30 Ocak 2020 Perşembe

Parti istifa dilekçesi

Devlet memuru olmuş siyasi parti üyeleri, posta yoluyla yapacakları başvurularda dilekçelerine görevli oldukları kurumdan alacakları görev belgesi aslını eklemeleri halinde. Dilekçesi Örnekleri. Parti üyeliğinden istifa etmenin yolları ve üyeliğin memurluk için engel teşkil edip etmediğine ilişkin tüm merak edilenleri burada bulabilirsiniz.


Siyasi parti istifa dilekçesi örneği ve metni. Mustafa Ali Türkan ve yönetim kurulu üyelerinin istifa etmesinin ardından ilçe başkanlığı atanmış yönetim kurulu listesi oluşturulmuş ancak yönetim kurulunda bazı isimler veto edilmişti.


Paylaşımı için Demokrat adlı kullanıcımıza teşekkür ederiz.

TL PTT ücreti ödeyerek posta yoluyla istifalarını gerçekleştirebilirler. Aksi takdirde üyeliğiniz kurul tarafından iptal edilmeyecektir. Yani bulunmuş oluğunuz parti üyeliğine devam edeceksiniz. Sizlerde kendinizden emin olmak için Kurultayın sizlere sunmuş olduğu parti üyelik sorgulama sayfası üzerinden üyeliğinizin.


Ak Parti Fethiye İlçe Başkanlığı’na ataması gerçekleştirilen ilçe başkanı Arif Bozyel’in istifa dilekçesi Ak Parti İl Başkanı Nihat Öztürk tarafından alındı. Sizinle neredeyse yıldır devam.


Yönetim kurulu üyelerinin topluca istifaları hâlinde, istifa beyanları üst kademece görevlendirilen en az. Sistem hayata geçirilmeden önce siyasi partilere üye olan vatandaşlar, ya il ve ilçe başkanlıklarına ya da seçim kurullarına giderek istifa dilekçesi ile parti üyeliklerinden istifa edebiliyordu.


PARTİ ÜYELİĞİNDEN İSTİFA ETMEK İSTEYENLERİN DİKKATİNE!

Daha önce e-Devlet üzerinden sadece siyasi parti üyeliği sorgulaması yapılabiliyordu. Ak Parti Saray İlçe Yönetim Kurulu yedek üyesi Halil Öztürk’ün aranan istifa dilekçesi sonunda bulundu.


AK Parti Dörtyol İlçe Başkanı Cüneyt Yavuz, "yoğun iş hayatı nedeniyle teşkilat çalışmasına zaman ayırmada sıkıntı yaşadığını" belirterek, görevinden istifa ettiğini. AK Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, düzenlediği basın toplantısında görevinden istifa ettiğini söyledi.


Ak Parti Mudanya ilçe Teşkilatında bir süredir merakla beklenen yeni başkan kim olacak sorusu netlik kazandı. Yaklaşık yıldır ilçe başkanı olarak görev yapan Erdal Kaya’nın geçtiğimiz hafta içinde il başkanlığına verdiği istifa dilekçesi ile görevden ayrılması sonucu, ilçe yönetimi de görevden alınmıştı.


Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu genel başkanlığında kurulan Gelecek Partisi’nde, İzmit İlçe Başkanlığı görevini yürüten Alper Gülebaş’ın istifa dilekçesi, yönetim kurulunda kabul edildi. Bugün toplanan İzmit İlçe Yönetimi, kongreye kadar partinin ilçe başkanlığını Gülşen Efe’nin yapmasını kararlaştırdı. AK Parti Kocaeli İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, görevinden istifa etti.


AK Parti Gazipaşa İlçe Teşkilatı, Gençlik Kolları Başkanlığı görevini yıldan bu yana yürüten Uğur Sinan Yüksel görevinden istifa etti. Halk Seydioğlu Baklavalarına cezayı böyle kesti.


Selahattin Demirtaş her an tahliye edilebilir. Erdoğan bugün yayınladığı istifa dilekçesinde parti yönetimine ve muhalefet partilerine sert eleştiriler yöneltti.


Asker Mobil Uygulamasını Telefonunuza indirerek ve Sosyal Medya üzerinde bizleri takip ederek güncel ilanlardan ve Gelişmelerden ücretsiz haberdar olabilirsiniz. Polislik Mobil Uygulamasını Telefonunuza indirerek ve Sosyal Medya üzerinde bizleri takip ederek güncel ilanlardan ve Gelişmelerden ücretsiz haberdar olabilirsiniz.


Ahmet ŞIK, parti yönetimine istifasının dilekçesini Nisan’da verdiğini sonucunun ise bugün belli olduğunu belirtirken kararının bireysel bir politik tutumdan dolayı olduğunu söyledi. Partiden istifa et masrafı devletten!


Cumhur İttifakı kapsamında, AK Parti listelerinden seçime giren ve meclis üyesi seçilen MHP’liler, MHP Genel Merkezi’nin yayınlandığı genelde doğrultusunda AK Parti ’den istifa dilekçesi verdiler.

Programda konuşan Aydın Ünlü, ‘İmzaladığınız dilekçeler gereği AK Parti listelerinden ayrılıyoruz. Karaman Ak Parti il başkan yardımcısı Ahmet Göregen istifa etti. Geçtiğimiz yıl Nisan ayında göreve gelen AK Parti il yönetim kurulu listesinden sürpriz bir istifa geldi.


Aksoy’un istifası hakkında konuşan AK Parti Aydın Gençlik Kolları Başkanı Ali Demir ise, Koçarlı İlçe Gençlik Kolları Başkanı Uğur Aksoy’un işlerinin yoğunluğu gerekçesi ile istifa dilekçesi verdiğini, yaptığı sözlü açıklamasında öne sürdüğü “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın gençlerimize verdiği değeri şehrimizde. Hakan Şükür siyasi varlığına bağımsız olarak devam edeceğini bildirdi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.