24 Mayıs 2018 Perşembe

Anten sözlük anlamı

Olta şamandırasının alt ve üst kısmında bulunan ince uçlar. Boşlukta yayılan elektromanyetik dalgaları toplayarak bu dalgaların transmisyon hatları içerisinde yayılmasını sağlayan cihaz. ANTEN, LAMİSE cevabını da kullanabilirsiniz.


Anten sözlük anlamı

En güncel bulmaca sözlüğü olması ile tanınan sitemizde bir de blog bölümü yer alıyor. Yelpaze anten fan antenna ile alakalı bazı sözcükler ve anlamları.


Cümle ve Videolar ile zenginleştirilmiş içerik. Etimoloji, Eş ve Zıt anlamlar, kelime okunuşları ve günün kelimesi. Anten Böcek boynuzu, duyarga.


Yazım Türkçeleştirici ile hatalı Türkçe metinleri düzeltme. OS, Android ve Windows mobil platformlarda online ve offline sözlük programları. Güzel ve anlamlı ifadeleri üzerinden Ant ismi son dönemlerde kız çocukları için en çok beğeni toplayan adlar arasında bulunuyor. Ant hem ad hem de sözlük anlamı olarak ortak şekilde değerlendirilmektedir.


Kuranda Geçen İsimler ve Anlamları Benim Ant ismi hakkında sormak istediğim bir sorum olacak. Alzheimer riskinizi azaltır, Stresi azaltır, Sözlü becerileri geliştirir. Dekapotların başında bulunan ve ikinci antenlerin kaidesinden dışarı açılan boşaltım organları. TDK sözlükteki anlamı nedir?


Bazı hayvanların baş bölgelerinde bulunan ve ikinci antenlerin kaidesinden dışarı açılan boşaltım organları, yeşil bezler. Zıt ve eş anlamlıları nelerdir?


Bu sayfada ingilizce Coaxial antenna türkçesi nedir Coaxial antenna ne demek Coaxial antenna ile ilgili cümleler türkçe çevirisi eş anlamlısı synonym Coaxial antenna hakkında bilgiler ingilizcesi Coaxial antenna anlamı tanımı türkçe sözlük anlamı veya kelime anlamlarını bulabilirsiniz. Bazen terim "havadan" bir tel anten anlamında kullanılmaktadır.


Kelimeler anten ve hava birbirinin yerine kullanılır. Kelimesinin kökeni anten kablosuz aparata akrabası İtalyan radyo öncüsü atfedilen Guglielmo Marconi.


Anten sözlük anlamı

Marconi yakın babasının arazisinde açık havada onun kablosuz sistemi test başladı Bologna ve yakında bir direğe asılı uzun tel "antenler. Tek Kişilik Oyunlar.


Türkçe, İngilizce, Almanca, Fransızca ve birçok dilde anlamı. Türkçe İngilizce sözlükte anlamı trefoil (Tabiat Doğa) (bitki, Fam: baklagiller,bakliye fasilesi) clover trifolium shamrock (Botanik, Bitkibilim) medicago sativa (Botanik, Bitkibilim) alfalfa (Botanik, Bitkibilim) lucerne clover.


Mary found a four-leaf clover. Tom found a four-leaf clover. Verici anten, alternatif akım biçimindeki elektrik enerjisini elektromanyetik dalgalar biçiminde yayan iletkenler bileşimidir.


Zaman ne demek sözlük anlamı. Rüyanın türkçe karşılığı”Düş” tür. Ancak düş sözcüğü tam olarak rüya sözcüğünün anlamını karşılamaz. Sözlük Anlamı,görünen şey demektir.


Bunların neler olduğu ilerdeki satırlarımızda ele alacağız. Duyarga sorusunun diğer alternatif cevaplari LAMİSE. The premise was to verbally provoke passers-by into a fight.


Cevap: Merak sözlük anlamı nedir? Bir şeyi anlamak ya da öğrenmek için duyulan istek, 2. Gestalt Terapi “Gestalt Terapi“, Fritz Perls tarafından kurulmuştur. Terapinin temelinde ” awareness – farkındalık ” yatmaktadır.


Duyguları an ve an fark edebilmek ve anlamlandırabilmek öğretisine önem verir. Gestalt kelimesi Almanca kökenli bir kelimedir ve sözlük anlamı “bütün, tam, bütünlük” olarak karşımıza çıkmaktadır.


Anten sözlük anlamı

Anlamı ” başlıklı yazımızda Matematik nedir, Matematik ne demektir, Matematik kelimesinin tanımı, Matematik kelimesinin eş anlamlısı, Matematik kelimesinin ingilizce karşılıkları, Matematik ile ilgili atasözleri ve deyimler ve Matematik hakkında detaylı bilgileri bulacaksınız. Bir nesnenin ya da kimsenin gördüğü iş, kendisinden beklenen eylem, görev, iş görme yetisi.


Fonksiyon eş anlamı. Dilin, dil birimlerinin genel düzleminde üstlendiği görev.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.