31 Mayıs 2018 Perşembe

İnsani ikamet izni için gerekli belgeler

Bu yazıda ise ikamet izni için gerekli belgeler konusundan bahsedeceğiz. Ancak bu konu ülkede kalıp kalmama durumunu ilgilendireceğinden mutlaka bir yabancılar hukuku avukatı ile çalışmanız faydanıza olacaktır.


Türkiye’de kalma imkanı veren izin belgesi. LK VE GEÇİŞ RANDEVULARINDA İSTENECEK BELGELER 1. Doktora, yüksek lisans eğitimi görmek ve bu programlar katılmak için almış oldukları geçici izin belgesi ve ikamet etmelerine olanak sağlayan belge türüdür.

Bu belge öğrenim görmek için gelen öğrencinin öğrenim süresine bağlı olarsak. Olmaması halinde ibraz edilmesi zorunlu değildir. Kimlik bilgileri ve fotoğrafın bulunduğu sayfa ile işlem gören sayfalar. Yani çocuğun yüksek yararı olduğunda bu durumun tespitine yönelik belgeler, olağanüstü durumlarda bu duruma ilişkin belgeler vs.


Aile ikamet izninin geçerliliği en çok iki yıldır. Birden çok eşe sahip evlilikler de yalnızca bir eş için izin başvurusu alınabilmektedir.


Evli olan çiftlerin yaşından büyük olması da şarttır.

Bu haller şu şekilde. Bunun için e devlet sayfasına giriş yapınca arama kısmına seyahat izin belgesi yazmak yeterlidir sonrasında sistem kişiyi yönlendirir. Seyahat İzin Belgesi Gerekli Evraklar.


Bu belgeler oturma izni uzatma sebebine göre değişiklik gösterebilir. Başvuru için gerekli olan bilgi ve belgeler eksik ise, başvurunun değerlendirilmesi eksiklikler tamamlanıncaya kadar ertelenebilir.


Göç idaresine aile ikamet izni başvurusu yapıldıktan sonra yapılan Göç İdaresinin sizden istediği genel belgelerin yanı sıra ek olarak ikamet izni almak için başvurunuzu destekleyen belgelerin de başvuru dosyasına eklenmesi gerekmektedir. Sosyal Güvenlik Bakanlığı’na hitaben yazılmış bir çalışma izni ba.


Yabancı Personel Çalıştırma. Etiket: ikamet izni başvuru için gerekli belgeler. Oturma izni randevusu sırasında talep ettiğiniz ikamet izni süresinden altmış gün daha uzun süreli pasaportunuz ya da pasaport yerine geçen belgeniz ve kalış amacınızı destekleyen.


Uyarı: İkamet (oturma) izni uzatma başvurusu ikamet izni sürenizin dolmasına gün ve daha kısa süre kaldı ise yapılabilmektedir. Ve en geç ikamet izni süreniz bitmeden başvurunuzu gerçekleştirmek zorundasınız. Dolayısıyla çalışma izni almak isteyen yabancı kişinin bu izin sürecini sorunsuz bir şekilde atlatması için talep edilen belgeleri eksiksiz bir biçimde tamamlaması gerekmektedir.


Uzun Dönem İkamet İzni. Ticareti Mağdurları İçin İkamet İzni.


Hesap bakiyenizin yıllık için en az 1200₺ veya yıllık ikamet izni için 2400₺ (aylık 850₺) veya eş değerinde döviz miktarı olduğunu gösteren aynı gün verilmiş bir hesap özeti veya banka tarafından bir yazılmış bir mektup.

Firmamız uzman ekip ve avukat yönetimi ile en Göç İdaresi çözüm ortağınız olmaktan gurur duyar. Uygulamayla ilgili mevzuatta yer alan koşulları sağlayan ve gerekli belgeleri ibraz eden yabancıların uzatma işlemleri yapılmaktadır. Oturma izni olan ve bu iznini uzatmak isteyen yabancılardan aşağıdaki evraklar istenmektedir. Aile İkamet İzni İçin İstenen Belgeler.


OTURMA İZNİ UZATMA İŞLEMLERİ VE YABANCILARA ÖZEL SAĞLIK SİGORTASI YAPILMAKTADIR. Merhaba ben türk vatandaşıýım eşim olucak kişi tatar,evlilik için gerekli olan bekarlık belgesini türkiye den alabilirmiyiz. Tedavi amacı ile ikamet tezkeresi talebinde bulunan yabancılara, durumlarını özel veya kamuya ait sağlık kuruluşlarından alacakları yazı veya rapor ile belgelemeleri halinde tedavileri sürelerince ikamet izni verilir.


Vize süresi geçenlerin başvurusu kabul edilmez. KAMET İZİNLERİ İÇİN GEREKEN BELGELER. Bilimsel Araştırma Amacıyla Gelecekler 1. Bu vize türü için gerekli belgeler diğer vize türlerine göre daha detaylı ve fazladır.


Aile birleşimi vize başvuruları yetkili makamlar tarafından titizlikle incelenip sonuca bağlanmaktadır. Tezkeresi için Gerekli Belgeler dokümanıyla ilgili bilgi için yazıyı inceleyebilirsiniz. Göç idaresi online randevu, E- ikamet, ilk başvuru, uzatma başvurusu, aile ikamet izni, ögrenci ikamet izni danışmanlık bürosu.


Tüm çalışma izni başvuruları için yabancilar. Gerekli belgeler aşağıdaki şekilde olup, hem işveren hem de yabancı tarafından ayrı ayrı hazırlanması gerekmektedir: A.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.