7 Aralık 2018 Cuma

Motivasyon sözleri İngilizce tumblr

Only I can change my life. No one can do it for me. Hayatımı sadece ben değiştirebilirim. Başka kimse bunu benim için yapama. M ratings 277k ratings See, that’s what the app is perfect for. Sounds perfect Wahhhh, I don’t wanna. Biliyoruz ki bazı okullarda İngilizce öğretimi ve öğrenimi oldukça zayıf. Reality Show’ları izleyin. Most popular Most recent. Filter by post type. Ingilizce, Alıntılar hakkında daha fazla fikir görün. Mücadeleyi Kafada Bitirmek.


Birçok başarılı insan, başarılı olmanın sırrını iyi bir motivasyon olduğunu söylese de motive olmak aslında öyle kolay değildir. Sizi motive edecek, pozitif duygularınızı arttıracak ingilizce sözleri bir araya getirdik. IF YOU DO NOT PUSH THE LIMITS, YOU NEVER KNOW WHAT YOU CAN DO. Dosya Yükle Dosya Yükle Favorilere Ekle.


Motivational Quotes. Rapor Et Rapor Et Görüşler: Sebep: × Yükleyen: Zeynep86. Harvard öğrencilerinin kullandığı motive edici cümleler, yabancı dil öğrenirken büyük bir kıvılcım yaratabilir. Bu sayfada yer edinen bu.


Buna ek olarak, yanında. Farklı alanlarda söylenmiş İngilizce sözler listesi ile, sizin için bu süreçte kullanabileceğiniz ifadeleri derledik. Burada İngilizce kısa sözler ile gramerinizi pekiştirebilir, İngilizce motivasyon sözleri ile dil öğrenme isteğinizi güçlendirebilir, İngilizce komik ve eğlenceli sözler ile sevdikleriniz için günü keyifli hale getirebilirsiniz.


Listeyi sürekli güncelleyeceğiz. Dolayısı ile beğendiğiniz anlamlı İngilizce sözler olduğunda sayfanın hemen altında yer alan yorum kısmına yazarsanız sayfamıza ekleriz. Aşk Sözleri ve Anlamları. Aşık olduğumuzda, sevdiğimiz insana bunu en güzel şekilde göstermek.


Motivasyon sözleri İngilizce tumblr

To love someone takes a day but it takes a lifetime to forget someone. You are stronger than you think you are. Düşündüğünden daha güçlüsün.


Motivasyon sözleri İngilizce tumblr

Solitary trees, if they grow at all, grow strong. Yalnız ağaçlar, eğer büyürlerse. Güzel sözler, motivasyon sözleri. Etiket: ingilizce özgüven sözleri.


Motivasyon sözleri İngilizce tumblr

Tayfun Topaloğlu Be a voice not an echo! Albert Einstein If you want it even th. Boy boy cümleler, bazen eğlenceli, bazen romantik, bazen duygusal. Tumblr Sözler, Tumblr Sözleri.


Siz de istediğiniz gibi Durumlar paylaşabilirsiniz ve burası sizin için ideal! O seni umursamazken, sen onu herkese anlatırsın. Türkçe çevirileri de vardır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.