7 Mart 2018 Çarşamba

Almanya vize ücreti

Schengen bölgesi ülkeleri, 22. Bu harç ücreti yalnızca vize başvurusunun yapılması için gerekli olan ücrettir. Almanya vize başvuruları vize başvuru merkezleri tarafından kabul edilmektedir.


Görüşmede tüm başvuru evrakları eksiksiz teslim edilir, vize işlem ücreti ödenir ve seyahatinizle ilgili soruları cevaplandırmanız istenir. Ayrıca fotoğrafınız ile –gerekli olduğu takdire – parmak izi kayıtlarınız alınır.


DATA tarafından kabul edilecek ve Başkonsolosluğa 03.

Almanya Vizesi Başvuru Formu Almanya Vizesi Başvuru Formu Örneği. Selam iyi günler parmak izi v. AB ve AET vatandaşlarının aile bireyleri vize harcından muaftır. Hemen öğrenmek için. Yine, vize reddedildiği takdirde hiçbir para iadesi yapılmaz.


Konsolosluk harcı Euro olarak belirlenmiştir. Vize randevu ücreti ücretsizdir. VFS ile başvuru ücreti Euro’dur. Proje davetiyeniz varsa vize ücretinden muaf olabilirsiniz.

Zorunlu olan biyometri işlemleri, aracı kurumların hizmet bedelleri, kargo masrafı gibi detaylar vize ücreti içinde yer almaz. Formun Almanca ve Türkçe olmak üzere farklı dilde hazırlanması gerekmektedir. Dijital dünyada sınırların kalkmasına rağmen yaşadığımız dünyada maalesef bir ülkeden başka bir ülkeye gidebilmek için vize adı verilen o ülkenin sizi kabul ettiğini gösteren bir belgeye ihtiyacınız bulunmaktadır.


Bu işlem kimlik sahteciliğinin engellenmesi amacıyla yapılmaktadır. Zira güncel bilgiler belli dönemlerde değişiklikler yaşayabilmektedir. Euro bazında olup, başvuru ücretine ek olarak seyahat ve sağlık sigortası harcamasının yapılması da gerekmektedir.


Almanya seyahati yapmak isteyen ve bordo pasaporta sahip olan herkesin vize. Kesin net ücret bilgilerini yetkili vize merkezleri aracılığı ile öğrenmek mümkündür. Başvuru evrakları teslim etme tarihinden önce vize ücretleri gerekli hesaba. Almanya ’da aralıksız olarak ay yani günden fazla kalmak isteyen kişilere ( Aile birleşimi, çalışmak ya da öğrenci olmak ) ikamet için vize almak zorundadır.


Almanya ’ya Güne Kadar Seyahat Sigortası Ücreti : Euro Almanya ’ya Güne Kadar. Bu paketleri inceleyerek. Data hizmet bedeli ise 2Euro. Yani toplamda 8Euro vize başvurusu esnasında ödemeniz gerekmektedir.


IADATA Hizmet Bedeli:2Euro. Belirler: Öğrenci: Çok Girişli: İş Günü: 1. Türkiye’de oturum belgesine sahip diğer ülke vatandaşlarının ödemesi gereken vize ücretidir. Bu vize ücreti başvuru yapılacak vize türüne göre değişiklik göstermektedir.


Almanya pasaport ücretlerinde de çok yüksek miktarlarda bir değişiklik olmamaktadır.

Pasaport kullanım süresine göre, pasaport harç ücretiyle pasaport defter bedeli alınmaktadır. Almanya ’da Berlin Başkonsolosluğu’ndan, Düsseldorf Başkansolosluğu’ndan, Essen Başkonsolosluğu’ndan, Frankfurt Başkonsolosluğu’ndan, Hamburg Başkonsolosluğu’ndan, Hannover. Almanya için Avrupa birliği vizesi olan Shengen Vizesi (Şengen Vizesi ) almanız gerekmektedir.


Başvurularınız şahsen bizim tarafımızdan yapılabilmektedir. Almanya Çalışma İzni Vizesine ülkeye girmeden önce sahip olmanız gerekmedir.


Ayrıca başvurunuzu büyük oranda kolaylaştıracak ek hizmetler de mevcuttur. Aşağıdaki ilk kısımda, Euroasia aracılığıyla gerçekleştireceğiniz kısa süreli (gün altı) turistik, ticari.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.