23 Mart 2018 Cuma

Bulgaristan vize evrakları

Bu yazımızda şahsi ve mesleki durum bilgilerini gösteren evrakların listesini derledik. Konaklama Evrakı- Asıl gidilecek ülkeye turistik amaçla seyahat ediyorsanız konaklama yapacağınız hotelden bir rezervasyon temin etmeniz gerekir. D vize başvuru evraklarını temsilcilerimizden öğrendikten sonra kargo vasıtasıyla belgelerinizi ofisimize gönderebilirsiniz. Bursa Konsolosluğu ise Türkiye’nin hemen her yerinden başvuru kabul etmektedir.


Aile birleşimi dolayısıyla d vize başvuru evrakları ile, emekliler için d vize başvuru evrakları birbirinden farklıdır. Sunulan evrakların çeşitliliği, tercüme, tasdik ve apostil işlemleri D vize prosedürlerinde karşınıza çıkacak prosedürlerden bazılarıdır.

GEREKLİ EVRAKLAR NELERDİR? Pasaport (minimum ay geçerli) 2. Güncel Biometrik Fotoğraf 3. Müşteri Temsilcilerimiz size yardımcı olmaktan mutluluk duyacaklardır.


Turistik, ticari, aile ziyaret ve transit vize başvuruları için hazırlanması gereken başvuru evrakları başvuru sahibinin seyahat amacına göre değişir. Ekstra bu ülke için değişik bir evrak ya da belge istenmez. Başvuruda şahsen bulunma zorunluluğu vardır.


Bilmelisiniz ki vize başvurularında aranan şartlar değişiklik gösterebiliyor.

Bunun için önce belirlenen evrakları ayarlamaları ve randevu gününde teslim etmeleri gerekmektedir. Bu belgede işe ne zaman girdiğiniz, maaşınız, pozisyonunuz, izinli olduğunuz tarihler ve izin dönüşünde işe devam edeceğinize dair taahhüdünüzün bulunmasını istiyorlar. Bulgaristan Vizesi.


Son ay içerisinde çekilmiş olmalıdır. Yapılan kısa süreli başvurular yaklaşık iş günü içinde sonuçlanır. Ancak sunulan evraklara göre işlem süresi uzayıp kısalabilir. D vizelerin başvuru ve işlem süreci, C vizeye göre daha karışık ve uzundur.


Covid-süresince ulaşım kanallarının çoğu tamamen durmuş durumda. Ev hanımları, Öğrenciler, Emekliler, Ticari, Turistlik gerekli evrakları aşağıda liselenmiştir.


VİZE İŞLEMLERİ HAKKINDA BİLGİ ve RANDEVU İÇİN ÜCRETSİZ TELEFON DESTEĞİ ALINIZ. Aşağıdan mesleğinize göre hazırlanması gereken evrakları bulabilirsiniz.


Harç bedelinin ödenmesi ile başlayan işlemler hizmet bedeli, seyahat sağlık sigorta ödemesi, biyometrik işlemler ve kurye ücretleri ile birlikte farklı rakamlara ulaşabilir. Bu vize kategorisi, aile ferdini veya arkadaşını ziyaret eden kişiler içindir. Formu aşırı karalamamaya özen gösterilmeli.


Turizm veya ziyaret gibi nedenlerle seyahat edecek olan kişiler kısa süreli vize (günü aşmayan) başvurusunda bulunmalıdır. Konsolosluk Tüm vize başvurularında tüm yolcuları görüşmeye çağırmaktadır.


Siyah (Diplomatik), Gri (Hizmet) ve Yeşil (Hususi) pasaport sahiplerinin ay içerisinde günü aşmayan seyahatleri için vize başvurusu yapmasına gerek yoktur.

Tarafımızca hazırlanmaktadır. Olası eksik evrakları tamamlamak için vizeye erken başvurmanın önemi büyüktür. Ticari vize şahıslara iş seyahati ya da katılacağı fuar vakinde verilebilendir. Bu vakit bir hafta iki hafta olabilir.


Fakat konsolosluk şahıslara 1güne kadar ticari vize vakti hakkı tanımaktadır. Norveç vizesi adına merak edilen ve sık sorulan soruları değerli okuyucularımız için araştırdık ve paylaştık. Norveç vizesi hakkında bilgi sahibi olmak için bulabileceğiniz pek çok bilgiye aşağıda bulunan yazılarımızı okuyabilirsiniz.


Acentemizin merkezi İstanbul’da olup, müşterilerimiz vize başvurusu sırasında acentemizden gerekli yardımı görebilirler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.