4 Temmuz 2018 Çarşamba

Avrupa birliğinde en çok turist çeken ülkeler

Seyahat analizleri yapan movehub sitesinin rakamlarına göre dünyanın en popüler ülkeleri sıralandı. Avrupa Birliği Ülkeleri: 1. Yunanistan’ı ziyaret etti.


Turist sayımız geçtiğimiz sene bir önceki yıla göre yüzde arttı. Türkiye, Dünya Turizm.

Varış istikâmetine göre en çok ziyaret edilen ülkeler. ABD’de en çok turist çeken ilk. Dünyanın en çok turist çeken ülkeleri. GÜNÜN EN ÖNEMLİ MANŞETLERİ İÇİN TIKLAYIN.


Diğer AB kurumlarını inceleyin. AB Konseyi Başkanı Charles Michel, "Koronavirüs. Bu ülkeyi, 8milyonla İspanya, 7milyonla ABD izledi.

Ziyarette ilk sırayı başkent Paris alıyor. Paris’in yanı sıra güney kıyıları Nice, Marsilya, Lyon yine Strastbourg ve Bordeaux gibi şehirleri de turist ağırlıyor. Ukrayna, doğal güzelliklerinin yanı sıra tarihi ve kültürel değer taşıyan birçok yeri ile tercih ediliyor. Dinyeper Nehri kıyıları görmeye değer.


Başkent Kiev, Odessa, Lviv, Kherson ve Donetsk öne çıkan şehirler arasında. Elysee Sarayı, Eyfel Kulesi, Louvre Müzesi, Les invalides ziyaretçilerin en çok ziyaret ettiği yerler. Ama tabiki yanınızda sevgiliniz olsun yoksa kendinizi kötü hissedersiniz. Her yıl ila milyon arasında, dünyanın en çok turist çeken şehirlerini sizler için derledim.


Bazıları birçok kişi tarafından bilinse de bazıları çoğu kişi tarafından bilinmiyor. Gelin birlikte bu şehirlere göz atalım. Fransa numaraya oturdu.


En Çok Turist Çeken Ülkeler Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği Mediterranean Touristic Hoteliers Association. Birleşik Krallık’ın başkenti.


Barselona ve Madrid gibi ülkenin tarihi şehirleri ve kasabalarının yanısıra, ülkenin Akdeniz ve Atlantik kıyılarındaki dünya st. Bir zamanlar –antik dünyanın yedi harikasından biri olan- Artemis Tapınağı ile ünlü olan Efes kenti, Konstantinopolis başpiskoposunun komuta ettiği bir kitle tarafından milattan önce 4kentinde yerle bir edilmiş.


Celsus Kütüphanesi ve.

Bu ülkelerin her biri kendilerine has özellikleri sayesinde turizm sektörüne ciddi katkılar yapıyor. Bangkok’u Paris, Londra ve Dubai şehirleri takip etti. Tayland’ın başkenti 2milyon yabancı ziyaretçiyi misafir etti. Rusların vazgeçilmezi: Antalya.


Rusya, tatil için en çok Antalya’yı tercih etti. Geçtiğimiz yıl 5milyon insan ülkeye gelmiş. Seddi, İpek Yolu, Cennet. Paris başta olmak üzere ülkenin hemen her yeri turist akınına uğruyor.


Venedik, kanalları ile ünlü İtalya’nın en çok turist çeken şehirlerinden biri. Buraya gelen herkesin şirin mi şirin gondollarda kanlarlı gezinmesi gerekiyor.


Bu daracık kanallarda romantik bir yolculuk yapmak gerçekten harika bir his. Kanalları gezdikten sonra şehirde ünlü olan Ca’ d’Ora, San Marco Meydanı, San Marco Bazilikası ve Dükler Sarayını gezebilirsiniz. AB ülkelerinin vatandaşlarına.


Ortadoğu’yu gezenlerin sayısı ise milyon olarak belirlendi. Koronavirüs salgınından en fazla etkilenen sektörler arasında turizm yer alıyor. En çok ziyaret ve turist çeken bu noktalar hakkında bilgileri sizlerle paylaşıyoruz.


Yaz aylarında deniz, kumsal ve güneşin tadını çıkarmak isteyen turistler, Ege ve Akdeniz’i tercih etmektedirler. Belek Belek, son zamanlarda adeta turist akımına uğramaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.