11 Kasım 2019 Pazartesi

Iphone 6 yüz algılama açma

OSEylül’den itibaren ücretsiz olarak indirilebilir. Boyut ve ağırlık, yapılandırmaya ve üretim sürecine göre değişir. GHz Cyclone işlemcisiyle güçlendirilmiş 1. GHz frekans değerine sahip bu cihaz bizleri karşılıyor. Grafik işlemcisi olarak 4MHz performans değerindeki PowerVR GX645.


Patent, öncelikle güvenliği ve kolaylığı sağlamak için yüz tanıma ve algılama sistemini içeriyor.

Ayrıca yavaş çekim video modunda saniyede 2kare ile çekim yapan kamerası sayesinde slow motion görüntüler kaydetmek mümkün. Sürgüyü sürükleyip aygıtınızın kapanması için saniye bekleyin.


Marka ve model Somut cihazın varsa, markası, modeli ve alternatif adı hakkında bilgi. HDR, BSI ve arka arkaya çekim modu gibi özelliklerle donatılan ön kamera, yüz algılama yeteneğiyle göz dolduruyor. Güçlü teknoloji, kullanıcı dostu İOS işletim sistemi, elinizden bırakmak istemeyeceğiniz harika görünümüyle hızlı, güvenilir, yüksek kaliteli fotoğraflar ve videolar çekebilmenizi ve yoğun pratik oyunları oynamanızı sağlar.


Bu cihazlarda kamera Panorama, HDR, Otomatik odaklama, Yüz Algılama, Elle Odaklama, Coğrafi konum etiketleme, BSI ve Dijital görüntü sabitleyici (EIS) özelliklerini destekler. S karşılaştırma yorumlar için kıyasladığımız kamera değerlerinde, doğal olarak yeni model 6S’sin daha nitelikli olduğunu görmekteyiz.


MP arka kamera ve 1. Odak pikselleri sayesinde daha hızlı odaklıyor.

Megapiksellik fotoğraflar ve Full HD videolar çekebiliyor. Yüz algılama da hızlı çalışıyor. Otomatik HDR, ön kamera özellikleri gibi farklı noktalara, ses ve video kayıt kalitesine bakıyoruz. Apple tarafından “Retina HD” olarak adlandırılıyor.


Daha büyük ve çok daha ince. Bu kameranın yüz algılama özelliği bulunmakta.


Ekran görüntüsünü alma işlemi ile herhangi bir oyunun, bir e-mailin ya da telefonunuza gelen herhangi bir mesajın çok basit bir işlem ile ekran görüntüsünü alabileceksiniz. Toplam ağırlığı ise sadece 1gram. Zoom sunan kameralarda yüz algılama, seri çekim, portre modu, HDR, Fps 4K çekim, elementli lens gibi birçok ekstra teknolojiye sahip.


Detaylı bilgi almak istediğiniz tamir işleminin altındaki bilgi linkine tıklayarak yapılacak işlem hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Yapılan tüm tamir işlemleri ay garantilidir. Apple Aişlemci ile birlikte GB RAM ile çalışır.


Usb Bağlantısı ise Lightning. Yüz gülümseme algılama, coğrafi konum etiketleme ve dokunmaya odaklanma da kameranın diğer özellikleri arasında yer alıyor. MegaPiksel ve çok düşük olarak belirtmemiz gerekiyor. Retina HD ekran teknolojisi, metal dış yüzeyi ile tasarımda Apple markasının özgünlüğünü hissedeceksiniz.


HDR, yüz algılama … gibi özelliklere sahip. Güçlü donanımı ile Apple akıllı telefonunuzda yeni bir dönem açıyor.

ID özelliğini bünyesinde barındırır. WhatsApp parmak izini okumuyor veya WhatsApp yüz tanıma çalışmıyor ise okuyucuların temiz olduğundan emin olunuz. Normalde de bu özelliklerin çalıştığından.


Full HD görüntü özelliği ve retina HD grafik ekranı sayesinde berrak bir görüntü imkânı sunar. Touch ID için bu olasılık 50.


Ek koruma sağlamak üzere Face I beş başarısız eşleştirme girişiminin ardından parola girilmesini gerekli kılar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.