5 Temmuz 2018 Perşembe

İsgkatİp giriş

Kimlik Kartı seçeneklerinden herhangi birisiyle giriş yapmanız gerekmektedir. Ancak Limited veya Anonim şirket ise Sgk açılışını hangi şirket ortağı yaptıysa isg-katip ’e onun e-devletinden giriş yapmanız gerekmektedir.


Erişmek istediğiniz sayfa sistemde bulununamadı. Sayfa Görüntülenemiyor. E-devlet şifresi tüm PTT şubelerinden alınabilir.


İsgkatİp giriş

Giriş yapıldıktan sonra gelen ekrandaki sözleşmeler bölümünden yeni kayıt butonuna tıklanır ve sözleşme ekranı açılır. SG Katip Sözleşmesi. SGK şifresi ile sistemden giriş yapıldığında kimin adı soyadı görünüyorsa onun e-devlet şifresi ile isgkatip girişi lazımdır. Devlet şifresiyle ilgili sorularınız için tıklayınız.


Devlet Kapısı giriş ekranları haricinde hiçbir yere kaydetmeyiniz. Tarayıcı uygulaması (Internet Explorer, Firefox, Safari ve benzeri uygulamaların) şifre kaydetme opsiyonlarını kapalı tutunuz. Ayrıca hiçbir zaman kişisel bilgileriniz veya şifreniz e-posta yolu ile sizlere sorulmayacaktır. Unutmayınız ki zararlı uygulamaların ve virüslerin büyük.


Ortak Sağlık Güvenlik Birimleri kurum olarak, İşyeri Hekimi, İş Güvenliği Uzmanı ya da iş güvenliği uzmanları adayları, sistemde kendilerine yer bulur ve işyeri atamaları, staj atamaları ve sınava dahil olma süreçleri bu platform üzerinden takip edilir. TC Kimlik numaranız ve şifreniz ile giriş yaptıktan sonra, açılan penc. Dolayısıyla aksinin iddia edilmesi de pek mümkün olamıyor.


İsgkatİp giriş

SGK tarafından uygulanan ceza ve primlere muhatap olmamak adına, iş güvenliği uzmanı ve işyeri hekimini. SG-KATİP ’te yetkili kişiyi değiştirme. Giriş Yap” a tıklamanızın ardından aşağıdaki sayfaya yönlendirileceksiniz. Bu aşamada onay yapmak istediğiniz işyerine ait satıra tıklayarak “ Giriş ” tuşuna basınız.


Böylece sisteme girmiş olacaksınız. Birlikte öğrenebilmek için ABONE olmayı unutmayın. Showing 1-of messages.


Açılan ekrandaki görüntünün aşağıdaki resimdeki gibi olduğundan emin olunuz. Kurum Seçimi ekranında Sisteme kullanıcı olarak atanmış olduğunuz kurumu seçiniz. Butona tıkladığınızda e-devlet giriş sayfasına yönlendirileceksiniz. SGK E-Bildirge kullanıcısının e-devlet şifresiyle giriş yapılmalıdır.


E-Devlet kapısına mobil imzanız, elektronik imzanız, T. Katip atamaları sistem içerisinde ikiye ayrılır, bunlar. SG- KATİP sistemine giriş yaptıktan sonra bu ekranı göreceksiniz. Web sayfasına giriş yapınız. TC kimlik No ve Şifrenizi Yazarak ” Sisteme Giriş Yap “ Butonunu tıklayınız.


İsgkatİp giriş

Gelen sayfada Giriş Butonunu tıklayınız. Açılan “Kurum Seçiniz” kutucuğunda eğer birden fazla. Bugün isg katip giriş işlemini ve kullanımını sizlere göstereceğiz. Diyelim ki siz bir firma ile anlaştınız, iş yeri tehlike derecenize göre size bir iş güvenliği uzmanı ve İş yeri hekimi atandı, ve firma sizden uzman ve hekimin sözleşmelerinin onaylanmasını talep ediyor.


Karşınıza çıkacak sayfada e-Devlet Şifresi, Mobil İmza, Elektronik İmza, T. Sosyal Güvenlik Kurumunda şirket yetkilisi olan kişi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.