyer Merkezi’ne gelen ziyaretçiler burada soruluk bir kişilik testi yaparlar.


Testin sonuçlarına göre yapılarına uygun meslekler tespit edilir. KidzMondo’da 40’tan fazla meslek birimi var.

KidZitter’ların sadece çocuğa bakmaları talebinde saatlik ücret 1TL’dir. Yılda 6bin kişinin ziyaret etmesi bekleniyor. Buraya yapılan yatırım ise milyon dolar. Yaklaşık milyon euro yatırımla kurulan Minopolis de binaları, sokakları, hareket eden taşıtları ile gerçek bir.


Geri bildirimlerinizi ve önerilerinizi ilgili departmanlara da ileteceğiz. Züper bir gün dileriz.


Buradaki çocukların sanki büyük birer bireymiş gibi gidi çalışıp parasını kazanıp sonra da bunu gönlünce harcayabileceği meslek dalları ve sosyal roller tahmin edebileceğinizden çok daha fazla.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.