15 Mart 2018 Perşembe

Amerika vize görüşmesi türkçemi

ABD Dışişleri Bakanlığı, Amerika Birleşik Devletleri’ni en iyi şekilde koruyabilmek amacıyla vize işlemlerini sıkı, ancak adil bir biçimde yürütmektedir. Bizler, ABD ’nin, ülkemize her daim bilinirlik kazandırmış vazgeçilmez bir değeri olan açıklık ilkesine dair taahhüdünün arkasındayız.


ABD ’ye seyahatinizi memnuniyetle karşılıyor ve teşvik ediyoruz. Annemin vizesi schengen ve amerika vizesi var bir cok kez fransa ingiltere ve amerikaya gitti (bunu söyleme amacım dosyaya annemin pasaport vize fotoğraflarını koymam faydalı olur mu diye) dayımlar ABD vatandaşı yıldır orada yaşıyorlar ve bende annem ve kızımla birlikte ilk kez onların yanına ziyarete gitmeyi istiyorum.


Geçen sene kızımla aylik schengen vizesi alarak. ABD Göçmenlik ve Vatandaşlık Yasası coğu göçmen olmayan vize kategorisi için başvuru yapanların ülkelerine güçlü sosyal, ailevi ve ekonomik bağlarının olmasını gerekli kılmaktadır.

Bu nedenle, yukarıda belirtilenlere ilaveten, vize görüşmesi yapan konsoloslar başvuru sahiplerinden seyahat amaçlarını ve ülkelerindeki durumlarını gösteren destekleyici başka. Amerika vize görüşmesi Türkçe ya da İngilizce yapılabilir. Genellikle vize memurlarının büyük kısmı Türkçe bilmektedir. Amerika turist vize görüşmesi yapılacaksa, konsolosluk size Türkçe bilen bir memur veya en azından bir çevirmen sağlayacaktır.


Ancak turistik bir başvuru yapılmıyorsa, vize memuru mülakatı. Amerika Vize Mülakatı Sorulan Sorular ve Amerika Vize Görüşmesi İçin Kesin Bilmeniz Gerekenler - Duration: 16:22.


Yavuz Caner Aktekin 54views. COVID sebebiyle ofis görüşmesi yapılmamaktadır. ABD Turist Vizesi Gözünüzü Korkutmasın.

En doğru bilgi ile doğru başvuru, sizi nelerin bekleyeceğini anlatan bir danışmanlık süreci ve yıllık vizeniz elinizde… daha fazla bil. Vize memuru ile yaptığınız görüşme sonrasında umutsuzca ret sebebinizi sorduğunuzda size teslim edilen, kötü üne sahip, üzerinde genellikle 214b yazan kağıdı incelemeniz gerektiği, gerekli bilgilerin burada belirtildiği söylenir.


Göçmen Vize Sahipleri İçin İdari İşlem Statüsü Önemli Duyuru: Tüm göçmen vize başvuru sahipleri (K vize başvuru sahipleri de dahil) idari işleme tabi tutulabilir. Birçok idari işlem, son göçmen vize görüşmesinden önce sonuçlanmasına rağmen, bazı durumlarda son göçmen vize görüşmesinden sonra da ek idari işlem talep edilebilir.


Bu işlem hızlandırılamaz ve. Pasaport: Sizin ve tüm aile bireylerinin pasaportları A. Sağlık Raporu: Tüm göçmen adayları belirli sağlık yoklamalarından geçmelidirler.


Bu sağlık yoklaması onaylanmış doktorlar tarafından yapılmalıdır. Sağlık raporu almak ile ilgili tüm ayarlamaları vize alacak kişilerin kendilerinin. Yasa, ‘’çeşitlilik göçmenleri’’ olarak bilinen bir grup için çıkarılmış olup ABD ’ye göçün az olduğu.


Genel olarak, ABD ’ye girmek isteyen yabancı bir ülke vatandaşının, önce söz konusu kişinin pasaportuna işlenen bir ABD vizesi alması gerekmektedir. ABD Vize Muafiyet Programı (VWP) şartlarına uymaları halinde belirli uluslararası seyahat eden kişiler ABD ’ye vizesiz giriş yapabilir. Vize Feragat Programı (VWP) geçerli bir elektronik pasaportu olan seyahat eden kişilerin. Bu SWT cılar içinde mi gecerli.


Cunku benim pasaportum kasıma kadar gecerli. Acaba pasaportun süresini. TÜRKİYE’deki ABD Büyükelçiliği’nin Resmi Göçmen Vizesi destek sitesindesiniz.


Au Pair Amerika Vize Görüşmesi programın en can alıcı noktası olarak nitelendirebiliriz.

Onca emeğiniz, masraflarınız, hayalleriniz boşa gitsin istemiyorsanız bu vize görüşmesine çok iyi hazırlanmalısınız. Haklı olarak hayatında daha önce hiç Amerikan Vizesine başvurmamış adaylar olarak vize görüşmesi hakkında bir bilginiz olmayabilir. Burda en önemli görev. Bu hizmetleri sunması için ba�.


Güvenlik kontrolünün ardından gişedeki görevliye evraklarınızı teslim ederek bir sıra numarası alıyor ve bekleme salonunda sıranızın gelmesini bekliyorsunuz. Bu vize yıl süre ile verilir ve sonrasında Green Card alınabilir. Bu vize henüz Amerika ’da ofisi bulunmayan, ancak kurulması planlanan şirketler için de geçerlidir.


Detaylar için tıklayınız. Vize görüşmesinin öncesinde parmak izi bilgisinin verilmesi vardır. Sıra numarası yandıktan sonra vize almaya.


Amerika Konsolosluğu yetkilileri ile vize mülakat randevusu için Amerika Konsolosluğuna veya Büyükelçiliğine gelirken, seyahat sebebine uygun evrakların hazır bulunması zorunludur. Başvuru sahipleri vize görüşmesi için geldiklerinde, barkotlu onay sayfasını da yanlarında getirmeyi unutmamalıdırlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.