26 Nisan 2018 Perşembe

Dünyada her yıl açlıktan kaç kişi ölüyor

Bu yıl bulaşıcı hastalıklardan ölen sayısı: 7. Yani dünyada her gün bin kişi kanserden ölüyor. Yılda toplam milyon kişi ölüyor. Her yıl gripten kaç kişi ölüyor?


Dünyada her yıl açlıktan kaç kişi ölüyor

Birleşmiş Milletler’e göre, dünyada 8milyon kişi, yani yeryüzünde yaşayan kişiden birisi açlık sıkıntısı çekiyor. Yeryüzünde açlıktan her ila saniyede bir çocuk. Hayat zaman ilerledikçe daha da yaşanması zor bir hale geliyor. Açlık ya da açlığa bazı sebeplerle dünyada her gün bin kişi ölüyor.


Dünyada her yıl açlıktan kaç kişi ölüyor

Dur" levhasını önemsemedikleri için ölüyor. Son yıllarda gelişen teknoloji ile kanser tedavi. Bunlardan 3ila 5bini ölümle sonuçlanmaktadır.


Grip şakaya gelen bir hastalık değildir, mutlaka dikkatli takip edilmesi gereklidir. Türkiye’de 1bin kişi ölüyor ! Her Yıl Bin Kişi Tıbbi Hatadan Ölüyor ! Milyon Kişi Ölecek Domuz gribinden kişi daha öldü!


BAKIŞ AÇINI DEĞİŞTİRECEK BİLGİLER! Peki, dünyada her yıl milyon civarında grip vakası ortaya çıkarken ve bundan kaynaklı yüz binlerce ölüm olurken koronovirüs konusunda neden bu kadar panik yaşanıyor? Yani ülkemizde günlük bin 1kişi hayatını kaybetti. Trafik kazasında her yıl binlerce kişi hayatını kaybediyor.


Yılan sokması nedeniyle dünyada her gün 2kişinin, her yıl bin ila 1bin kişinin hayatını kaybettiği belirtildi. Afrika her dört insandan birinin aç olduğu bir kıtadır. Her gün bin kişi açlığa bağlı sebepten ölüyor.


Afrika’da her yıl milyon insan açlıktan ölüyor. Ancak dünyada hala pek çok insan önlenebilir hastalıklar nedeniyle erken ölüyor. Türk Tıbbi Onkoloji Derneği Başkanı Prof. Bu sayı, dünyada aynı yıl açlık.


Dünyada her yıl açlıktan kaç kişi ölüyor

Mahmut Gümüş, dünyada her yıl milyon insanın kanser hastalığından hayatını kaybettiği bildirildi. Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof.


Kulağa oldukça tehditkar geliyor. Ama unutulmaz istatistikler, her yıl 1milyon çocuk doğduğunu bildiriyor.


Zaten bugün bir eğilim varGezegenin insanlar tarafından "aşırı nüfusu". Himalayala Dağları, dünyanın herhangi bir yerinde bulunan en yüksek doruk noktalarına sahiptir. Bu dağlardan biri, deniz seviyesinden 8. Uyuşturucudan ölümlerde de başı ABD ve Rusya çekiyor. Mesela dünyada her saatte bin 3kişi doğuyor ve bin 4kişi ölüyormuş.


Sonuçta dünya nüfusunun yıllık artış hızı yüzde 1. Dünyada ortalama bir kişi 0. Aşk-ı Memnu efsane finali ile Çarşamba akşamı Kanal D’de!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.