26 Şubat 2018 Pazartesi

Edevlet araç hasar sorgulama

TL karşılığında yapılırken, artık e-devlet üzerinden ücretsiz bir şekilde hasar sorgulama işlemi yapılabilir. Son dönemlerde vermiş olduğu ücretsiz sorgulama hizmetleriyle öne çıkan E-devlet, hasar kaydına dair sorgulamaların yapılmasına da yardımcı olur. E-devlet üzeriden yapılan sorgulamaların tek dezavantajı, bu sorgulamayı yalnızca aracın resmi sahibinin yapabilmesidir. Cumhurbaşkanlığı Dijital.


SMS ile Pert Kaydı Sorgulama. Günümüz teknolojisi sayesinde araç plaka sorgulama yapıp alınmak istenilen arabaya ait bir çok bilgiye erişilmektedir.


Bunlardan bazıları araç hasar sorgulama, araç km sorgulama, araç sahibi öğrenme, trafik cezası bilgileri, mtv borç durumu gibi bilgilerdir. E devlet aracılığıyla yapılacak sorgulamalarda araçları üzerinde herhangi bir rehin kararlı olup olmadığı görülebilmektedir. Fakat bu konuda dikkat edilmesi gereken bazı defterlerde bulunmaktadır. Ruhsat sorgulamak için bu bölümün en alt kısmında yer alan linke tıklayarak e-devlet sayfasını açın.


Daha sonra “kimliğimi şimdi doğrula” yazısına tıklayarak giriş bölümüne geçin. Bu bölümde alakalı boşluklara sırasıyla kimlik numaranızı ve e-devlet şifrenizi.


Edevlet araç hasar sorgulama

Alacağınız aracın hasar geçmişini ve kaza yapıp yapmadığını SMS yoluyla kolayca öğrenebilirsiniz. Sms ve e- devlet şifresi sayesinde kolayca hasar sorgulama şilemlerini yapabilirsiniz. Sadece birkaç dakika sonrasında araçla ilgili tüm resmi bilgiler telefonunuza kısa mesaj şeklinde gönderilecektir.


Aramanız sonucunda arattığınız aracın markasını, rengini, modelini, tescil birimini ve sahip belge tarihini öğrenebilirsiniz. Yazımızda e devlet araç sorgulama detaylarına yer vereceğiz.


Yapacağınız sorgulamalar sonucunda sizlere gerekli olan tüm detaylar gönderileceği için araçlar hakkında kaza için gerekli incelemeleri yapmanıza kolaylaşacaktır. Bir kaç işlemle yapılan araç hasar sorgulama sayesinde aklınızda soru kalmadan araç alabilirsiniz.


GİB, EGM ve e-devlet araç sorgulama sistemleri bu imkanı sağlamaktadır. Günümüzün en büyük sorunlarından birisi dolandırıcılıktır. Bunu yapmak için ise değişik yöntemler bulunuyor.


Edevlet araç hasar sorgulama

Plakadan araç hasar kaydı sorgulama ile aracın kazaya karışıp karışmadığını ve hasar miktarını öğrenebilirsiniz. Bir araç almaya karar verdiniz ancak araç hakkında hiç bir bilgiye sahip değilseniz araç sorgulama butonunu tıklayarak araç hakkındaki bilgiye ulaşabilirsiniz. E- devlet şifreniz ile birlikte kolaylıkla ulaşabilirsiniz.


Edevlet araç hasar sorgulama

Devlet şifresini kullanarak yapabilmektedir. SMS yöntemi ile de ulaşmanız mümkündür. SMS sorgulama hizmeti ücretlidir.


Aracın plakası değişmiş olsa bile, hasar geçmişi anında cebinize gelsin. Hasar Geçmişi Sorgulama. Satıcı ve alıcı bahse konu olan aracın herhangi bir hasar kaydının olup olmadığını ve herhangi bir kazaya karışıp karışmadığını bu sayede güvenilir kaynaklardan öğrenmiş olurlar.


E-devlet sistemi hasar kaydı sorgulamak internet üzerinden yapılabilecek oldukça kolay ve güvenli bir uygulamadır. Bunun için aracın sahibinin T. Araç hasarlarının sorgulamasını yapmak için turkiye. C kimlik numarası ya da plaka numarasını bilmeniz yeterlidir. E-devlet plaka sorgulama, araç hasar kaydı ve tramer sorgulama, araç plaka sorgulaması nasıl yapılır?


Sms ile plaka sorgulama, poliçe bilgisi sorgulama. Emniyet Genel Müdürlüğü’nün resmi internet sitesinde devletdestekli.


Araç plaka sorgulama, hasar kaydı sorgulama gibi işlemlerinizi online yapabilmek ve araç sorgulama konusu hakkında detaylı bilgi almak için haberimizi inceleyebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.