28 Ağustos 2018 Salı

Avusturya ulusal vize

Uzun Süreli Vize Başvuruları İstanbul Başkonsolosluğu ya da Ankara Büyükelçiliği tarafından yürütülmektedir. Vize başvuruları için artan ücretler. AVUSTURYA ULUSAL VİZESİ.


Schengen Vizesi için başvuru yapılması zorunludur. Dosyayı indirmek için: 1. Gereken linkin üzerinde farenizin sağ.

Bu vize altı aylık verilir ve bu vizenin verilmesi, çalışma iznini kapsamaz. Bu altı aylık süre içerisinde uygun bir iş. Emniyet Müdürlüğünden protokol belgesi almak zorundadırlar.


Gerekli evrakları kargo veya şahsen ulaştırmanız halinde en geç gün sonra işlemler başlamaktadır. Genelde günlük, bazı durumlarda ise yıllık bir süre için verilir.


Almanya’ya giriş yapılmasının ardından oturum izni (yasal ikamet statüsü) alınması gerekmektedir. Avusturya vizesi iş gününde sonuçlanmaktadır. Bu yüzden uzun süreli oturum vizeniz ile ülkeye giriş yapmanız gerekmektedir.


Formda bulunan içerikler size şıklar dahilinde sunuluyor.

Bu alan yolculuk amacınızı belirleyen alandır. Bu formun eksik doldurulması, işlemlerinizin uzamasına ya da başvurunuzun. Uzun süreli eğitim, iş, aile birleşimi vs Uzun süreli kalacaklar için verilen vizedir. Vize Danışmanlık Merkezi uzman kadrosuyla vizenizi sorunsuz almak için her zaman yanınızda.


Vize konusunda aklınıza takılan her soruda firmamızla iletişime geçebilirsiniz. Konsolosluklar vize bilgilerini anlık olarak güncelleyebilir ve bu durumda. Eğitim amaçlı yapacağınız bu başvuru türüne göre schengen vizesi c tipi ulusal vize d tipi veya oturum başvurusu gibi işlemlerdir.


Almanya Konsolosluğu tarafından yetkilendirilen akredite. Almanca olmak suretiyle eksiksiz doldurulmuş ve başvuru sahibi tarafından imzalanmış şekilde sunulmalıdır.


Daha uzun kalmak istiyorsanız, seyahat amacınıza göre ilgili uzun süreli (D tipi) vize sayfalarımızı inceleyerek gerekli bilgileri edinebilirsiniz. Almanya öğrenci vizesi ne başvuru yapacak öğrenciler için farklı vize türü bulunmaktadır ve gerekli belgeler bu vize türüne göre hazırlanmalıdır.


Evraklarınız Almanca veya çevirileri olmalı (İngilizce ise gerek olmamaktadır) ve gerektiği taktirde sizden ekstra evrak istenebileceği göz önünde bulundurulmalıdır. Ulusal D Vizesi amaç. Başvuru yapacağınız vize kategorisine göre aşağıdaki belgeler sunulmalıdır. Lütfen vize başvurunuzu mümkün olduğunca erken yapınız.


Seyahatinizin başlangıç tarihine gün ve daha fazla var ise vize başvurusunda bulunamazsınız. Son kararın konsolosluklara bağlı olduğu bu işlemler sürecinde, vize alımlarda ki sonuçlarda yüksek bir orana ulaşmış durumdayız.


Mutlaka İngilizce Olmalıdır,Mail Kabul Edilmektedir.

Bunun yanı sıra TL’de konsolosluk başvuru ücreti ödenmesi gerekiyor. Ayrıca belli bir yaşın altındaki çocuklardan indirimli ücret alınıyor. Başvuru esnasında parmak izi alma işlemi bir süredir uygulanmaktadır. Eğer daha önce bu tür bir uygulamaya girilmiş ise.


Başlığı böyle attık fakat korkulacak bir şey yok! Artık belgeleriniz de tamam, randevu gününüz geldi ve evrakları teslim edeceksiniz. Fransa ulusal vize, Fransa’da herhangi bir amaçla günden fazla kalmak isteyen herkesin başvurmak zorunda olduğu vize tipidir. Bu noktada Fransa ulusal vize başvurusu yaparken belirleyici konu, Fransa’ya ne amaçla gittiğiniz değil (eğitim, çalışma, tedavi vs.) günden fazla kalmanızdır.


Fransızca eğitimi almak isteyen bir öğrenci adayı Fransa ulusal. Sahip olduğu deneyimli ekibi ile ülke hükümetleri ve konsolosluklarında yaşanan güncel gelişmeleri yakından takip ederek her daim profesyonel hizmet kalitesini korumayı başarmıştır. Talep olunan vize başvuru işlemi. Türkiye Cumhuriyeti resmi pasaport sahibi kişiler ise 1gün içerisinde günü geçmeme.


Vize Randevu - İNTEGRAL RANDEVU DANIŞMANLIK HİZMETLERİ profesyonel olarak ticari hizmet veren, konsolosluk başvurularına ve yetkilendirmiş olduğu başvuru merkezlerine aracılık eden bir hizmet kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.