27 Kasım 2018 Salı

Hızlı geçiş sistemi havalimanı

Parmak izi ve yüzdeki biyometrik veriler pasaporttaki bilgiler ile eşleştiriliyor. Alandan geçtikten sonra damga işlemini pasaport polisi yapıyor. Havalimanı ’nda hızlı geçiş sistemi hizmete girdi.


Yeni sistem pasaporttan geçiş süresine ile saniyeye indiriyor. Böyle bir başvuruya ihtiyaç olmadığını şimdi öğrendik. The next video is starting stop.


Kimseyle konuşmadan uçağın kapısına kadar gidebilmenizi sağlayan bu teknolojileri İGA CIO. Sistemde yapılan parmak izi kontrolünün. Fast Track yani hızlı geçiş sistemi önemlidir.


Uçuş kaçırmanıza engel olacak bir hizmet olarak öne çıkıyor. SABİHA GÖKÇEN HAVAALANI HIZLI GEÇİŞ. Güvenlik kontrol nolu giriş. Kayıt işleminden sonra size yapışkanlı bir şerit kart veriliyor.


CEPTETEB’in tüm müşterileri TAV Passport Hızlı Geçiş hizmetinden ücretsiz yararlanabiliyor. CEPTETEB’in bu özelliği kullandırması için belirlediği herhangi bir alt sınır da yok. Müşteri olmak yeterli.


Sıra beklemeden ayrıcalıklı bir hizmet alınan bu alternatif ile İstanbul Atatürk, Ankara Esenboğa ve İzmir Adnan Menderes havalimanlarında toplamda noktadan. Geçen gün uçağı resmen TAV Passport Hızlı Geçiş Kampanyası sayesinde yakaladı.


Tabii ki sadece uçak kaçırmamak değil sırada beklemeyi sevmeyenlerin de hayatını kolaylaştıracak bu kampanyadan ayda senede kere üstelik her seferinde yanınızda bir kişiyle (ya da yaşından küçükse sınırsız kişiyle beraber) faydalanabiliyorsunuz. Bu konu üzerine araştırma yapan Emniyet Birimleri bazı araçlarda özellikle lüks araçlarda düzenekler tespit etmişlerdir.


Hızlı geçiş sistemi havalimanı

Bu halde sürücüler gişelere yaklaşınca butona bastıkları için plakalar kaporta içine çekiliyor. Bu sistemin varlığını. Dünyada birçok ülke tarafından kullanılan parmak izi ile saniyede pasaport kontrolünün yapıldığı Biyometrik Otomatik G. Adana’da inşaata yerleşen anne-babaya devletten yar.


Hızlı Pasaport geçiş sistemi olarak adlandırılan uygulamada yolcular yüz tanıma ve parmak izi kontrollerinden ardından saniye içerisinde pasaport kontrolünden geçiş sağlayacak. Kampanyadan faydalanmak için Vodafone Yanımda uygulamasındaki kampanya sayfasında "Fırsatı Kullan" tuşuna tıklayıp QR kodu almanız gerekmektedir.


Kaçak geçiş yaparak, cezalı ödemeler yapmamak için, HGS başvurusu yapılması önerilir. Başvuru yapmak için gerekli tüm bilgileri dikkatli bir şekilde inceleyiniz.


Hızlı geçiş sistemi havalimanı

PTT’nin e-Devletle beraber sunduğu hizmetlerden en çok kullanılanı HGS hesap bilgileri sorgulama. Fayez, BEOGS sisteminden saniye yerine dakika gibi bir sürede geçebildi. Yetkililer, sistem yeni başladığı için aksamalar.


Yolcu ve Ziyaretçiler. Toplam hızlı pasaport geçiş bankosu bulunuyor. Bu geçişlerdeki pasaportların okutulduğu ve parmak izlerinin alındığı bölümlere de özel. Bu adımlardan biri de elektronik pasaport geçiş sistemi.


Hızlı geçiş sistemi havalimanı

CIP Asistan Hizmeti. Henüz devreye girmeyen hızlı geçiş sistemi başlangıç olarak çok sık uçuş yapan bin kişi üzerinde denenecek.


Aynı zamanda HGS, yap işlet ve devret modeli çerçevesinde hizmete sunulan köprü ve otoyollarda da geçerli. HGS, son olarak İstanbul Deniz Otobüsleri.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.