23 Ocak 2020 Perşembe

Türkiye avrupa birliğicek mi

Ya bizler halen bağnazlıkla, mezheplerle, ırkçılıkla, dinle, adaletsizlikle gündemi oyalıyoruz. Avrupa bundan 5sene önce bu olayları yaşadı. Yani Dünya Aya çıktı bizler halen türbanlı-türbansız, Kürt-Türk, Alevi-Sünni, abes mi -abes değil mi ? Dünyanın 5seneki önceki halini yaşıyoruz.


Avrupa Birliği tarafından seyahat izni verilen ülkelerin listesi güncellendi.

Bir yandan kendinden emin ve büyük gelişmeler kaydeden bir Türkiye. Avrupa ve ekonomik krizden etkilenen liderleri. Sokak Röportajları 209views. Gençlerin fikirlerini sorduk.


TÜRKİYE NEDEN AVRUPA BİRLİĞİNE GİREMİYOR. Katılım müzakereleri etkili bir şekilde bekletildi.


Lakin Türk yönetiminin Avrupa ’ya karşı düşmanlığı ve antidemokratik yönetim şeklinin ülkenin ekonomik sıkıntılarını çözmeyi.

Türkiye avrupadan daha iyi durumda olacak yakında. Türklerle Avrupalılar arasındaki ilişkiler uzun bir geçmişe sahiptir. Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az.


Misafir - Masaüst ü. Bu koşullar altında Almanya, hükümeti Ankara’da yarı yolda bırakacak taraflar aramaktadır. Konya Hava Üssü’nün Alman Milletvekilleri tarafından ziyaretinin yasaklanmasının ardından Almanya. Deprem mi oldu, nerede, saat kaçta, kaç şiddetinde? Ekleme Formu ile oturum açılmadan eklenen bu gönderi, bir moderatör tarafından kontrol edilip y. Ziya Paşa bir beytinde: “İslam imiş pa bende-i terakki Evvel yoğidi iş bu.


Mart ayında İstanbul’da kritik zirve yapılacağını açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan “AB ile yeni bir süreç başlatabiliriz. Bunun için pek çok adım attık bundan da sonra da atacağız” ifadelerini kullandı. Konuyu ülke siyasetinin dışında genel ele alalım. Yeni ev ödevleri arasında Maastricht kriterlerine uyum ve Merkez’in mali bağımsızlığı bulunuyor.


Gümrük Birliği’ne ilişkin kuralları içeren ‘Katma Protokol’ imzalandı. Bunun ardından AB üyesi diğer ülkelerden de "biz de referandum yapalım" çağrıları yükselmeye başladı.


AKPnin son iki dönemki.

Başbakanı Theresa May AB’nin Lizbon Antlaşması’nın birlikten ayrılmayı düzenleyen 50. Fransa’da ise bu sayı 2542’dir.


Brüksel’e resmi ihbarda bulunarak Brexit’i resmen başlatmıştır. Mustafa Kemalin medeniyet seviyesi için yüzümüz batiya dönük olmalıdır. Her ne şekilde olursa olsun. Doğunun barbar kafası gelişmişlik seviyesi.


Ancak ülkemizin büyük bir bölümü Asya kıtasında yer almaktadır. Avrupa kıtasında kalan bölümü sadece Marmara bölgesinin Trakya ya da Rumeli adı verilen kısmıdır. Yargı ve Temel Haklar Faslı’nda kaydetmiş olduğu önemli ilerlemeleri özetle-mektedir.


Dün geceden bu yana göçmenler, sınır kapılarına.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.