28 Ağustos 2018 Salı

Avusturya konsolosluğu İstanbul aile birleşimi

Aile Birleşimi Vizesi. UYUM VE ENTEGRASYON YASASINA GÖRE HER ÜLKE MÜRACAAT SAHİBİNDEN BAZI ÖZEL ŞARTLAR ARAMAKTADIR. Normal koşullarda talep edilen ticari veya turistik vizeler belirli bir süreyle verildiklerinden dolayı aile birleşimi vizesi daha uzun süreli talep edilen bir vizedir. Bunun dışında hiçbir kurum ve kuruluş aile birleşimi vizesi vermeye yetkili değildir.


GEREKLİ EVRAKLAR NELERDİR? Almanya Konsolosluğu aile birleşimi randevunuz işleme girdikten sonra işlem süresi 1-ay arasında değişebilmekte ve daha erken de pasaport teslimi yapabilmektedir.

Belirlenen vize başvuru merkezleri vize. Ceyhan: Taner’e Aynı kaderi yaşıyoruz. Bilgi Notu Son güncelleme: 07. Avusturya İstanbul Başkonsolosluğu görev bölgesi.


Lütfen Konsoloslukla iletişime geçmeden önce burayı tıklayarak açılan belgeyi inceleyiniz. D tipi vize türüne dâhil olmakta ve bu vize türü günden daha fazla olan konaklamalar için kullanılmaktadır.


Bu vize türü aile akraba ziyareti vizesinden farklıdır. Bu süreçte biraz zorlu bir süreç!

Yani kolay kolay ülkeden vize almak pek mümkün olmuyor! Gerek sizlerin, gerek ise karşı tarafın.


Vize Randevu - İNTEGRAL RANDEVU DANIŞMANLIK HİZMETLERİ profesyonel olarak ticari hizmet veren, konsolosluk başvurularına ve yetkilendirmiş olduğu başvuru merkezlerine aracılık eden bir hizmet kuruluşudur. Uzun süreli bir vize olduğu için direkt olarak Konsolosluk ilgilenmektedir.


Beliritlen ülkeler Schengen üyesi devletlerdir ancak İsveç Schengen vizesi ile. Ankara –Gaziantep-İzmir- İstanbul ve diğer illerdeki Gine Vize Başvuru Merkezlerinden, yapacağınız Kısa süreli ( Güne Kadar ) turistik vize, ticari vize, aile ve arkadaş ziyareti vizesi, eğitim vb. Ulusal D Vizesi amaç ile. BAŞVURU FORMLARI MUTLAKA EKSİKSİZ DOLDURULMUŞ VE İMZALANMIŞ OLMALI ! Hollanda’da ikamet eden kişinin gelir.


ALMANCA AİLE BİRLEŞİMİ KURSU- ALMANYA KONSOLOSLUĞU ONAYLI ALMANCA SINAV MERKEZİ 40. Kadıköy ilçesine bağlıdır.


Ancak bu vize için başvuruda bulunmadan önce oturum ve çalışma iznine dair belirli koşulların gerektirdiği kriterlere uygun şekilde hareket edilmiş olması önemli ve bazı durumlarda zorunludur. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları ve Türkiye’de yaşayan üçüncü ülke vatandaşları başvurularını direkt olarak İsviçre Ankara Büyükelçiliği’ne ve İsviçre İstanbul Başkonsolosluğu’na yapmalıdır.


Ticari vize başvurusunda mesleki evrakların resmi ve prosedüre uygun olarak temin edilmesi en önemli faktörlerdendir. Başvuru sahibi gerekli koşulları sağladığı müddetçe d vize prosedürlerini tamamlayarak ilgili ülkeden oturum izni alma hakkı kazanır. Bulgaristan uzun süreli d vize başvuruları Bulgar diplomatik temsilciliklerine şahsen yapılmaktadır.


Yıllardır Almanca eğitimi veren tecrübeli eğitmenler gözetiminde dili konuşma, yazma, dinleme ve okumada en iyi düzeyde öğrenmeniz sağlanır ve kolayca diyaloglar kurmanız amaçlanır. Avrupa Birliği üye ülkesi.

Pasaport (varsa eski pasaportlar) 2. Müracaat şahsen yapılmalıdır. Bankasına Randevudan önce,reşit olmayanlar5 reşit olanlar Euro,Başvuru Ücreti yatırılmalıdır. Almanya tarafından alınan bir karar gereği, Almanya’da bulunan eşinin yanına yerleşmek için vize başvurusunda bulunan Türk vatandaşlarından temel düzeyde Almanca bilgisi istenmektedir.


NEMLİ: Evraklar, mail gönderimindeki sıraya göre sunulmalıdır 2. Formu aslı ve Fotokopi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.