21 Eylül 2018 Cuma

Doğrudan temin evrakları

Dakikanizi Ayirarak Uye Olmak icin TIKLAYIN. Her Hakkı Saklıdır. Com eğitim kaynakları, öğretmenler yardımlaşma forumu.


Program ile hem yaklaşık maliyetli ve hem de yaklaşık maliyetsiz olarak temin yapmak mümkündür. Kapalı pencerelere ulaşmak için sol alt köşedeki kaydırma oklarını kullanınız. Ancak burada şu hususu da belirtmek isteriz ki, doğrudan teminle yapılan alımlarda iş artışı yapılmasını engelleyen bir hüküm de mevcut değildir.


YER TEMİZLEME ARACI. Bu soruyu görme yetkiniz bulunmamaktadır ! Bu cevabı görme yetkiniz bulunmamaktadır ! Yetkilisince görevlendirilen personel tarafından piyasa fiyat araştırması yapılır.


Teklif İsteği Web sayfasında İhale Bilgi Sistemi aracılığıyla ilan edilir. Değerli arkadaşlar ilginiz için şimdiden teşekkür ederim. Arkadaşlar kamu ihale kanununa göre doğrudan temin yoluyla alım yapanlar siz hangi belgeleri veriyorsunuz. Artık mal müdürlerinin istediği şu belgelerden bıktım.


Doğrudan temin evrakları

Doğrudan temin Teklif mektubu. Bu belgeler bilgi edinme kanunu kapsamında ilgili firmaya verilebilir mi? Belde belediyelerinde genellikle alımlar önce yapılır sonra ödeme yapılırken doğrudan temin evrakları hazırlanır.


Doğrudan temin evrakları

Yani geriye dönükte işlem yapılır, Palmiye programında bu işlemi yapabilirsiniz. Daha önce yapmış olduğum programın geliştirilmiş ve genişletilmiş hali. Kullanımı oldukça basit olduğu için kullanıma yönelik açıklama fazla eklemedim.


Sayın Hocam çok yazıyorum. Verdiğim rahatsızlık için özür diliyorum.


Tosya Anadolu Lisesi silinmiyor (=BYazıyor) Normal piyasa araştırma tutanağında Mal hizmet Yapım işi nolu hanede adı kısmında adana yazılı silinmiyor. Hoşgeldiniz, Web de Öğren Yeni. Lütfen giriş yapın veya kayıt olun. Hazırlamış olduğunuz programları göndermek için tıklayın.


Doğrudan temin evrakları

Aşağıdaki program Musa ÖZTÜRK tarafından hazırlanmıştır. Bu eğitim, kamu kaynaklarının etkin, hızlı ve ekonomik kullanılmasına ve kamu zararlarının önüne geçmeye yönelik olarak tasarlanmış olup, kurum personelinin bilgi kapasitesinin artırılması ve mevzuata uyum sağlanması amaçlanmaktadır. Talebin değerlendirilerek bilgi, belge, katolog. Yapılacak bakım-onarım doğrudan temin sınırları içerisinde.


Tahakkuk Evrakı Teslim Listesi” ile teslim alınır ve kontrolde görevli personele verilir. Harcama Belgeleri Yönetmeliği gereği türüne göre ödeme emri belgesine eklenmesi gereken evraklar kontrol edilir. OKÜMAN (vb.) Uygun.


Ortaya çıkan ihtiyaca göre istek belgesi düzenlenir ve satın alma birimine gönderilir. AKIŞ SÜRECİ ( Süreç Akış Şeması ) DÖNÜLECEK SÜREÇ ADIMI SORUMLULAR.


Sorumuzun cevabına geçmeden önce doğrudan teminle ilgili bazı kıstasları belirtelim. Piyasadaki tek hem hizmet hem mal alım doğrudan teminini palmiye doğruda temin ( PDT ) programında yapabilirisiniz. Kamu İhale Kanunu´nun 53. Kurumun görev ve yetkileri sayılmıştır.


Bir şirketiniz olması dahilinde bu pazaryerinin istediği evrakları kolaylıkla temin edebilir ve satış yapmaya başlayabilirsiniz. Gerekli Evraklar Neler?


N11’de satış yapmak istiyorsanız N11’in sizden talep ettiği evrakları sisteme yüklemeniz gerekiyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.