25 Aralık 2019 Çarşamba

İsviçre schengen vizesi başvuru formu

Gereken linkin üzerinde farenizin sağ tuşuna basın. Formu indirmek için: 1. Familienname bei der Geburt (frühere(r) Familie. Açılmış olan sayfada.


Vize başvuru formu, konsolosluk tarafından titizlikle incelenir.

Dolayısıyla, başvuru formu üzerinde beyan edilen bilgilerin doğruluğu ve güncel olması son derece. Konsolosluk, vize başvuru formu konusunda oldukça hassastır. Eğitim vizelerinde ortalama günde sonuçlanan vizeler, tüm prosedürlerin eksiksiz şekilde tamamlanması dahilinde ila hafta içerisinde sonuçlanır. Aile birleşimi vizeleri yıl ile yıl içerisinde sonuçlanan vizelerdir.


Başvuru formunuzu doldurun Gerekli belgelerinizi hazırlayın Rand. Başkonsolosluğu ya da Ankara’da ki İsviçre Büyükelçiliği’ne şahsen başvuru yapmanız gerekir.


Türkiye Cumhuriyeti arasında bir muafiyet antlaşması bulunmamasından dolayı bordo pasaporta sahip olan her Türkiye vatandaşının İsviçre ’ye girebilmesi için İsviçre vizesi alması gerekmektedir.

Gri, Yeşil ve Siyah renkli pasaporta sahip olan kişilerin ise herhangi bir şekilde başvuru yapmalarına gerek kalmamaktadır. Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisinde schengen vizesi ya da turistik vize alarak İsviçre ’ye gider ise İsviçre ’de öğrenci vizesi alamaz. Bu form ücretsizdir. Kişiye bildirilen bu tarih ve saatte kişinin zamanında randevuya gitmesi önem arz etmektedir.


Vizenin çıkış süresi ile ilgili olarak İsviçre vizesi. Birden fazla giriş vizesi. Schengen Bölgesi’ndeki ülkelerden biridir. VİZESİ Genel Bilgiler.


Türkçe ve İngilizce dillerinde temin edilebilmektedir. Bir vize başvurusunun yapılmasıyla ilgili genel kurallar.


Bir vizeye başvurmak için aşağıdakileri sunmanız gerekecektir: 1. Tamamlanmış bir başvuru formunun bir örneğini şu linkte bulabilirsiniz. Almanca veya İngilizce doldurulması önerilmektedir.


Elle doldurulacak vize başvuru formları geçerli değildir ve formlar. Macaristan vize başvuru formu, eksiksiz ve vize başvuru evraklarında beyan edilen bilgilerinizi destekler şekilde olmalıdır.

Gerçeğe uygun olmayan bilgi ve belgeler vize başvuru evraklarınızın arasında bulunmamalı. Vizesi İçin Gerekli Evraklar. Sahte evrakın suç olduğunu unutmamalısınız.


Federal Konseyi’nin 18. Soyadı WYŁCZNIE DO UŻYTKU SŁUŻBOWEGO 2. Kızlık soyadı(önceki soyadı) (x) Data złożenia wniosku: 3. Adı(Adları) (x) Numer wniosku: 4. Doğum tarihi(gün -ay yıl) 5. Doğduğu ülke we wspólnym ośrodku Wniosek. KAÇ GÜNLÜK ALINABİLİR? Turistik vizesi şahıslara en çok 1günlük olarak verilmektedir.


Her ay binlerce seyahat vizesi işleme koymamızın başlıca nedeni size zaman kazandırmamız ve can sıkıntısından kurtulma olanağı sağlamamızdır. Hizmetimiz kullanımı kolay bir web sitesi ve başvuru formu içermektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.