31 Ocak 2020 Cuma

Mega yapılar belgesel

Abraham Cowley Çok aktif. Bilim Adına Herşey. Sitemizde Türkçe belgesel serileri yer almaktadır. Bahsettiğimiz serileri Türkçe altyazılı veya Türkçe dublaj olarak izleyebilmektesiniz.


Bir belgesel çekmek için belgeleme, estetik ve kurgunun bir araya gelmesi gerekir. Ve siz koltuğa oturduktan sonra sizi bir şehirden amozondaki bir doğaya getirebilirler. I Like This Unlike Please Login to Vote.


I Dislike This Un-Dislike Please Login to Vo. Take The Next Step In Your Career. Change Your Life With reed. Reich’ın oluşturmuş olduğu inşaat yapılarının inceleniyor.


Diğer Türkçe Dublaj belgesellerimizi de incelemenizi öneriyoruz. Mega yapıları ikiye ayırabiliriz.


Sizlere sunmuş olduğumuz ücretsiz bu boxset setinde planlanan projelerin detaylarını, dikkat edilmesi gereken incelikleri ve proje planlamasının püf noktalarını en ince detay ayrıntısına kadar. MEGA YAPILAR HD Millau Köprüsü Şimdiye kadar yapılmış en büyük bina ve makinelerin yaratılmasının arkasındaki planlama ve mühendislik konularına bir göz atın. Türkçe ve yabancı belgeselleri bir araya getiren belgesel.


Mega yapılar belgesel

Mustafa Hasan Eğlen. Daha fazla videoya gözat. Sonraki oynatılıyor. Nazilerin kurmuş olduğu, kiminin gözlerine bile inanamayacağı yapılar, bazı mühendislik harikaları ve keşfedilmeyi bekleyen sırlar açığa çıkıyor.


Discovery Channel tarafından yapılmış imzalı ve bir mühendislik belgeseli serisi olan dünyadaki en süper, en büyük inşaatları görüntüleyin. Binanın yaklaşık 150. Bizim amacımız bizim gibi belgesel izlemeyi seven arkadaşları bir araya toplamaktır.


Eğilimli Kule Abu Dhabi, Eğilimli Kule Abu Dhabi belgese. National Geographic yapımı Tom Goodman-Hill, Greg Stebner ve Jonathan Hart‘ın anlatımını üstlendiği bölümden oluşan belgesel setinde karşılaştığımız mega ilgi çekici binaların projeleri planlanma. Tagged: mega yapılar belgeseli. Biz insanoğlu inanılmaz zeki yaratılmışız ki bu büyük şeyleri başarabiliyoruz.


Geçmişten günümüze artan insan nüfusu her geçen gün daha büyük bir ivme kazanıyor. Her geçen saniye kendimize yeni yaşam alanları, yeni şehirler,yeni. Mimari film - belgesel Mimarlık alanında yapılmış filmler, mimari videolar.


Mega yapılar belgesel

Belgesel İzle Türkçe Dublaj Full Belgeseller. Mimar belgeselleri, ünlü mimar biyografileri, mimari tasarım hikayeleri, mimari çözümler, mega yapılar. Etiketler : dev yapılar, belgesel, tv, eğlence, alp dağı tüneli, National geographic, öresund köprüs.


Mega yapılar belgesel

Birkaç bölüm HD olarak kayıt edilmiş ancak genel olarak SD kayıttır. Wide Range of Digital Cameras At Wex. Sitenin tum giderleri, en basindan itibaren kisisel olarak karsilanmaktadir.


Site reklamlari mumkun mertebede sizlerin seyir keyfini bozmayacak sekilde yerlestirilmeye gayret ediliyor. Reklam tiklamalarinin sayisina da.


MEGA YAPILAR SD Akashi Kaikyo Köprüsü Şimdiye kadar yapılmış en büyük bina ve makinelerin yaratılmasının arkasındaki planlama ve mühendislik konularına bir göz atın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.