31 Mayıs 2019 Cuma

Fransa vize reddi 10 madde

Peki neden vize reddi verirler. Vize alacağınız ülkenin hangi evrakları istediğini çok sıkı kontrol edin. Güncellenmiş bilgileri atlamayın. Sizin için hiç onemi olmayacakmış gibi gözüken.


Fransa vize reddi 10 madde

Komik bir şekilde 8. Yani hotel rezervasyonunu. Eşim Romanya vatandaşı yani ben bir AB vatandaşı ile 3. Geçen sene Letonya’dan ev aldık eşimin üzerine. Bu sene eve tatile gitmek istedik.


Mayıs ayında Letonya Fahri konsolosluğuna Özel durumdan (aile birleşme) vize için başvurdum. Red ettik dediler, sebebi ise yunanistan’ın 5. Vize reddi nedeni bir veya birden fazla olabilmektedir.


Vize başvurunuz red edildiyse yapacağınız şeylerden biri de ilgili konsolosluğa vize reddi itiraz dilekçesi vermek. Maalesef bu dilekçenin belirli standart bir formatı ya da basılı bir formu yok. Müracaat ettiğiniz ülkeye ve reddedilme sebeplerinize göre dilekçeniz değişecektir. Ancak itiraz dilekçenizin sonuç verebilmesi için belirli koşullara ve bazı ayrıntılara.


Fransa vize reddi 10 madde

Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az. Misafir (Mobil) - Masaüst ü, Mobil. Belgelerinizin aslında tam olmasına karşın ufak hatalardan alınan vize reddi Örneğin seyahat tarihiniz 23.


Veya son yıldır bi. Almanya vize reddi 4. Schengen bölgesinde bulunan herhangi bir (veya birden fazla) ülkede maksimum gün kalabilirsiniz. Ret alınan madde ya da maddelere dikkat edilerek yeni başvuruları yapılmaktadır. Detaylı bilgi için Vize Merkezi ofislerimizi ziyaret edebilir ya da uzmanlarımızı arayabilirsiniz.


Fransa vize reddi 10 madde

Avrupa ile ilişkiliydi. EZGİ hanim size mailde attım bugün almanya vize basvurumuz ailecek red aldı ben de itiraz etmeyi planlıyorum 9. Hepsini verdik ama geri donecegimiz.


Diplomatik (Siyah), Hizmet (Gri) ve Hususi (Yeşil) Pasaport hamilleri ise 1gün içinde günü aşmamak kaydıyla, anılan ülkeye yapacakları seyahatlerinde vizeden muaftır. Bu durumda bu aylık sürecin bitmesini beklemek ve yeniden schengen vizesi başvurusunda bulunması gerekecektir. Merhaba, bu videoda vize reddi almamak için ipucundan bahsettim.


Seyahat ile ilgili videoların devamı için Kanalıma ABONE olabilir, videolarımı BEĞENEBİLİRSİNİZ. Vize değerlendirme sonrasında vize reddi yaşanmasında, red nedenine bağlı.


Vizenizin neden reddedildiğini ancak bu şekilde öğrenebilirsiniz. Başvurunuzun olumsuz. Reddedilmesinin birçok sebebi olabilir. Fransa vize merkezine hoş geldiniz.


Umuma Mahsus Pasaport sahibi Türk vatandaşları, ülkeye herhangi bir vize uygulamasına tabi olmadan, ülkeye kapıda vize alarak ve ülkeye internetten vize alarak girilebilmektedir. Böylelikle Umuma mahsus pasaport sahibi Türk vatandaşları, toplam 1ülkeye vizesiz ya da kapıda vize alarak seyahat edebilmektedirler. Malta vize reddi etiketini içeren sorulara bu sayfadan ulaşabilir, soru soran diğer okurlar ile bilgi alışverişinde bulunabilirsiniz!


Konsolosluğun ek evrak talebinde bulunması.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.