30 Ekim 2018 Salı

Soy ağacı öğrenme

E-devlet’e giriş yapıp sadece tek tıkla belgeye ulaşabilmenizin yanı sıra soyağacınız ile ilgili tüm bilgileri öğrenme şansınız olacaktır. Bu hizmeti kullanarak, alt-üst soy bilgilerinizi görüntüleyebilirsiniz. Henüz kimliğinizi doğrulamadınız.


Bu hizmetten faydalanmak için, aşağıdaki kimlik doğrulama yöntemlerinden sizin için uygun olan bir tanesini kullanarak sisteme giriş yapmış olmanız gerekmektedir. Maalesef bir çok insan farklı hayat koşulları yüzünden çok fazla üst soy ağaçlarından haberdar değildir.


Bir program varmış soy ağacınızı fln buluyormuşş o programı indirmek istiyorum aradım bulamadım.

Siz yardımcı olabilir misinizz? Aile Ağacı — Tüm Akrabalarınızı Bulun(inanamayacaksınız) Bu program girdiğiniz bir TC Kimlik numarasından yola çıkarak kütüğünüzdeki tüm akrabalarınızı bulabiliyor.


Daha ileri gitse daha iyi olurmuş. Babamın dedesi var ilk olarak zaten bildiğimiz bir bilgiydi. Yeniden açılan soyağacı öğrenme sisteminde değişikliğe gidildi.


Başvuru sonrası hazırlanacak soyağacı belgesi, cep telefonu veya e-mail aracılığıyla talep sahibine bildirilecek. Soy ağacımı nasıl öğrenirim sorusu milyonlar tarafından sorgulanmaya devam ediyor.


Soy ağacı öğrenme giriş işlemlerinizi buradan yapabilirsiniz.

Soy Ağacı Uygulamasını devreye sokan e-devlet arkasından bir çok sorunlarında beraberinde getirdi. E-devlet Soy ağacını öğrenmek için giren Genç büyük bir şokla karşılaştı.


TC vatandaşları internet üzerinden online olarak soyağacı sorgulama öğrenme işlemlerini gerçekleştirebiliyorlar. Neredeyse herkes ailesinin kökeninin, nereden geldiklerini merak etmiştir. E Devlet soyağacı uygulaması ile vatandaşlar sisteme akın etmeye devam ediyor.


Soyağacı sorgulama işlemi alt ve üst soy bilgilerini. Siber güvenlik uzmanları bu tür sonuçların sosyal medyalarda paylaşılması, kişilerin kimlik bilgilerine ulaşıldığı hakkında uyardı. Soy ağacınızı sorgulamak için ilk yapmanız gereken işlem üst kısımda verilen resmi e – Devlet sitesini ziyaret etmektir.


Bu konuda iki şekilde hareket edebilirsiniz. Birincisi : Yukarıda verdiğimiz link doğrudan E Devlet sisteminde soy ağacı sorgulama sayfasına gider. Dilerseniz doğrudan bu sayfayı kullanarak T. Kimlik Numaranız ile şifrenizi girerek sorgulama yapabilirsiniz.


Soy Ağacı Öğrenme Aile Ağacı - Bu makaledeki notlar: soy ağacı bulma soy ağacı öğrenme. Sizde soy ağacını öğrenmek istiyorsanız bu haberimizi okuyunuz.


Kitap ayrıntılı açıklamaların yanı sıra soy ağacı çizelgeleri içermiştir. E devlet üzerinden açılan alt üst soy bilgisi sorgulama sistemi yeni haliyle ne zaman hizmet vermeye başlayacak net değil. Bu kez soy ağacı bilgileri sistem üzerinde değil maille ulaşıyor.


Gece sakinleşme beklenirken sistem 02.

Milyonlarca vatandaşın merak ettiği alt-üst soy ağacı öğrenme artık e-Devlet üzerinden yapılabilecek. Devlet soy ağacı öğrenme sistemi haftalık aradan sonra yeniden sorgulamaya açıldı.


Devlet Kapısı altyapısına bir yenisi daha eklendi. Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü ile yapılan iş birliği sayesinde T. Fakat günümüzde soy ağacı öğrenme ve sorgulama işlemlerinde teknik arızalar yaşanmadan kısa süre içerisinde tüm bilgiler kişilerin ekranlarına yönlendirilmektedir.


Aile soy ağacı sayesinde insanlar sordukları soruların birçok cevabına ulaşarak aile soyundaki bireylerin isimlerini, sağ ya da ölüm durumunu öğrenmiş oldular. Bir ailenin yıllar öncesine dayanan akrabalık bağlarına soy denir.


Bir aileye mensup olan kişileri gösteren çizelgeye de soy ağacı denir. Kişilerin geçmişlerini detaylı öğrenme talepleri üzerine harekete geçen devlet, bir süre önce e – devlet sistemi üzerinden soy ağacı sorgulama hizmetini vermeye başladı. Bu hizmet üzerinden kişiler, geçmişlerini ve hangi soydan geldiklerini detaylı olarak görme şansına sahip oldu. Alt üst soy ağacı bilgisi ( soy ağacı öğrenme ) sorgulama bundan böyle sıralı olacak.


Devlet tarafından sağlanan en popüler hizmetlerin başında, alt-üst soy bilgisi sorgulama işlemi geliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.