27 Ağustos 2018 Pazartesi

Çin konsolosluğu pasaport sorgulama

Konsolosluğu Resmi Web Sitesi: istanbul. Site içerisindeki yazılı ve görsel materyaller doğru olmayabilir. Rotterdam Türk konsololsluğu randevulu sisteme geçti.


Buradaki HEMEN RANDEVU AL linkini tıklayarak randevu alma. Vizesi olmak üzere türe ayrılır.

Formun doldurulması ile ilk aşama rahatlıkla tamamlanabilmektedir. Kimlik Kartı teslimi yapılamayacaktır.


Bilgilendirme yapıldığı tarihten itibaren söz konusu hatalar başvuru sahibi tarafından belirli bir süre içinde düzeltilmelidir. Yeni yapılan düzenlemeler ile Paris Türk konsololsuğu randevulu sisteme geçti. ANAYASA DEĞİŞİKLİĞİ REFERANDUMU YURTDIŞI SEÇMEN SORGULAMA, GÜNCELLEME İŞLEMLERİ!


Acentemiz sizin adınıza başvuru yapabilme yetkisine sahiptir. Vizenin sonuçlanma süresi iş günüdür.

Başvuru yapılması mümkün değildir. Durumlarda ekspress vize uygulaması mevcuttur. C kimlik numarası bulunmayan kimliklerin müracaattan önce değiştirilmesi gerekmektedir.


Verilen bu fiş numarası ile başvurunuzun durumunu sorgulamanız mümkündür. Doğumlu Türk Vatandaşları: 10. Adres ve İletişim Bilgileri. E-posta mesajlara, resmi tatil günleri hariç, saat içerisinde yazılı veya sözlü yanıt.


Grup turistik Çin vizesi için istenilen evraklar. Fotoğraf: adet arka fonu beyaz, önden çekilmiş, ve gözlüksüz biyometrik fotoğraf. X 48mm, kıyafet açık renk olmamalıdır.


Pasaport Geçerlilik Süreleri. Uzak Doğu Asya’da yer alan ve ülke nüfusu dünya üzerinde en fazla olan bir ülke özelliği göstermesi ile bilinilmektedir.


All prospective applicants from Istanbul can follow the guidelines here to apply for a Schengen visa while visiting Spain as their main country of destination. Türkiye Cumhuriyeti pasaportuna mensup kişiler vize.


Spain Visa to Istanbul, Apply Spain Visa from Istanbul, Spain Visa Application Centre in Istanbul, Spain Visa from Istanbul, Istanbul Citizen Apply Spain Visa, Spain Visa Application, Spain Visa Application from Istanbul, Schengen Visa.

Randevu saatleri 09. Tebligat işlemleri için randevu saatleri 12. Diplomatik vizesi, Hizmet vizesi ve Öğrenci vizesi gibi vizeler vermektedir.


BAE’ye seyahat etmeden önce gerekiyorsa geçerli bir vizeye sahip olduğunuzdan emin olmak için vize gereksinimleri hakkında bilgilerin tümünü okuyun ve pasaportunuzun ihtiyacınız olan süre boyunca geçerli olduğundan emin olun. Bu belge aynı zamanda çalışma vizesi için gerekli temel belgelerden biridir. Vize alacak yolcularımızın pasaportlarını gün evvelden firmamıza ulaştırması gerekmektedir.


Pazartesi, Çarşamba, Cuma. FromName") msg_txt.


Devlet şifrenizi içeren zarfınızı PTT Merkez Müdürlüklerinden, şahsen başvuru ile, üzerinde T. Teyit yazısı Çin vize başvurusu yapan kişinin şirketi ve şirketteki görevine dair detaylı bilgileri içerecektir. HİÇ VİZESİ OLMAYAN) pasaporta vize başvurusu yapacak olan kişilerin, eski pasaport orjinalini, pasaportun resimli kısmının fotokopisini ve eski Çin vizelerinin fotokopilerini sağlamaları gerekmektedir. Avro harç alınmaktadır.


Info Reşit olmayan kişilerin pasaport başvurusu için velayet sahibi iki ebeveynin de (veya diğer velayet sahibi kişiler) müracaatta bulunması gerekmektedir. Bu hizmeti kullanarak, kayıtlı yurtiçi ve yurtdışı gönderilerin durumunu takip edebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.