24 Aralık 2019 Salı

İsviçre online vize başvurusu

Vize uygulamalarında kısa süreli kategorilerde Schengen vize başvurusu yapılmaktadır. Bu uygulamayla ticari, turistik, aile ziyareti, kısa süreli öğrenci, transit vize kategorileri, kısa. Online sistem üzerinden randevu alınarak vize başvuru sahibinin durumuna göre konsolosluk birimlerinin belirlediği evraklar ile başvuru yapılması gerekmektedir.


Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarından Hususi. Federal Konseyi’nin 18. Dövizdeki artış ve azalışlara öre değişebilmektedir. Vize uzmanlarımız online olarak formunuzu doldurup, sisteme kaydettikten sonra randevu aşamasına geçerek size uygun tarihe ve saate randevu almak için sizinle irtibata geçeceklerdir.


Bu aşamada esas yetkili tek birim İsviçre İstanbul Başkonsolosluğu ve İsviçre Ankara Büyükelçiliği’dir. Bu başvurular direkt olarak İsviçre Ankara Büyükelçiliği’ne ve İsviçre İstanbul Başkonsolosluğu’na yapılmaktadır.


İsviçre online vize başvurusu

Başvuru formunda Türkçe açıklamalar bulunmamaktadır ancak başvuru sahipleri yeterli derecede dil bilgisine sahip değilse, başvuru formunun doldurulması sırasında yetkililerden yardım almaları tavsiye edilmektedir. Vize Başvuru Formu online sistem üzerinden doldurulmaktadır.


Online Başvuru Vize başvurunuzu online olarak dakikalar içerisinde yapabilir, evraklarınızı bize iletebilirsiniz. Travel tarafından gerçekleştirilecektir. Tls Contact web sayfasından kendinize bir hesap oluşturun ve e posta hesabınızı kontrol edin.


Online vize başvuru formunu eksiksiz şekilde doldurun. Vize başvurusu için öncelikle seyahat amacınıza uygun vize kategorisini belirleyin. Pazartesi-Cuma: 10.


Bu konuda herhangi bir soru ya da birebir görüşme için de çağrı merkezimizi arayarak randevu talebinde bulunabilirsiniz. Randevu sistemimiz sizin ve merkezimizdeki temsilcilerimizin uygun zamanlarına göre ayarlanmaktadır.


İsviçre online vize başvurusu

Biyometrik veri ibrazı gerekli olması halinde ise. TLS Contact web sayfasını ziyaret edin ve online vize başvuru formunu doldurun. Formu doldurduktan sonra vize randevunuzu alın. Ardından doldurmuş olduğunuz formun, randevu dokümanın çıktısını alarak vize başvuru evraklarınızın arasına ekleyin.


Bursa vize ofisi Vfs Global ve İdata aracılığı ile vize başvurusu yapılan tüm ülkeler için firmamızdan destek alabilirler ve başvurularını gerçekleştirebilirler. Otel rezervasyonu – seyahat edecek kişinin adına ve seyahat tarihlerine uygun düzenlenmiş olduğu görülmelidir.


Vize için bizimle iletişime geçerek gerekli evraklar konusunda ve vize çıkış süresi hakkında bilgi almaları gerekmektedir. Tüm belgeleri eksiksiz temin ederek tarafımıza ulaştırmanız gerekmektedir. Eksiksiz gelen dosyalarda işlemler daha hızlı yapılır. Gideceğiniz ülkenin vize başvuru formunu eksiksiz doldurulması gerekli olup yanı sıra istenilen evrakları ‘ da hazır edip teslim edilmesi gereklidir.


Bir çok vize başvurusu, yanlış doldurulan formlar ve uygun olmayan evrakların konsolosluklara iletilmesi sonucu başvuruların çoğu geri çevrilmekte olup bir çoğuda yanlış doldurulan formlar yüzünden RED almaktadır. Dünyanın en güzel ülkelerinden biri olan İsviçre gitmek istiyorsanız, vize işlemleri için İsviçre vize acentaları ‘ndan biriyle çalışmanızı tavsiye ederiz.


Eğer başvurunuzu Bursa’dan yapıyorsanız da Bursa İsviçre vize hizmetleri sunan bir firmadan destek almalısınız. Böylelikle, başvuru için hangi belgelerin toplanması gerektiği başta olmak üzere, İsviçre.


Konsolosluk temin etmiş olduğunuz belgelere ek. Başvurularınızın durumunu sitemizden online sorgulama yöntemi ile takip edebilirsiniz. Ana Sayfa Hakkımızda Biz Sizi Arayalım.


Vize harcınızı kredi kartıyla (Visa, Mastercard veya UnionPay) online olarak ödeyebilirsiniz. Vizenizi indirebileceğiniz link e-posta adresinize gönderilecektir. Schengen vizesi üzerinden yapıldığı için bu vizeyle tüm Schengen ülkelerine gün süreyle seyahat gerçekleştirebilirsiniz.


İsviçre online vize başvurusu

Ancak vize başvurunuzu ilk giriş yapacağınız ülkenin konsolosluğuna gerçekleştirmeniz gerekmektedir. Girişler her durumda. Başkonsolosluğu hitaben seyahat amacına belirten vize talep dilekçesi Şirktin son dönemde var olan imza sirküleri şirketin son döneme ait vergi levhası Şirketin son altı aya ait faaliyet belgesi Şirketin mevcut olan ticaret sicil gazetesi SGK işe giriş belgesi Son üç aylık maaş bordrosu Hizmet dökümü sigortalılar için 4A Şirketin son üç ayı kapsayan.


Vize Ucreti Ankara - İstanbul - İzmir - Antalya - Bursa - Adana - Gaziantep - Mersin - Diyarbakır - Muğla - Denizli. TBMM döviz kurlarının ve İsviçre konsolosluklarının anlık ücret değişimi nedeni ile güncel olarak firmamız tarafından öğrenilebilir. Kısa süreli bir vize, 1günlük bir süre içinde azami gün süreyle Hollanda'yı ziyaret etme imkanı sunar. Bu vize türü için belirli koşullar geçerlidir.


Aşağıdaki koşulun yerine getirilmesi gerekmektedir. AB, Lihtenştayn, Norveç, İzlanda veya İsviçre. Elbette bunun için bilen kişilerden destek almanız çok daha iyi karar olacaktır. Sürekli olarak bağlantılı ilerleyen bir işlem olması ve evraklar konusunda tecrübeli kişilerin olması sizi rahatlatacaktır.


Hangi evrakın nasıl hazırlanacağı ya da formların nasıl doldurulacağı oldukça dikkat.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.