26 Temmuz 2019 Cuma

İçinde y olan 6 harfli kelimeler

Başında y olan harfli 1kelime var. Y harfi ile başlayan kelimeler listesini scrabble oyununda ya da Türkçe ile ilgili araştırmalarınızda kullanabilirsiniz.


Ayrıca İçinde y harfi olan kelimeler listesine ya da sonu y harfi ile biten kelimeler listesine gözatmak isteyebilirsiniz. LÜK bulunan kelimeler listesini scrabble oyununda ya da Türkçe araştırmalarınızda kullanabilirsiniz.


Bir de başında lük olan kelimeler listesine ya da Sonu lük ile biten kelimeler listesine gözatmak isteyebilirsiniz.

Y geçen harfli kelimeler adettir. Başlangıcına göre kelimeler veya Bitişine göre kelimeler listesine de bakabilirsiniz. Türkçe hakkında yapacağınız ders, araştırma veya ödev çalışmalarınızda kullanabilirsiniz. K harfi ile başlayan kelimeler listesini scrabble oyununda ya da Türkçe ile ilgili araştırmalarınızda kullanabilirsiniz.


Ayrıca İçinde K harfi olan kelimeler listesine ya da sonu K harfi ile biten kelimeler listesine gözatmak isteyebilirsiniz. K olan harfli 4kelime var.


K harfi bulunan kelimeler listesini scrabble oyununda ya da Türkçe araştırmalarınızda kullanabilirsiniz.

Bir de başında K harfi olan kelimeler listesine ya da Sonu K harfi ile biten kelimeler listesine gözatmak isteyebilirsiniz. Ayrıca İçinde Y harfi olan kelimeler listesine ya da sonu Y harfi ile biten kelimeler listesine gözatmak isteyebilirsiniz. Elektrokardiyografi. Bulmaca oyunlarında sıkça gelen "YANDAŞ" sorusuna cevap "Birinden yana olan veya bir düşünceye, bir isteğe katılan, onu destekleyen kimse, yanlı, taraflı, taraftar" çözümüdür.


YANDAŞ" aynı zamanda Y ile başlayan harfli kelimeler grubuna da girer. MERMER" aynı zamanda M ile başlayan harfli kelimeler grubuna da girer. A Y ile başlayan harfli kelimeler adettir.


Z olan harfli kelimeleri bulmak için "-a-z-" yazın. Kelime listelerini keşfedin! MİNE" aynı zamanda Ş ile başlayan harfli kelimeler grubuna da girer.


AZ ile başlayan harfli kelimeler. Bu sayfada İçinde OM geçen kelimeler listesi bulabilirsiniz. EROTİK" aynı zamanda E ile başlayan harfli kelimeler grubuna da girer.


Ayrıca İçinde F harfi bulunan kelimeler listesine ya da sonu İçinde F harfi bulunan biten listelere de gözatmak isteyebilirsiniz. Profesyonelleştirmek.


LİNEK" aynı zamanda İ ile başlayan harfli kelimeler grubuna da girer.

Grup seslerden oluşan harfli kelimeleri okuyoruz. N ile başlayan harfli kelimeler, harfli kelimeler, harfli kelimeler, harfli kelimeler ve daha fazla harfli kelimeleri de bu kategorideki kelimeler arasında bulacaksınız. Bu kelimeler arasında N ile biten kelimeler ve içerisinde N olan kelimelerde yer alacak. YEREL" aynı zamanda Y ile başlayan harfli kelimeler grubuna da girer.


YEREL" anlamı olarak, Yöresel, Sınırlı bir yerle ilgili olan, lokal, Gözlem yerine veya gözlemcinin bulunduğu yere göre tanımlanan cevabını da kullanabilirsiniz. Harf sayısına göre JAK ile başlayan kelimeler. CO ile biten veya sonunda CO olan kelimeler adettir. TAB ile biten veya sonunda TAB olan kelimeler adettir.


GRUP HARFLER, ZÇGŞCP. FULL ile başlayan veya başında FULL olan kelimeler adettir. Fuller-Battese dönüşümü.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.