9 Mart 2018 Cuma

İnstagram eski kullanıcı adını geri alma

Silinen kullanıcı adını geri almak normal şartlarda instagram kurallarına uygun değildir. Hesap kapatıldıktan sonra üzerinden belli bir zaman geçtikten sonra bu isim boşa düşer. Bu durumda bu ismi alabilirsiniz.


Burada kullanıcı adının boşa düşüp düşmediğini anlamanız gerek. Instagram bu uygulamaya izi veriyor mu? Boşa düşmek demek, hesap silindikten sonra silinme. Ancak bunun için herhangi bir net süre verilmemiştir.


Silinen hesabın kullanıcı adını geri almak normal şartlar altında instagram kuralları gereği mümkün değil. Yani hesap kapatıldıktan ne kadar süre sonra yeniden birileri tarafından alınabilir bunu. Muhtemelen kullanıcı adınız değiştirilmiştir, yine de eski kullanıcı adınızı veya eski e-mail adresinizi girin ve sağ üst köşeden “sağ ok” tuşuna basın.


İnstagram eski kullanıcı adını geri alma

BKNZ: Resimler, aşağıda. Eğer hesabınızı bulamadık gibi bir ibareyle karşılaşırsanız, kurnazlık yapacağız. Hesap Kurtarma işlemi nasıl gerçekleştirilir? Hesabınızın çalındıktan hemen sonra.


Tüm aşamaları uyguladığınızı ama hesabınızı geri alamadığınızı belirtin. Onlarda nerde hata. Bir daha eski adınıza dönememe ihtimaliniz bulunduğunu her zaman bilmeniz gerekmektedir. Eğer hesabımız silinmiş ise ve kullanıcı adını girdiğimizde hiç bir hesap çıkmıyor ise hesabınızı silmiş olabilirsiniz.


Adım adım bu formda yer. Bunun için instagramın yardım destek kısmında şu şekilde söylemektedir. Kullanıcı ismi kullandığınız geçmiş dönemlerdeki kullanıcı adını tekrar geri alma imkânınız olmayabilir uyarısını yaptıktan sonra yukarıda konu anlatımını sonlandırıyoruz. Bu konuyla alakalı olarak sorularınız için sayfamızın hemen altında yorumlar kısmından tarafımıza sorularınızı gönderebilirsiniz.


Ancak siz marka sahibiyseniz hiç kimseye ödeme yapmadan kullanıcı adını alabilirsiniz. Biliyorum kapatılan hesabın itiraz süresi var ama hafta oldu. Ben bu kullanıcı adını hiç alamayacak mıyım.


Yoksa bir süre sonra alabilir. Merhabalar, yaklaşık hafta önce instagram kullanıcı adımı değiştirmiştim sonra pişman olup eski ismimi yeniden almak istedim. Kullanıcı adı bölümüne giriş yapamadığınız hesabın kullanıcı adını, Şifre bölümüne ise bu hesapta hatırladığınız eskiye dair son şifreyi yazarak hemen altında bulunan Giriş Yap butonuna basarak giriş yapalım.


Ama bunun için belli bir süre bulunmamaktadır. Bu kurallar bazı maddeler ile esnetilmiş durumdadır. Yeni bir hesap açtım, fakat kullanıcı adını alamıyorum.


İnstagram eski kullanıcı adını geri alma

Eski hesabım kapalı, böyle bir sayfa yok diyor. Ama o kullanıcı adını girince bunu alamazsın diyor.


Her hangi bir sebeple instagram hesabınızı kaybettiniz, kurtarmak istiyorsunuz ve geri alma ile sıkıntılar yaşıyorsanız doğru yerdesiniz. Yani instagram silinen hesap için kullanıcı adı ne kadar süre geçtikten sonra yeniden alınabilir bunu net olarak bilmiyoruz. Elektronik postada rakamlardan oluşan bir kod görmeniz gerek. Uygun bir kağıda bu kodu yazarak (çıktı vb. işlemler olmasın, el yazısı olması önemli) elinizle kağıdı tutarak, eliniz ve yüzünüz net.


İnstagram eski kullanıcı adını geri alma

Formu doldururken dikkat etmeniz gereken başka konular da var. Satın almak istediğiniz kullanıcı adınının domaini size aitse, kullanıcı adını alma ihtimaliniz yükseliyor.


Bu tarz şeyleri de formu doldururken belirtmelsiiniz. Hatta, dosya eki yollayarak kullanıcı adını, önemli bilgileri daha seri bir şekilde alabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.