25 Mart 2019 Pazartesi

Kimlik numarası ile sigorta sorgulama

Yeni uygulama ile beraber T. Tezkere No - Çalışma İzin No ile Yabancı Kimlik No Sorgulama SERVİSLER T. Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü tarafından kullanıma sunulan web servislerinin listesini görmek ve kullanmak için aşağıdaki adresi kullanınız. TC kimlikle şifresiz hizmet dökümü almak için a. TC ile SGK hizmet dökümü sorgulama işlemi belli oldu.

Kimlik no ile SGK prim sorgulama ve hizmet dökümü görüntüleme Son yıllarda e Devlet üzerinden birçok işlem yapılabilmektedir. Emeklilik hesaplama, mezar yeri öğrenme, askerlik.


Kimlik Numarası ile Hizmet Dökümü Sorgulama İşlemi Nasıl Yapılır? Emekli aylık bilgisi hesaplama gibi işlemlerin detaylarını sayfamızda.


Bu hizmetten faydalanmak için, aşağıdaki kimlik doğrulama yöntemlerinden sizin için uygun olan bir tanesini kullanarak sisteme giriş yapmış olmanız gerekmektedir. Teknolojinin sürekli gelişmesi ile her geçen gün bilgiye ulaşmak için harcadığımız zaman azalıyor ve kaynaklarımız artıyor.


Sigorta sorgula sayfamıza hoş geldiniz. Gelişen teknolojiyi sistemlerinde uygulayan firmalar çok daha kaliteli hizmet verebiliyor.

Bu sisteme giriş yaparken ise genelde T. Bu bilgilere ulaşılamıyorsa ya da farklı bir yöntem kullanılmak isteniyorsa T. C kimlik numarası ile SGK ve e- Devlet üzerinden giriş yaparak SSK- SGK hizmet dökümü alabilirsiniz. Eğer emekli iseniz ve maaşınızı ziraat bankasından alıyorsanız o zaman bu ziraat tc kimlik numarası ile maaş sorgulama sorgulaması yapabilirsiniz.


Bu işlemi yapabilmek için yukarıda paylaştığımız gibi e-devlet sistemine giriş yaparak maaş sorgulaması yapabilirsiniz. E-devlet sayesinde, sigorta sorgulama işlemlerinin hepsini tek bir yerden halledebilirsiniz. Sosyal Güvenlik Kurumu sitesindeki ilgili sayfayı açın. Ssk sicil numarasını öğrenmek isteyenler ise ssk hizmet sorgulamasını yaparak kolayca sgk sicil no sorgulamasını da gerçekleştirmiş olurlar.


Sicil numarası sorgulaması yapılabilmesi için T. SGK Prim Sorgulama Eğer aylık ödenen sigorta priminizin tutarını öğrenmek istiyorsanız hizmet döküm belgesi edinmeniz gerekmektedir. Hizmet döküm belgesi ile sicil numarasının sorgulanma şekilleri.


Kimlik numarası ve diğer kimlik bilgilerinin bilinmesi gerekmektedir. SSK sorgulama, SGK hizmet dökümü alma – T. A, 4B ve 4C olarak üç grupta ele alınan sigorta sahipleri, E-Devlet üzerinden sigorta türüne.


SSK hizmet dökümü ne için kullanılabilir? E-devlet şifresi almak isteyen kişi PTT şubesine şahsen müracaat etmelidir. SGK borç sorgulama nasıl yapılır?

Eğer bir E-Devlet şifreniz yoksa PTT şubesine giderek TL ücret ödeyerek E-Devlet şifrenizi alabilirsiniz. Müşteriler kendi şubelerinden kimlik numaraları ile birlikte başvuruda bulunarak hesap bilgisi sorgulama yapılabilir. Bankaların müşteri hizmetleri aracılığı ile kişinin kendi adına açılmış hesap sorgulama yapabilmektedir. TC Kimlik No ve şifre ile sisteme giriş yapmanız gerekiyor.


Ayrıca acentenizin sigortanızı yenileyip yenilemediğini de sorgulamış olursunuz. SSK numarası sigortalı olunan ilk tarihte kişiye özel verilen ve tüm çalışma hayatı boyunca değişmeyen kimlik niteliğinde bir numaradır. Bu yüzden unutmamanızı tavsiye ederiz. Unutan okurlarımız da telaşlanmasına gerek yok.


Bunun dışında internet üzerinden kimlik no ile sorgulama yapma imkanınız bulunmamaktadır. Tüm çalışma hayatına ilişkin sigorta bilgileri.


Devlet sorgulamasını yapabilmek için ilk adımda kimlik doğrulama adımlarını geçmeniz gerekir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.