25 Aralık 2019 Çarşamba

İtalya gezilecek yerler

Tripadvisor gezginlerinin 7. Kuzeyinden güneyine gezip görülebilecek onlarca yer var. Sadece gelişmiş büyük şehirlerde değil, yalnızca birkaç sokaktan meydana gelen ve muhteşem doğal güzelliklere sahip köylerde gezerken de olağanüstü zaman geçirebilirsiniz.


Avrupa’nın güney kısmında Akdeniz kıyısında yer alır. Gezilecek Yerler İtalya Nerededir?

Türkiye’de Ölmeden Önce Görülmesi Gereken 1yer. Arazi alanı: 291km 2: Sulak Alan: 2km 2: Toplam alanı: 30340km 2. Via Krupp – Capri Via Krupp – Capri. Bazılarına gitme fırsatım oldu, sizin aklınızda bulunsun.


Bazıları başlı başına tatil rotası olmayı hak edecek kadar çekici. Dilerseniz kendi İtalya yazılarınızı sitemizde yayınlayabilirsiniz. Arap ve Norman mimarisi sahip olan yapılar, heykeller, müzeler ve volkanik kayalardan yapılmış balkonlarında çamaşırlar olan evler ile Palermo’da gezmek hem keyif verici hem de öğreticidir.


Bölgesindeki Turlar.

Ne zaman seyahat ediyorsunuz? Tüm Yapılacak Şeyler. Açık Hava Aktiviteleri. Konserler ve Gösteriler.


Napoli gezinize şehrin en eski caddelerinden biri olan Scannapoli caddesi ile başlayabilir, Milano’daki Galleria Vittorio Emanuele’i andıran Galeria Umberto’yu gezebilir, Piazza del Plebiscito meydanında gezinebilirsiniz. Pisa, Kuzey İtalya ’daki Toskana bölgesinde yer almakta. En parlak dönemini 11.


Yüzyıllar arasında yaşamış olan Pisa’nın merkez nüfusu yaklaşık 100. Mega İtalya turu gezilecek yerler adı altında merak ettiğiniz tüm içeriğe bu sayfadan ulaşabilirsiniz.


Tur kapsamında göreceğiniz şehirlerin listesi, sıralaması, bilgileri, fotoğrafları ve gezi notlarına dair her türlü bilgiye aşağıdaki interaktif harita aracılığı ile ulaşabilirsiniz. Kuzey italya gezilecek yerler tamamen ülkenin genelinde hakim olan turistik havaya sahip durumdadır. Toplamda 3bin metrekare alana yayılmış olan ülkenin Kuzey bölümü, Güney bölümüne kıyasla biraz daha gelişmiş bir yapıya sahiptir.


Coğrafi alanların daha sert koşullara sahip olduğu güney kesimlerde hem plajlardan yararlanılabiliyor, hem de dağlarla birlikte turizm. Alternatif olarak feribotla Positano’ya geçme şansınız var. Amalfi’ye Nasıl Gidilir blog yazıma da göz atabilirsiniz. Eğer zamanınız kısıtlıysa ve yalnızca birini görebilecekseniz, tercihinizi Positano’dan yana.


Dünyanın en ünlü eserlerini sergilendiği bu galeride, birçok büyük sanatçıların yapıtlarını görebilirsiniz.

Leonardo Da Vinci, Raphael, Michelangelo ve Titian gibi isimleri eserleri burada sergileniyor. Seyahat planınızı yaparken bu ülkede tarihi yapıları, gerçekten iyi mimari yapıları ve köylerini gezerken aradığınız herşeyi. Yurt dışında gidilebilecek en güzel ülkelerden biri, belki de ilki İtalyadır.


Roma’sı, gondolları ile sü. Gitmeden mutlaka okuyup not almanız gereken bir liste. Dünyanın gezilmesi gereken en önemli ülkelerden biri olan İtalya zamana meydan okuyan bir güzelliğe sahiptir.


Doğal güzellikleriyle İtalya gezilecek yerler en değeri adreslerinden biri olan Coma Gölü, dingin ve mavi sularının etrafını saran Akdeniz yeşilliklerinin meydana getirdiği muhteşemlikleri ile görenleri hayran bırakmaktadır. Dünyaca ünlü kayaları ve Antik Roma döneminden kalan patikalarıyla zengin bir görünüme sahip olan Capri Adası, ışıl ışıl sokaklarında. Venedik adını geçirmemek büyük bir kabahat olur.


Kendisi, 1adanın bulunduğu lagündeki en ünlü ada. Murano ve Burano da var.


San Marco Meydanı ve bu meydanı çevreleyen eserler, Büyük Kanal, kanallar üzerindeki köprüler, özellikle de Rialto Köprüsü görülmesi gerekenlerden. Gondol turu olmazsa olmaz. Bütçeniz yeterliyse el. Puglia, İtalya haritasında çizmenin tam topuğu aslında ve aşağıda yer alan Güney İtalya gezilecek yerler haritasına göz attığınızda, önemli şehirlerin hemen hemen aynı rota üzerinde sıralandığını göreceksiniz.


Doğa, tarih, kültür, gastronomi, romantizm gezi motivasyonu ne olursa olsun her çeşit turistin ister yalnız ister balayı çifti isterse çocuklu aile açısından İtalya gezilecek yerler ve öncelikli destinasyonlar arasında yer almaktadır. Dünyanın her yerinden farklı kültürlerden gelen farklı zevklere sahip insanlara keyifle yemek yedirmeyi başarmış ünlü mutfağı.


Floransa gezilecek yerler yazıma hoş geldiniz. Listemde yer alan yerler dışında her sokağı ayrı bir güzel her binası ayrı bir estetik olan bu kent size.


Binlerce yıllık tarihi ile İtalya ’nın başkenti Roma gezilecek yerler açısından oldukça zengin bir şehir. Tarihin en köklü ve güçlü medeniyetlerinden birinin kurulduğu Roma dünyanın en fazla ziyaretçi ağırlayan şehirlerinin başında geliyor.


Roma, tarih, kültür, sanat ve.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.