21 Şubat 2019 Perşembe

Düğün salonu kapora iadesi corona

Belirlenen tarihte Corona virüs dolayısı ile salonlar kapatıldı ve organizasyonumuzu gerçekleştiremedik. Haber kanallarında ve internetteki haber kanallarından edindiğimiz bilgiye göre. Düğün Salonu tarafından mağdur edildik. TL kapora vermiştik.


Covid-nedeniyle Hazirandaki düğünümüzü gerçekleştiremedik. Sonra Corona virüsünden dolayı düğünü iptal etmek zorunda kaldık. Bunun için verdiğim kaporayı geri almaya gittiğim. Mira Palas düğün salonuna, Eylül ayında planladığımız düğünümüz için görüşmeye gittik.


Kapora hakkında şikayet yazmak ya da kullanıcı yorumlarını mı arıyorsunuz? Kapora ile ilgili şikayet yazmak veya Kapora yorumları için hemen tıklayın!


Koronavirüs salgını nedeniyle kapılarını üç ay kapatan düğün salonu işletmeleri normalleşme adımlarının atılmasıyla birlikte Temmuz itibariyle yeniden faaliyete başladı. Hızlı, doğru, tarafsız habercilik anlayışı. Kendileri bize olumlu bir dönüş yapmadı.


Düğün salonu kapora iadesi corona

Yatırdığımız paranın bir kısmının kesileceğini, geri ödenmeyeceğini söylediler. Corona yüzünden kına yapmaktan vazgeçtik vermediğimiz on bin bizden talep ediliyor.


Tabi bu zaman diliminde biriken kira ve elaman giderlerimizi düğün sezonun başlayacağı haziran ayına attık. Rezervasyon yapan müşterilerimiz düğünün. Verilen bu kapora borçlar kanunu 156. Bu nedenle kaporayı yani cayma akçasini veren madde metninden de anlaşılacağı üzere cayma halinde bu miktarı talep edemeyecektir.


Ben de hakli olarak kaporami geri istedim. Koronavirüs nedeniyle nisan, mayıs, haziran aylarındaki düğünlerinin iptal edildiğini aktaran Ay, iptallerden dolayı bazı çiftlere kapora. Daha ay var ben sözleşmeden caymak istiyorum kapora verdim geri vermesinler ama sözleşmede düğünden 1. Ancak odeme yapmayi reddettiler.


Bu şartlar altında düğün yapmak istemiyoruz. Evet konunun uzmanı olan herkes birer birer açıklama yapıyor. Ayasofya, müze statüsünün iptal edilip camiye çevrilmesinin ardından yıl sonra bugün cuma namazıyla ibadete açılıyor. Bundan hafta sonra vazgeçtik ve salon sahibi o an sıkışık olduğunu verdiğimiz parayı bir iki hafta sonra verebileceğini söyledi.


Avukat olan eski erkek arkadaşı haftalık nişanlılar ve nişanı kız attı bu manyak diye. Valla kiracıya tamam dediysen ona satman gerek. Adam senin sözüne güvenip krediye başvurmuş. NET hukuk sitesi çoğu alanı kamuya açık ve okunabilir özelliktedir.


Bu nedenle mevzuat (Kanun, Yönetmelik, Tüzük,Yargıtay kararları, Anayasa Mahkemesi kararları, Danıştay içtihatları vb örnek davalar ve mahmeke kararları) ile hukuk forum bölümün büyük kısmı ücretsiz ve herkes tarafından okunabilir olarak tasarlanmıştır. DÜĞÜN ve NİŞAN ORGANİZASYONLARINDA ÜCRET İADESİ HAKKI UYARISI. Esnafımızın çek, senet, takas ödemesi durdurulmalı. Kira ödemelerinde yardım istiyoruz.


Düğünler için temmuz, ağustos ayına yeni kayıt alamıyoruz. Kapalı olduğumuz aylık dönemi aya sığdırmaya çalışıyoruz. Otellere, düğün salonlarına belgesiz ödemede bulunabiliyorlar.


Düğün salonu kapora iadesi corona

Bewertungen „Çok görkemli kokteyl,özel kutlamalar,iş. Az önce haberlerde gördüm.


Metro ve metrobüslerden çıkanlar, "normalde bu kadar insan olmuyordu, bugün daha da ekstra kalabalik" diye röportaj veriyorlardi. Firmamız adına kayıtlı bulunan binek otomobilde imalattan kaynaklanan arıza mevcuttur.


Düğün salonu kapora iadesi corona

Satıcı ile bu hususta aramızda ihtilaf bulunmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.