27 Nisan 2018 Cuma

İtü staj ofisi iletişim

Staj dosyası hazırlanması ile ilgili genel uyarılar. Bu süre içerisinde teslim edilmeyen staj dosyaları geçersiz sayılacaktır. Eksik dokümanı bulunan dosyalar kabul edilmeyecektir. Kalite Koordinatörlüğü Ofisi.


TÜ Kutup Araştırmaları Uyg-Ar Merkezi. Kurumsal İletişim Ofisi.

Temmuz itibariyle, Staj İşlemleri İTÜ Merkez Staj ofisi ve Bölümler tarafından yürütülecek olup, yardim. Staj Merkez Ofisine ve ilgili Bölüm staj komisyonlarına soru sorulabilir. Staj Staj: Staj öğrencilerin lisans eğitimlerinde edindikleri temel endüstri ürünleri tasarımı bilgi ve becerilerin güncel piyasa şartlarında pekiştrilmesi ve tecrübe edilmesi amacını taşır.


Staj çalışmasında yapılacak çalışmaların endüstri ürünleri ürünleri tasarımı ile doğrudan bağlantılı olması beklenir. Her öğrenci mezuniyet şartlarının tamamlayabilmesi için toplam işgünü staj yapmak zorundadır. Sözleşmesi, Staj Başvuru Formu (Ek-1) ve Staj Çalışma Takvimi doldurulup, onaylatıldıktan sonra staj başlangıç tarihinden gün önce, portal üzerinden kullanılan staj modülüne yüklenmelidir. Ara sınıflar için staj duyurusu.


Teknik Üniversitesi, 250. TÜ Staj Genel Esaslarını görmek için lütfen tıklayınız.

TÜ öğrenci staj işlemleri aşağıdaki gibidir: a) Staj öncesinde i. Belgeler ve Formlar. TUSAŞ BALGAT OFİSİ. Görsel İletişim Tasarımı Ofisi. Yazı uçar, görüntü kalır.


TÜ BURSLAR VE YURTLAR OFİSİ. Staj İTÜ Mezunları Derneği aracılığı ile İTÜ’lü mezunlarımız, İTÜ’lü öğrencilerimize staj imkanı sağlayabilmektedir. Bu sayede öğrencilerimiz meslek hayatlarına en iyi şekilde hazırlanırken, mezunlarımızın tecrübe ve görüşlerinden de yararlanma imkanına sahip olabilmektedirler. Staj yapacak öğrencilerin bilmesi ve uygulaması gereken kurallar, aşağıda özetlenmiştir.


Tüm bu bilgilerin haricinde, danışmanız gereken bir durumla karşılaşırsanız Bölüm Staj Komisyonu’na veya Merkezi Staj Birimi’ne. TÜ Executive MBA Programı, İTÜ Sosyal Bilimler Enstitüsübünyesinde faaliyet göstermekte ve İTÜ İşletme Mühendisliği bölümü tarafından yürütülmektedir.


Türkiye’de bu alanındaki en köklü programdır. Fakülte telefon rehberi için tıklayınız. Yerleşkeye Taksim-Mecidiyeköy-Levent yolunu izleyen metrodan İTÜ durağında inerek kolayca ulaşılabilir. Ayrıca Mecidiyeköy, Beşiktaş, Sarıyer gibi merkezlerden kalkan otobüslerle gelinebilir.


Staj sözleşmesinde kendi kısmınızı doldurduktan sonra firmaya onaylatınız. Dekanlık onayı alınız. TÜ -KKTC Öğrenci Kayıt Dondurma, Cezalı Kayıt Ve Kayıt Silme Usul ve Esasları.


Merkezi Staj Birimi tarafından ilgili esaslara tabii öğrencilerimiz için "Portal"üzerindeki Staj sekmesi bugün itibariyle açılmıştır.

Nur Karabağ- Öğrenci İşleri) adresine iletmeleri gerekmektedir. Aday Öğrenci Tanıtım Ofisi. STAJ DEFTERİ SİSTEME GİRİŞ. TÜ Rektörlüğü Burslar ve Yurtlar Koordinatörlüğü, öğrencilerimizin burs ve yurt işlerini yürütmek üzere kurulmuştur.


Birimimiz işlemleri Koordinatör tarafından yürütülmekte olup, idari yapısı aşağıdaki gibidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.