22 Ocak 2018 Pazartesi

Y ile başlayan kelimeler

Y harfi ile başlayan kelimeler listesini scrabble oyununda ya da Türkçe ile ilgili araştırmalarınızda kullanabilirsiniz. Ayrıca İçinde Y harfi olan kelimeler listesine ya da sonu Y harfi ile biten kelimeler listesine gözatmak isteyebilirsiniz. Y ile başlayan kelimeler. Kelimeler sözlükteki sıralarına göre sıralanmıştır.


Yüzsüzlük, Yüzücülük. Başında Y harfi bulunan ve ÜK ile biten adet kelime bulunuyor.

Yükçülük, Yüklülük, Yürüklük, Yürürlük. Ayrıca İçinde y harfi olan kelimeler listesine ya da başında y harfi olan kelimeler listesine gözatmak isteyebilirsiniz.


B ile biten kelimeler. Kelime Listeleri : J ile başlayan kelimeler. V ile başlayan kelimeler. Bağa ile başlayan kelimeler Başında bağa olan kelime var.


Ayrıca İçinde bağa olan kelimeler listesine ya da sonu bağa ile biten kelimeler listesine gözatmak isteyebilirsiniz. Her bir kelimeye tıklayarak kelimenin anlamını ve benzer kelimelerin anlamlarını bulabilirsiniz.

Mangır ile başlayan kelimeler Başında mangır olan kelime var. Ayrıca İçinde mangır olan kelimeler listesine ya da sonu mangır ile biten kelimeler listesine gözatmak isteyebilirsiniz. ACA ile başlayan kelimeler.


Başında ACA harfleri bulunan adet kelime bulunuyor. Scrabble, Kelimelik vb. Türkçe hakkında yapacağınız ders, araştırma veya ödev çalışmalarınızda kullanabilirsiniz. Yerkürenin, Yönetmenin.


Yanağ, Yarağ, Yasağ. Yediemin, Yetişgin, Yetişkin, Yetkinin.


Eş anlamlı sözcükler, dilimize yabancı dillerden girmiş sözcüklerin bizdeki karşılıklarıyla kurdukları ilişkiden doğmuşlardır. Yaradılıştan, Yaratılıştan, Yorgunluktan.


Başında TA harfleri bulunan harfli kelimeler listesini scrabble oyununda ya da Türkçe ile ilgili araştırmalarınızda kullanabilirsiniz. Daha fazlasını yükle. YONTMAK" anlamı olarak, Bir şeyi kendi görüşüne göre değerlendirmek, Bir kimsenin azar azar parasını çekmek, birinden para sızdırmak, Bir şeye istenilen biçimi vermek için dış bölümünü keskin bir araçla biçmek, kesmek cevabını da kullanabilirsiniz.


YABAN KEÇİSİ Rüyada yaban keçisi görmek, kötü bir kadınla, yasak ilişkiye girecek ve mutsuz olacak demektir. Rüyada görülen keçinin sağlıklı ve irice olması çok para kazanacağına ve servet sahibi olacağına yorumlan.


Merhaba Çocuklar Bu videomuz ile yepyeni bir seriye başlıyoruz: -Her videomuzda alfabemizdeki sırası gelen harf ile başlayan kelimelerden oluşan KELİME TRENİ.

En çok kullanılan X harfi ile başlayan İngilizce kelimeler ve Türkçeleri anlamları ile Konusarakogren. X ile başlayan İngilizce kelimeler ve anlamlarını aşağıda sıraladık. Ayrıca sonu umcur ile biten kelimeler listesine ulaşmak veyahut içinde umcur olan kelimeler listesini incelemek isteyebilirsiniz.


Bunlara ek olarak, kelimelerin anlamları için aşağıda bulunan "harfli kelimeler" bağlantılarından da faydalanabilirsiniz. YAZIK" anlamı olarak, Kınama anlatan bir söz, Herkesi üzebilecek şey, günah, Acınma, üzüntü anlatan bir söz cevabını da kullanabilirsiniz. Cevap yerine veya yersiz inkârda kullanılır. Yoktur, değildir" gibi.


Mâzi fiilinin evvelinde bulunan Lâ, duâiye olur. Lâ zâle sıhhatehu: "Sıhhati zâil olmasın" sözündeki gibi.


Ve mâba'dını makabline nefyen rabt eder ve irabı da ona tâbi kılar. Harf-i atıf da olur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.