4 Temmuz 2018 Çarşamba

Avusturya evlilik vizesi için gerekli evraklar

Gerekli evraklardan bahsederken, pasaport, fotoğraf, e-devlet belgeleri, rezervasyonlar, seyahat sağlık sigortası, vize talep dilekçesi gibi bebekler dahil her başvuran için hazırlanması gereken standart evraklar mutlaka bilinmelidir. Avusturya vizesi başvurusunda. Bu dosya vize işlemleriyle ilgilenen bir danışmanlık firmasına teslim edilerek başvuru işlemi tamamlanmalıdır.


Başvurunuz esnasında temin edeceğiniz evrakların eksiksiz olmasına dikkat etmenizde fayda olacaktır. Ayrıca evraklar orijnalleri ile istenmektedir ve apostilli şekilde, Almanca tercüme yaptırılarak beyan edilmesi önem arz etmektedir.


Başvuru sahipleri, işlem sürecinin uzamaması için bu kategoriye ait gerekli belgeleri ibraz etmelidir.

Online başvuru yaparsanız, belgeleri elekt. Amerika Vizesi İçin Gerekli Evraklar - Ev Hanımları. Evlilik Cüzdanı: Kişi eğer evli ise evlilik cüzdanı fotokopisi gerekmektedir.


Sponsor: Öğrenci sponsor kısmı ile aynı olması sebebi ile yukarıda uygun olan sponsor tipi seçilerek gerekli evraklar hazırlanır. Arka fonu beyaz ve yüzünüzün, kulaklarınızın açıkça belli olacağı bir fotoğraf olmalıdır.


Ayrıca Adil yeterlilik belgesi de istenen şartlardandır. Bu belgeye alternatif olarak Cezayir’deki evlendirme dairesinden alınmış evlilik kaydı belgesi eklenmelidir.


Aynı zamanda yeterli seviyede Arapça bilgisinin olduğunu.

AVUSTURYA VİZESİ İÇİN BASİT ADIM. Step Before you decide to apply for.


Resmi bir evlilik yapan çiftler ve aileleri için, hedef ülkeye yerleşmek amacıyla bu tür vizeye başvuru yapmak gereklidir. Evlilik Vizesi Aile birleşimi vizesi türünün genel adıdır.


Bu tür vize başvurularında temel amaç başvuru yapılan büyükelçiliği evliliğin gerçekliğine inandırmaktır. Danimarka Aile Birleşimi yapmak isteyen çiftlerin oturum izni alabilmeleri için, gerekli olan şartları yerlerine getirmeleri, Evrakları eksiksiz olarak tamamlayarak başvuru yaptığınızda Danimarka Göçmenlik Bürosu başvurunuzu daha hızlı değerlendirecek ve size oturma izni alıp alamayacağınızı kolaylıkla bildirecektir.


Hükümet Tabipliği, Sağlık ocakları, Ana Çocuk Sağlığı ve Aile Planlama Merkezlerinden alınacaktır. Umarım faydalı olur.


Aşağıda İspanya vizesi başvuruları için gerekli olan temel evrak listelerine yer verdik. Detaylı evrak açıklamalarını “ İspanya Vizesi ” başlığı altındaki vize kategorileri sayfalarında bulabilir, İspanya vize ücret bilgisini de içerir detaylı evrak listesini mail adresimiz üzerinden veya destek hattımıza bağlanarak talep edebilirsiniz.


Schengen Bölgesi olarak tanımlanan ülkelere giriş yapmak için Schengen Vizesi başvurusu yapmak gerekiyor. Cumhuriyeti bu kapsamda yer aldığından, Çek Cumhuriyeti Schengen vizesi başvurusunda bulunmak gerekiyor. Umuma mahsus pasaport hamillerinin başvuruda bulunması için gerekli tüm evrakları hazırlaması şart.


Almanya Federal Cumhuriyeti yetkilileri her yıl Almanya aile vizesi için gerekli evrak listelerini güncellemektedir. Almanya Aile Birleşimi Vizesi başvurularında güncel evrak listesini eksiksiz ve istenilen şartlara uygun ibraz etmeniz gerekmektedir. Başvuru sırasında orijinal evraklar tarafınıza geri verileceğinden evrakların fotokopileri ile birlikte başvuruda hazır.


Yönetmelikte evrakların eksiksiz bir şekilde toplanması gerekmektedir. Bu vize türleri kısa süreli Schengen vize kategorisinde yer almaktadır ve vize sahibine 1gün içinde en fazla gün kalış hakkı vermektedir.

Romanya Aile Birleşimi Vizesi İçin Gerekli Evraklar Nelerdir? Romanya ekonomik ve kültürel açıdan oldukça gelişmiş ülkedir. Orta ve Doğu Avrupa arasında yer alan konumu sebebiyle bir geçiş noktası olan Romanya, farklı kültürlere ev sahipliği yapmıştır.


Avrupa Birliği üyesi olan Romanya rahat geçimi sayesinde birçok yabancı turistin uğrak yeri. Seyahat edilecek ülkenin büyükelçiliği ya da konsolosluğuna başvuru sırasında ülkeye gidiş amacı, toplanacak evrakların sayısını ve niteliğini değiştiriyor.


Evlilik teklifi, kız isteme, söz, nişan derken artık evlilik aşamasına geldin. Nikah için gerekli belgeler nelerdir, resmi nikah işlemleri nasıl yapılır ve nikah işlemleri kaç gün sürer gibi soruların varsa, doğru yerde olduğunu bilmelisin.


Vize İçin Gerekli Evraklar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.