29 Ocak 2018 Pazartesi

Edevlet telefon hattı

Devlet Kapısı’nın kurulması ve yönetilmesi görevi T. Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi Başkanlığı tarafından yürütülmekte olup, sistemin geliştirilmesi ve işletilmesi Türksat A. Merkezi numarasına başvurulması gerekmektedir. E-Devletin Mail adresi bulunmamaktadır.


E- Devlet İmei Sorgulama. Türk vatandaşlarının GSM hattı çıkarma talebinden sonra, bu hattı aktive edebilmesi için başvuran kişinin e-Devlet üzerinden GSM şirketlerinin uzantılı sayfalarına giriş yaparak onay verecek bir sistem oluşturulmalı.

Bu danışma hattı sayesinde vatandaşlar e-devlet sistemi ile ilgili olan istek ve şikayetlerini kolay bir şekilde ilgili birimlere bildirebilme olanağına sahip olabilmektedir. Bu sayfada ilgili yerlere e-devlet şifresi ve TC kimlik numarası yazıldıktan sonra sisteme giriş yapılır.


Edevlet sistemine ilk defa giriş yapanlar otomatik olarak yeni şifre belirleme sayfasına yönlendirilir. Kamu kurumları ile ilgili işlemlerin e-devlet ekranı üzerinden yapılabilmesi ile birlikte kimi durumlarda alo 1olan e devlet destek hattı ile iletişime geçilmesi sayesinde vatandaşlar kamu kurumlarında geçirecek oldukları zamanı kendi işlerine odaklanarak ciddi bir zaman tasarrufunda bulunuyorlar.


Bununla birlikte, mobil. Her türlü şikayet ve önerilerinizin yanı sıra, karşılaştığınız sorunlarla ilgili durumlarda 1numaralı hattı arayabilir ve çözüm talebinde bulunabilirsiniz. E – devlet kapısı kullanımı esnasında karşılaşabileceğiniz sorunlar genel olarak şunlardır.


Arama Terimleri: e-devlet. Telefon Hattı Kapatma Dilekçesi.

Faks göndererek iptal başvurusu yapmak isteyenler dilekçede iletişim bilgileri açık bir şekilde belirtmeli ve ekte kimlik. Mobil devlet uygulamaları, vatandaşların mekan ve zaman kısıtlaması olmadan, internet hizmet ağının olduğu her yerde ve ihtiyaç duydukları her zaman, Kamu Kurum ve Kuruluşl. Burada üzerine haciz var mı, adınıza kayıtlı tapu, borç sorgulama, üzerinize.


Devlet, bu sistem ile kurumlarda beklenen işlem sıralarını azaltmıştır. Aynı şekilde işlemlerin yapılma hızı da bu şekilde artmıştır. E – Devlet Şikayet Hattı (e – Katılımcılık) E – Devlet Resmi Sosyal Medya Hesapları.


Sosyal medya platformları üzerinde aktif olarak faaliyetlerine devam eden e – devlet kapısı kısa süre içinde e – devlet ile etkileşime girerek hizmet almak ve sorunlarına yanıt bulmak isteyen vatandaşlar tarafından kullanılabilir. Dolandırıcıların en çok başvurduğu yöntemlerden biride başkalarının kimlik bilgileri ile sahte cep telefon hattı açmalarıdır.


Bir çok vatandaş kendisinden habersiz üzerine açılan ve dolandırıcılık gibi suçlarda kullanılan sahte mobil hatlar yüzünden mağdur olmaktadır. KYK İletişim Hattı Saat Çalışıyor mu? Adıma telefon hattı açılmış ne yapmalıyım?


Böyle bir durumun başınıza gelmesi muhtemel. Bu gibi olaylarla karşılaşmamak adına e-devlet üzerinden Tc kimlik numaranızla giriş yaparak üzerinize hat olup olmadığını kontrol edebilirsiniz. Bir e-devlet şifreniz yoksa PTT şubelerine giderek bir şifre edinmelisiniz.


Belirli aralıklarla üzerinize hat var mı yok mu kontrol. Linkten 4lü telefon numarası araması yapılabilir, 4lü kurum veya servisler bulunabilir. Bu şifre Türkiye’de bulunan ptt şubelerinden cüzi bir ücret karşılığında alınabilir.


Emekli Sandığı Danışma Hattı Nasıl Kullanılır? E-devlet sitesinden farklı kurumlarla alakalı olarak.

Eğer siz de Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından sağlanan bu hizmetten faydalanmak bu hattı arayabilirsiniz. Cimer üzerinden telefon numarası dışında iletişime geçebileceğiniz alternatifler mevcuttur. Adım Adım Adınıza Kayıtlı Hatları Öğrenin!


HAT İPTALİ İÇİN MOBİL OPERATÖR İLETİŞİM NUMARALARIAdınıza Kayıtlı Hattın Kullanılmasına İlişkin Cumhuriyet Başsavcılığına Suç Duyurusu Turkcell, Vodafone, Bimcell, Türk Telekom derken. Daha önceden sisteme giriş yaparken güvenliğiniz için bir telefon numarası istenmiş ve telefon numarası hesabınıza tanımlanmış olabilir.


Vatandaşlar kendi tercihlerine göre ALO 1numaralı hattı kullanabilecekleri gibi internet üzerinden de SGK iletişim sağlayabilirler. Cep telefonunuzu kaybettiniz ya da çalındı bu durumda yapmanız gerekenlerin ne olduğunu bilmiyorsanız, bu yazıda cep telefonlarının çalınması ya da kaybedilmesi halinde yapılacaklar resimli bir şekilde anlatılacaktır.


Adınıza kayıtlı telefon hattı sorgulama işlemi yapmak, ileride yaşayacağınız bazı problemlerin büyümeden önüne geçmenizi sağlayabilir. Nitekim, adınıza kayıtlı bir telefon numarasını sadece bir kimlik fotokopi ile çıkartabilmek mümkündür.


Sizler de e-devlet üzerinden üzerinize açılan telefon hattı olup, olmadığını öğrenebilir, habersiz olarak açılan bir hat varsa en yakın savcılığa suç duyurusunda bulunabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.