28 Kasım 2018 Çarşamba

İsmob çekİlen araç sorgulama

İsmob çekİlen araç sorgulama

Mobil Otopark Projesi, İstanbul sınırları içerisinde araç çekme işlemlerinin mobilize edilerek, sahadan kayıt altına alınmasını sağlar. Farklı semtlerdeki bu otoparklardan araçlarınız çekildiğinde hatalı park ücreti, çekme ücreti ve otopark ücreti ödeyerek aracınızı alabilirsiniz. Bu hizmeti kullanarak, polis tarafından çekilen aracınızın otopark bilgilerini görüntüleyebilirsiniz.


İsmob çekİlen araç sorgulama

Sürücüler SMS yerine e-Devlet sistemine giriş yaparak da plaka ile çekilen araç sorgulamalarını yapabilirler. Bu yazımız içerisinde çekilen araç sorgulama işleminin online şekilde nasıl yapıldığını sizlerle paylaşacağız.


Aracınızı park ettiğiniz yerde bulamadınız mı? Fakat günümüzde teknolojinin de gelişmesiyle ve internetin hayatımıza girmesiyle çekilen araç.


Farklı sebeplerle polis tarafından çekilen araçlar uzun süredir SMS üzerinden kontrol edilebiliyor. Kurum, vatandaşların çekilmiş olan araçları hakkında sorgulama yapabilmeleri konusunda ayrıca mobil destekli sadece aracın çekilme işleminin sorgulandığı bir sistem de devreye sokmuştur.


Emliyet müdüğürlüğü tarafından İstanbul ilinde yanlış park gibi çeşitli nedenlerden dolayı aracınız bulunduğu noktadan çekilip yediemin otoparkına çekilmektedir. Aynı zamanda ikinci el oto alım satımlarında, müşteri satın alacağı aracın mazisinde ödenmemiş vergi ya da sigorta borcu olup olmadığını bu uygulama ile öğrenebilmektedir.


İsmob çekİlen araç sorgulama

Emniyet trafik ekipleri. Bağlantıya tıkladığınızda aşağıda resimdeki bir ekran görülecektir.


Bu ekranda da görüldüğü üzere kişilerin araç sorgulama yaparak bilgi alması için ilk olarak formu doldurması gerekir. Döndüğünüzde aracınızı olduğu yerde bulamadınız. Bu yazımızda çekilen araç sorgulama işleminin online olarak nasıl yapıldığını sizlerle paylaşacağız.


Vatandaş plakadan araç borç sorgulama ve diğer trafik cezası öğrenme ve ödeme işlemlerini kolayca yapabilsin diye gib araç borç sorgulama uygulaması internet vergi dairesi üzerinden hizmet vermeye devam ediyor. Artık tüm vatandaşlar plaka bilgileri ile kısa sürece araç borç sorgulama işlemleri yapabilmektedir.


Ayda otoparktan alınmayan araçlar için 27. E – devlet girişinin ardından sayfadaki arama motoruna trafik cezası ve otopark sorgulama yazılır. Her geçen gün artan nüfus yoğunluğuyla beraber araç sayısının da artmasıyla trafikte sorunlar ortaya çıkmaya başlamıştır. Bu problemlerden bir tanesi de yanlış yere park edilen araçlardır.


Araç sahibinin soyadı. Konu hakkında soru, sorun ya da görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz. E-devlet’ten çekilen araç otopark bilgisi sorgulama nasıl yapılır? Geçmiş yıllarda çeşitli sebeplerle çekilen araçların yerini öğrenmek büyük bir sorundu.


Otoparka çekilen araç sorgulama e devlet giriş için tıkla. Trafikten men edilen ve 6. SMS ile bilgi verilmesi talep edilmişti. Nüfus kalabalıklığı ile birlikte araç sayısında ve trafik yoğunluğunda da bir hayli artış olmaktadır. Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur.


Kaynak gösterilmeden alıntılanamaz. Tramer sorgu ve tramer sorgulama isimleriyle de bilinmektedir.


Bir aracın plaka veya şasi no bilgisi ile geçmiş kazalarını, kaza tarihi, nedeni ve hasar tutarını öğrenmenizi sağlamaktadır. OS işlemcili akıllı telefonlara "İSTMOP" uygulamasını indirerek, aracın plakasını, çekim tarihini ve doğrulama kodunu girdikten sonra aracının durumunu öğrenebiliyor.


Güvenlik Genel Müdürlüğünün web sitesi ile sorgulama iyi mi yapılır? Aracı otoparka çekilen sürücüler, web üstünden otopark sorgulamasi yapmak için, aşağıdaki adımları izlemeleri gerekmektedir.


Aracın çekilme nedeni ve otoparkı e-devlet’te. E-devlet kapısı üzerinden aracın çekildiği otopark ve.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.