26 Nisan 2018 Perşembe

Toptan gıda

Enfold is a powerful Theme that comes with an easy drag and drop admin interface. Set up new sites in no time! MİSYONUMUZ Kurum ve Kuruluşların, farklı alanlarda ihtiyaç duyduğu bir çok hizmeti tek bir kuruluşta. Kuru gıda hakkında kısaca Kuru gıda evlerde kullanılan uzun ömürlü saklanabilen ürünlerin tümüne denir.


Bu ürünler Tarım bakanlıkları tarafından onaylandıktan sonra satışının yapılması için distribütörler vasıtası ile toptancılara oradan da marketlere ulaştırılır ardından marketler aracılığı ile evlerinize ulaşır.

Dağıtım ağımıza dahil olmak İster misiniz ? Bayilik taleplerinizi alıyoruz. Firmamız toptan satış yapmaktadır. Sipariş miktarlarınız toptan bazında alınır.


The most important factors of this success are the quality of it’s services and honesty of promises. It has enabled to cooperate with many other companies.


En uygun fiyatlarla ve kaliteli olarak toptan gıda yasmirden alınır. Bayır Ticaret İş Merkezi (Migros depo karşısı) Abdi Mert Türk Cad.

Adres: Kocatepe Mh. Yönetim ve tüm çalışanlar, belirledikleri bu hedefe eğitimlerin devamlılığında, üreticileri ve tedarikçileriyle birlikte büyüyerek, kârlılığı ve verimliliği arttırarak toplam kalite yönetim.


Sizlerde bu avantajlardan uygun fiyatlar ile yararlanmak için bizi arayabilir ya da tek tık ile ulaşım sağlayabilirsiniz. Sektöre Katkılarımız. Sağlığı ve Güvenliği Politikamız.


Hemen Alışverişe Başlayın ! Bizden fiyat almadan toptan alış-veriş yapmayınız. TOPTAN AMBALAJ ve GIDA - ÇORLU, ÇERKEZKÖY, SARAY, TEKİRDAĞ. Haber, duyuru ve kampanyalarımızdan e-mail ve SMS ile haberdar olmak isterseniz aşağıdaki ilgili alanlara e-posta adresinizi ve gsm numaranızı ekleyerek kaydolabilirsiniz.


Dondurulmuş patates, meyve, sebze ürünlerinin tedariğini sağlıyoruz. Yılda milyon mutlu müşteri. Hizmet piş, ağzıma düş!


Kurulduğu günden bu yana ortaya koyduğu istikrarlı performansıyla sürdürülebilir bir büyüme örneği sergileyen Grup, Türkiye’nin güçlü ve saygın şirketleri arasındaki yerini aldı. Insertlerimiz ve kampanyalarımızdan haberdar kalmak için aşağıdan mail bültenimize abone olabilirsiniz.


Her çeşit meyve, sebze toptan dağıtım ve tedarik. Türkiyenin en lezzetli meyvelerinin her birinin en iyi olduğu bölgelerden doğal şartlarda toplayıp siz değerli müşterilerimizin reonlarınıza mutfaklarınıza avan gıda güvencesiyle sunmaktayız.


Bayrampaşa, Mega Center’da, güler yüzlü ve müşteri odaklı hizmet anlayışımızla sizlerleyiz.

Toptan ve Parekende Satışlarımız Vardır. Kalitemizden ödün vermeden,herzaman kendimizle yarışarak daha iyiye ulaşmayı hedefleyen ve sürekli kendini yenileyen firmamız da değişmeyen tekşey hizmet kalitemizdir. Gıda sektörünün temel ihtiyaç ürünlerinden olan Yaş Sebze, Meyve, alanında uzmanlaşarak büyümeye devam ediyoruz.


Yola çıktığımız ilk günden beri küçük, büyük işletme göz ardı etmeden elimizden gelen her türlü hizmeti tüm çalıştığımız müşterilerimize en iyi şekilde sunmaya gayret gösteriyoruz ve başarımızı buna borçlu olduğumuzu biliyoruz. BeyGıda toptan gıda satışı sektöründe uzman bir kuruluştur. Kaliteli, lezzetli, taze ve sağlıklı ürünlerle her zaman daha iyisini sunmayı hedefleyen firmamız seçkin markalarla hizmetinizdedir.


Erdağ Gıda ⭐, Mahmutbey Mah. No:2 Bağcılar, İstanbul, Türkiye: Fotoğraflar, adresler, ☎️ numaraları, çalışma saatleri ve.


Samsun Sebze Meyve Hali içerisinde 7mkapalı alan ve soğuk hava depolama imkânı ile toptan taze sebze meyve ve yeşillik satışı yapmaktadır. Ayrıca işletmelerin Taze sebze meyve ve yeşillik ihtiyaçlarını araç deneyimli personel ile adresinize, İstenilen zamanda tedarik etmekteyiz.


Gıda ⭐, Karagümrük Semti, Fatih, İstanbul, Türkiye: Fotoğraflar, adresler, ☎️ numaraları, çalışma saatleri ve kullanıcı yorumları. Düz Gıda, müşteirlerinden aldığı geri bildirimlerle ürün yelpazesini her geçen gün geliştiriyor.


Ayrıca toptan ürünlerinizi yemek siteleri, restoranlar, lokantalar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.