21 Haziran 2018 Perşembe

Avrupa turu tavsiye

Baştanbaşa Balkanlar Turu : En çok tercih edilen turlardan biri olan Balkanlar turu, aynı zamanda en ekonomik Avrupa turları arasında yer alıyor. Camileri ve hanları ile tarihi miras kabul edilen Üsküp, Avrupa ’nın en eski ve en derin göllerinden birine ev sahipliği yapan Ohri Arnavutluk’un en büyük şehirlerinden biri olan Tiran, köklü tarihiyle İşkodra, iç savaşın.


Avrupa dünyanın en kalabalık tatil merkezlerinden biri olarak yaz, kış turistlerin akınına uğruyor. Siz de Avrupa tatili yapmak için plan yapanlardansanız, tatile gitmeden önce işinize yarayacak altın ipucunu sizler için hazırladık. Ortaçağdan kalma yapıları, yemyeşil alanları, müzeleri, sanat dolu şehirleri görmek için yurtdışı Avrupa turları na katılabilir, tarih ve eğlence dolu bir Avrupa gezisi geçirebilirsiniz.


Otobüsle Avrupa turu kimlere uygun? Genel anlamda ‘herkese’ olarak cevaplayabileceğimiz için ben katıldığım tura en çok kimlerin geldiği hakkında bilgilendireyim. Katılımcılar genelde – yaş aralığındaki gençlerden oluşuyor, Avrupa ’yı gezdiren otobüslere “gençlik otobüsü” denilmesinin sebebi bu zaten. Orta Avrupa Turu İçin Öneri: Prag, Viyana, Budapeşte.


Gizem Şahin - 47OKUNMA. Prag, Budapeşte ve Viyana turunu çiçeği burnunda tamamlayan biri olarak, yaptığım bu turdan birçok ders çıkard. Herkese merhaba arkadaşlar Ağustos ortasında arabamızla Avrupa turuna çıkmak istiyoruz.


Campinglerde çadır kurarak konaklayacağız. Biz ailece ilk defa araba ile avrupa turu niyetine girdk, çok faydalı ve yol gösterici olmuş paylaşım. Yurt dışı turları dendiğinde akla ilk gelen seyahat güzergâhlarından biri olan Avrupa turları ucuz tatil seçenekleri arayanlar için uygun fiyatlı erken rezervasyon fırsatları sunuyor. Keyif ve mutluluk dolu bir tatilin kapılarını aralamak için Avrupa turu fırsatlarımızı mutlaka inceleyin.


Ramazan Bayramı Avrupa Turu. Ortaçağ’ın izlerini günümüze taşıyan Budapeşte,Viyana ve Prag şehirleri ile gotik bir yolculuğa çıkacaksınız. Cumhuriyeti’nin Başkenti ‘Altın Şehir’ Prag’da sıradışı katedralleri merakla. Tourbulance, Büyük Avrupa Turlarında, programlarını hazırlarken Avrupa ’nın bel kemiği diyebileceğimiz şehirlere çok daha uzun süreler ve konaklamalar planlanmaktadır.


Avrupa turu tavsiye

Trenle Avrupa turu içerisinde zaman yolculuğu yaptıran bu rotanın devamında Napoli var. Bu güzel ve tarihi şehrin. Avrupa Kıtası maceramda, herşey bir İnterrail sevdası ile başladı.


Avrupa turu tavsiye

Bizde kez değil, kez yaptık. Balkan turları, haftasonu kaçamakları derken, bir bakmışım yaklaşık 30’dan fazla Avrupa ülkelerine gitmişim. Avrupa Turu Tavsiye gezi turu yapmadan önce gezilecek görülecek yerler hakkında bilgi almak isterseniz, Avrupa Turu Tavsiye gezi rehberi sayfamızdan gezilmesi gereken yerler ile ilgili.


Tourbulance, Avrupa Turları arasında en ekonomik, en kapsamlı, en güvenilir, en genç ve en mantıklı Büyük Avrupa Turu şirketidir. EN EKONOMİK AVRUPA TURU Tourbulance, yurtiçi ve yurtdışı pazarında sahip olduğu güçlü alt yapısı ile en kaliteli hizmeti çok daha ucuza katılımcılarına sunmaktadır.


Avrupa Masalı Turları İtalya İsviçre Fransa Almanya Liechtenstein Avrupa Masalı turları ile ülkenin en güzel şehirlerini keşfedecek, Cenova’dan Heidi’nin Köyü’ne kadar Avrupa ’nın dört bir yanını tek bir turla gezmenin keyfini yaşayacaksınız. Kadıköy Evlendirme dairesi otobüs kalkış noktası, 20. Mecidiyeköy Bambi kafe, 21.


Kapıkule sınır kapısına varışın ardından pasaport işlemlerinden sonra gece yolculuğumuza devam ediyoruz. Avrupa ile Asya arasında ülkemizin bir köprü vazifesi gördüğünü yıllardır coğrafya derslerinden okuyoruz, biliyoruz. Türkiye’nin en kapsamlı otobüsle Avrupa turlarını düzenleyen Avrupa Rüyası ile tek seferde Avrupa kıtasını gezmeye hazır mısınız!


Avrupa turu yapmak isteyenler İstanbul’daki Halkalı durağından yolculuğa çıkabilir. Kuzey Avrupa turu rotası, gemi, otobüs ve uçak ulaşımlarını birleştiren unutulmaz bir kuzey turuna sizleri davet ediyor.


Hristiyanlık öncesi dinleri, inanışları ve efsanelerinden oluşan gizemli ve cezbedici bir dünya sunuyor. Her öğünde karbonhidrat, protein ve yağların ideal kombinasyonu, kan şekerinizi düzenleyerek daha uzun süre ve daha yüksek enerji sağlar.


Avrupa schengen sınırına girdikten sonra ülkeler arası sınır kontrolleri bulunmuyor. Hırvatistan dışında polis tarafından durdurulmadık.


Büyük ya da küçük çok fazla sayıda karavan olduğu için karavanla seyahat Avrupa genelinde popüler bir aktivite. Minik bir sohbet sonrası. Ankaradan yola çıkmayı düşünüyorum. Avrupanın çeşitli yerlerinde akrabalarım var kalacak yer için çok sıkıntım yok.


Avrupa turu tavsiye

Yazının alt taraflarında görmenizi tavsiye ettiğim, kamp yapmanızı tavsiye ettiğim yerlerden de bahsedeceğimi. Ege ve Akdeniz Turu İçin Hazırlık.


Büyük ve içine bolca eşya kocayabileceğiniz bir sırt çantanız olması iyi olabilir. Egenin o güzel yaylarına doğa yürüşü yapıp kamp yapmak isteyeceğiniz yerler olacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.