21 Mayıs 2018 Pazartesi

Hangi sayıyı görüyorsun 3246

Sayıyı görebiliyor musun, renk ve göz testine hazır olun! Hangi Sayıyı Görüyorsun ? Ben Psikopatımmmmmm. Kaynak: anetteinselberg. Bunu E-postayla Gönder BlogThis!


Hangi sayıyı görüyorsun 3246

Etiketler: Genel Kültür Yaşam. Kendi dönüşümünüzü kendiniz sağlayamıyorsanız Cavit Çağ’ın uyguladığı SONSUZ ŞİFA Enerjisi BİREYSEL SEANSI alarak Geçmişte yaşadığınız olayların Fiziksel, Ruhsal, zihinsel ve duygusal alanlarınızda biriken toksinlerinden Bilinçaltınızda oluşan çöp inanç.


Bu resimlerin üzerinde sayılar gizli. Bu sayıları görmek git gide zorlaşacak. Bakalım kaç tane bulabileceksiniz. Sende aşağıdaki renk körlüğü testini çözerek renk körü olup olmadığını öğrenebilirsin.


Kişilik testi) Bilim insanlarına göre, nesneleri nasıl gördüğümüz beynimizin çalışma şekliyle ilgili çok şey anlatır. Siz bakınca hangi sayıyı görüyorsunuz? Bu renk körlüğü testini geçebilir misin? Burada hangi sayıyı görüyorsun ? Kırmızı, yeşil veya mavi?


Bazen duyularımız bizi kandırır ve olmayan şeyler görürüz. Testimizi geçebilir misin? Sürekli Tekrarlayan Sayılar Mı Görüyorsun ? Resimdeki adam nasıl hissediyor?


Soru işaretli yere hangi sayı gelmeli? Daha iyi olabilirsin! Verdiğin yanıtların sadece birkaçı doğruydu. Ama daha dikkatli bakarsan eğer rakamların rahatlıkla görebilirsin.


Sonuç olarak herkesin yapabileceği bir test değildi. Görüş yeteneğin ne kadar keskin testi çöz öğren! Göz hastalıklarından birisi olan renk körlüğü, yapılan araştırmalara göre dünyada yaşayan insanların %4.


Hangi sayıyı görüyorsun 3246

Renk körlüğü testlerine hangi renk görüyorsun testleri de denmektedir. CodyCross yabancı adı ile bilinen renk körlüğü rahatsızlığınızın olup olmadığını testimizi çözerek anlayabilirsiniz.


Bu fotoğrafta ufoyu görüyorsan tıkla” gibi, asıl amacı size bu görseli tıklatmak olan, dolayısıyla sizi hooop başka bir siteye yönlendiren bu tarz paylaşımların içerikleri de, tıkladığınızda karşınıza gelecek olan sözde bilgi de, sıradandır, sabun köpüğüdür. Allah’a bırak…Haydi rastgele” “20. Kartezyen koordinat sistemi günlük yaşamda hangi meslek dallarında kullanılır? Kaç çeşit perspektif vardır?


Hangi sayıyı görüyorsun 3246

Dinamometre nasıl kullanılır? G ördüğün yolu elinle takip et. Her şeyi layıkıyla yaptığına emin olduktan sonra hemşirenin asık suratına baktı. Tamam, geçebilirsin.


Bu aşamadan sonra dört saat daha beklemesi gerekti dondurucu sandalyelerde. Yorumlar kısmından bu sorunun cevabını ve diğer sorularla ilgili düşüncelerini paylaşmayı unutma. Sınıf Matematik, 3. Yeni sayının birler basamağında ki rakam ilk sa-yının birler basamağındaki rakamdan kaç fazla-dır?


Burcu ile Burçin ikizdir. Fakat farklı yıllardadoğmuşlardır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.