21 Haziran 2018 Perşembe

İngiltere vizesi türkçe belge

Türkçe olarak hazırlanmış bir belge değildir. Seyahat amacınız, gelir durumunuz ve çalışma durumunuza göre fizibilite yapılır. Yine bu sistem üzerinden size en yakın olan İngiltere temsilciliğinin uygun tarihlerine ulaşabilirsiniz. Eksiksiz bir dosya hazırlamak çok önemli.


Vizesi Başvuru Formu. Başvurular seyahat tarihinden ay öncesine kadar kabul edilmektedir.

Başvuru yapacak kişinin maddi durumunun belgeleri İngiltere Gerekli Belge ve Evrak Listeleri içinde yer almaktadır. Sıkça İngiltere vizesi olarak bahsedilen “UK visa” yani Birleşik Krallık vizesi, aslında İngiltere, Kuzey İrlanda, İskoçya ve Galler’i de içine alan Birleşik Krallık’ın tümü için geçerli bir uygulamadır.


Bu ülkelerden birine gidecek olan herkesin konsolosluğa başvurarak vize yani ülkeye giriş izini alması gerekir. Pasaportunuza basılan bu belge ile, vize. Bu formda sunmuş olduğunuz tüm bilgiler eksiksiz ve doğru olmalıdır.


Varsa eski pasaportunuz. Forma aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. Bu form danışmanlarınız yardımı ile tümü İngilizce olacak şekilde siyah tükenmez kalem ile doldurulmalı.

Konsolosluğu vize başvuru formu. Mutlaka İngiltere vize başvuru formu İngilizce üzerinden doldurulmalıdır. Ayrıca gerekli olan bilgileri büyük harfle doldurması gerektiği unutulmamalıdır.


Dolayısıyla formun ilk olarak sistem üzerinden doldurulması ve sonraki aşamada çıktısının alınması gerekmektedir. Ayrıca bahsi geçen başvuru formu, bir sözleşme niteliği de taşımaktadır. Merhaba, İngiltere vize başvuru işlemleri online vize başvuru formu doldurularak yapılır.


Fakat başvuru yaparken fiyat tablosundan. Daha önceki uygulamada hazırlanması gereken evraklar randevu günü elden yetkili İngiltere vize başvuru merkezine teslim edilmekteydi. Yeni İngiltere vize uygulaması ile birlikte ise.


Ankara’daki Birleşik Krallık Büyükelçiliği ve İstanbul’daki Başkonsolosluğumuzun da dahil olduğu Türkiye teşkilatımız, Birleşik Krallık ve Türkiye arasındaki ilişkileri. AB’den ayrılma sürecinden sonra İngiliz Parlementosu’nun aldığı karara göre Ankara Anlaşması için son başvuru tarihi 31.


Galler ve Kuzey İrlanda’ya turistik olarak gidecekseniz İngiltere vizesine aşağıdaki adımları uygulayarak başvurabilirsiniz. Bu yazıda, İngiltere vizesi için gerekli evraklar hangileri sorusunun yanıtını bulacaksınız. Bu vize türlerini buradan inceleyebilirsiniz. Erasmus stajı için İngiltere ’ye gidecekseniz çalışma vizesi almalısınız.


Daha öncesinde yazını en başında belirttiğim gibi CoS belgenizi almış olmanız gerekiyor. Başbakanı Boris Johnson bilim insanları ve alanında uzman kişilere yönelik yeni bir İngiltere vizesinin Şubat ayında uygulamaya geçeceğini açıkladı.


GWF numarasını gösterir doküman.

Randevular İngiltere Online vize başvuru formunun doldurulması ve İngiltere vize ücretinin ödenmesi sonrası alınabilecektir. Adana, Antalya ve Gaziantep’ten yapılacak İngiltere vize başvurularında gün sınırlaması olabilmek ye ve haftanın her günü vize başvuruları kabul edilmemektedir. Ayrıca Antalya, Adana ve İzmir’den yapılacak İngiltere vize başvurularında vize. Banka hesap dökümleri, sgk bordroları v. Aslında bu sorunun net bir cevabı yok.


Londra ve Edinburgh hayallerimizi ertelemiştik. Biz alıp çıktı alacağız. Taranmış belge tercümesi, elektronik belge çevirisi, ya da JPEG dosyasından belge çevirisi fark etmeksizin, yeminli belge çevirisi, apostil onayı ve noter onayı vb.


Dünyanın her yerinden bir çok ziyaretçiyi ve öğrenciyi kendisine çekmeyi başarmıştır. Size uygun olmayan vize kategorisinde başvuruda bulunmanız ve ücreti yatırmanız durumunda hem vize başvurunuz olumsuz sonuçlanacak hem de vize başvuru ücretiniz yanacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.