11 Kasım 2019 Pazartesi

İphone 7 yüz tanıma nasıl yapılır

Her zaman ilginç bir şey ile gelen jailbreak dünyasına güvenebilirsiniz, ve biz biraz daha iyilerini radar altına alıp inceledik. Hala emekleme aşamasında olan lakin çok ama çok dikkate alınması gereken bir uygulama Appellancy.


Program henüz tam versiyon olarak değil, bir beta sürümü olarak mevcut, Appellancy dünyanın en iyi ismi olmayabilir, ama marifetleri. Yeni modelde dikkat çeken. Bu özellikler sayesinde, yüz tanıma işlevini veya parmak izinizi kullanarak aygıtınızın kilidini açabilir ve satın alma işlemleri yapabilirsiniz. This video is unavailable.


Son olarak yüz tanıma ile ilgili herhangi bir sorunda kullanmak için bir şifre-parola belirlemenizi isteyecek. Bu şifreyi belirleyip işlemi bitirin.


Yüz tanıma teknolojisi şu an birçok cihaz da var olsa da, kullanıcıların ilk tercihi olabilecek bir hızda ve doğrulukta çalışmadıkları için tercih edilmedikleri de istatistiklerle ortaya konuyor. Apple’ın bugüne kadar birçok özelliği cihazlarına getirmek için rakibi olan markalara göre daha temkinli hareket ettiği biliniyor.


RealFace firmasını milyon dolarlar yatırarak satın aldı. Kullanımı ve ayarlaması oldukça basit olan FaceID yani yüz tanıma sistemi, tahmin edilenden çok daha iyi çalışıyor.


İphone 7 yüz tanıma nasıl yapılır

FaceID nasıl ayarlanır ve nasıl kullanılır bakalım. Ardından Yüz verisini yönet kısmına giriyoruz. Bunu her zaman kapatabilirsiniz. Telefonunuzun Ayarlar kısmını açın.


Yüz Kaydeti seçin ve ardından başla seçeneğine dokunun. Face ID ve Parola bölümünün üzerine dokunun. Heyecanınızı anlayabiliyoruz. Diğer cihazlardan biliyoruz ki, yüz tanıma teknolojisi hemen hemen her cihazda kullanılıyor.


İphone 7 yüz tanıma nasıl yapılır

WhatsApp parmak izini okumuyor veya WhatsApp yüz tanıma çalışmıyor ise okuyucuların temiz olduğundan emin olunuz. Normalde de bu özelliklerin çalıştığından.


Yani sim kartta şifre yoksa telefondan sim kartı çıkarıldığından kullanılabilir. Dün sızdırılan iOS Golden Master‘ı inceleyen geliştirici Guilherme Rambo, yüz tanıma sistemi ile ilgili birçok detaya ulaştı. Rambo, sistemin yüzü nasıl taradığını gösteren videolar yayınladı.


Bu yöntem Asla yüz tanımayı tamamen değiştirin veya manuel olarak bir PIN girin, ancak dışarıdayken de sorun yoktur. FastAccess uygulaması kullanımı son derece kolay ve ücretsizdir. Eğer her bir web sitesi için şifre girmekten sıkıldı iseniz, şifre yöneticilerini güvenli bulmuyorsanız, yüzünüzle giriş yapmanızı sağlayan bu yüksek güvenlikli uygulamayı kesinlikle denemelisiniz.


İphone 7 yüz tanıma nasıl yapılır

Yüz Tanıma Uygulaması Yüz Tanıma Otuz yıl önce cep yüz tanıma teknolojisi, bilimkurgu filmi gibi bir şey gibi görünüyordu. O zamandan beri, teknoloji olarak çok ilerledik. Günümüzde insanlar, cihazlarının güvenliğini artırmak için sadece yüz tanıma teknolojisini değil, aynı zamanda eğlence amaçlı (örneğin, Animoji) yüz tanıma teknolojisini kullanıyorlar.


Yüz tanıma işlemini başarılı bir şekilde yaptıktan sonra cihazınızı kitleyip, yeni özelliği güvenilir bir şekilde kullanabilirsiniz. Konusunda sizlere bilgiler aktaracağız. Yüz Çalışma Prensibini Anlatan Video. X Yüz Tanıma Sistemi Çalışma Prensibi.


Bunun yanında hali hazırda klasik parola sistemini kullanabilirsiniz. Bu teknolojiyi bu kadar cazip hale getiren unsur ise kullanım alanın çok geniş olması ve diğer birçok sisteme göre çok daha hızlı kurulabilmesidir. Abiyonik çipteki sinirsel ağlarda (neural engine) işleyen bu teknoloji, şifrelerin kırılma olasılığını milyonda bire çıkarıyor.


Nasıl Yapılır ve Nasıl Yapılır - iOS. Gün yüzüne çıkan raporun tanınmış analist Ming Chi-Kuo tarafından yayınlandığı belirtildi.


Samsung’un yüz tanıma sistemine nazaran daha hızlı ve daha güvenli bir yapıda olacağını belirtilen özelliğin, bilinmeyen yönleri de mevcut.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.