27 Ağustos 2018 Pazartesi

Çin konsolosluğu maske

Dışişleri Bakanlığı Mart tarihinde Çin vatandaşlarının yakın gelecekte yeni tip koronavirüs salgın riski yüksek olan ülkelere ziyaretleri. Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri sabah 10. Bu günler ve saat aralığında vize işlemleri yapılmamakta olup, diğer konsolosluk işlemleri gerçekleştirilmektedir.


Sürenin dolmasına dakikalar. ABD’de San Francisco, Los Angeles, Chicago ve New York’ta konsoloslukları ve Washington’da büyükelçiliği bulunuyor.


ABD’nin de Çin ’de konsolosluğu ve Pekin’de.

Türkiye’ye koli gönderip gönül almaya çalışması oldukça garip. Mardinli doğal sabun üreticisi Şehmus Özdener, Çin Devlet Başkanı Şi Cinping’e gönderdiği sabunların ardından Çin ’den sipariş almaya başladı.


Kısa süre içerisinde kendilerine olumlu geri dönüşlerin olduğunu belirten Özdener, şimdiye kadar Çin ’e ton sabun ihraç ettiklerini söyledi. AB söz konusu olayın ardından bahsi geçen konsolosluğun saat içerisinde kapatılmasını. Pasaport ve evrak teslimi saatleri Salı ve. Rusya ve Çin ’in engellemelerine rağmen Suriye’ye yardım devam edecek!


Başkonsolosluğu Görev Bölgesi. ABD konsolosluluğundaki ABD bayrağını ve ulusal amblemi indirdi.

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) konsolusluğunun yerel saat ile sabah 10’da resmi olarak kapatıldığını açıkladı. Saldırgan daha sonra intihar etti. Büyükelçilik ve konsolosluk tarafından kişiden istenen belgeler, her zaman tam ve eksiksiz olmalıdır. Ufak belge eksiklikleri yaşanır ise kişi bir süre sonra tekrardan randevuya çağırılabilmektedir.


Bu tür durumlarda yalnızca işlemler uzamakta ve seyahat tarihine yakınlaşılmaktadır. Konsolosluğu vize ücretleri bazı durumlarda katlanarak artabilmektedir.


Kendi fabrikaları Çin ’deki talebe cevap veremiyor. Sadece burada dün öğlene kadar önce bin, ardından bin adetlik maske siparişi aldık. Bir firma önceki gün milyon adet istedi. Bu TIR malzeme demek ama zaten bunu karşılayacak üretim kapasitesi yok.


Vali Münir Karaloğlu, Çin ’in Anhui Eyaleti heyetiyle Valilikte bir araya geldi. Ziyarette, Antalya Valiliği ile Anhui Eyalet Valiliği arasında dostluk protokolü imzaladı.


Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının ülkeye giriş yapabilmek amacıyla almakla yükümlü olduğu bir vize türüdür. Bazı ülkelerin sadece konsolosluk, bazılarının ise sadece büyükelçilik bilgileri yer almaktadır. Tecrübeli vize departmanı çalışanlarımız, işlemlerinizin sağlıklı ve hızlı bir şekilde sonuçlanması. ABD arasındaki ticaret savaşları yeni bir boyuta taşınarak konsolosluk kapatmaya kadar ilerledi.


Yetkililer, ABD vatandaşlarının.

Daha önce Kovid-virüsüyle mücadele kapsamında Japonya, Kore, İtalya, İran ve İspanya’ya maddi ve ayni destek veren Jack Ma ve Alibaba vakıflarının ABD’ye de 5bin test ekipmanı ve milyon maske bağışlayacağı duyuruldu. Partililer Davutoğlu’nun Konya’daki konutunun önünde nöbet tuttu.


Tibet Yücetürk, Çin konsolosluğuna ve basın mensuplarına hitaben şöyle dedi: Burada bize dikkat etmekte olan basın mensupları ve sivil toplum örgütleri bizim burada ne demek istediğimize dikkat edinizç Doğu Türkistanlıların feryatlarına kulak veriniz. Uygurların asimile olup gitmelerine.


Grup Sarıyer Haydar Aliyev Caddesi üzerinde toplandı. N KONSOLOSLUĞU ANKARA Address: 100. Xi’an kent merkezinde dolaşarak, son durumu anlatan Teoman, “Dışarıda çok az insan var. Onlar da dışarı çıktıklarında maske takıyor.


Burada eczanelere gittiğinizde maske soruyorsunuz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.