22 Ocak 2020 Çarşamba

Tüvtürk randevu sorgulama

Egzoz gazı emisyon ölçümü hizmetini randevu almaksızın tüm istasyonlarımızda alabilirsiniz. Muayene sonucunu görmek için muayene rapor numarası girilmelidir. Araç sorgulama en çok borç sorgulama olarak aranmaktadır. Araç sahipleri araç alırken en çok merak ettiği konu araç muayene sorgulama yani daha önce aracın geçmişini sorgulamak için sahte araç muayene mi acaba diyenler için bu sistem üzerinden araç muayene sorgulama yaparak emin olabilirsiniz.


Tüvtürk randevu sorgulama

Aracınızın muayene durumunu sorgulamak için sistemi kullanabilirsiniz. Tüvtürk randevu sorgulama internet sitesidir. Bu sitede ücret karşılığı araç muayene randevu alma ve gerekenler hakkında bilgilendirme hizmeti verilmektedir.


NERİLEN HİZMETLER TÜVTÜRK Muayene İstasyon Bilgisi Sorgulama OGS Geçiş Bilgileri Sorgulama Traf. Bu hattı aradığınızda telefondaki yetkiliye aracınızın plakasını vermeniz yeterlidir. Bunun dışında TÜVTÜRK adını kullanarak ücretli randevu veren kurum ve kişilere itibar etmeyiniz.


Detaylı bilgi için tıklayınız. TÜVTÜRK resmi internet sitesi aracılığı ile giriş yapılmasının ardından randevu alma işlemleri için gün ve saat bilginin girilmesi beklenmektedir. Doğru seçimlerin sonrasında uygun bir zaman aralığının belirlenmesinin ardından muayene randevusu sorunsuz bir şekilde sisteme kayıt edilecektir.


Dikkat edilmesi gereken araç muayene işlemlerinde dikkat edilmesi. Başvurularınızı web sitemiz üzerinden online randevu bölümünden gerçekleştirebilirsiniz Günümüzde artık araç muayene istasyonlarının %unun üzerinde tamamen randevulu hizmet verilmektedir. Zaman kaybı tamamen önlenmiştir. Randevulu tüv istasyonlarında kesinlikle.


Araç muayene randevu almak için online hizmetinizdeyiz. Lütfen aşağıdaki bilgilerinizi kontrol edin. Sonrasında araç plakası ve randevu almak istediğiniz şehri seçerek devam tuşuna basınız. Anasayfa » TÜVTÜRK RANDEVU SORGULAMA » tüvtürk.


Tüvtürk randevu sorgulama

Bilgi: Klavye yön tuşlarını kullanarak galeri resimleri arasında geçiş yapabilirsiniz. ARAÇ MUAYENE RANDEVUSU ALMA. HGS ve OGS Müşteri Hizme. Her iki yoldan da randevu alamayanlar, TÜVTÜRK şubelerine giderek randevu alabilir.


Uzun bir süre önce randevu almış ancak randevu tarihi ve saati ile ilgil ayrıntıları unutmuş olan kişiler, basit bir sorgulama işlemi ile bu bilgileri tekrar edinebilirler. Araç bakım ve muayene sorgulama işlemleri için diğer bir yol da E- Devlet sisteminden giriş yaparak sorgulama işlemi yapmaktır. Yazının sonunda yer alan linke tıklayarak giriş yapabilirsiniz. Bir aracınız varsa, bu sürecin ne kadar da zahmetli olduğunu biliyorsunuz demektir.


Hemen araç muayene randevu başvurunuzu gönderin, merak ettiğiniz konularda detaylı bilgiler alarak, online randevunu al ! O yüzden sana en iyi. Açılacak olan bu sayfada ilk olarak araç tipinizi ve aracınızın plakasını girmeniz gerekiyor ardından devam diyerek randevu bilgilerini, istasyon ve saat bilgilerini, araç ruhsat bilgilerini ve kişisel bilgilerinizi girdikten sonra randevu alma işleminiz gerçekleşecektir.


Not: Araç borç sorgulama araç muayene randevu sorgulama ( tüvtürk randevu sorgulama ) sistemi değildir. Diğer sayfalarımızda bununla ilgili bilgiler bulabilirsiniz. TÜVTÜRK ’ten randevu almak için TÜVTÜRK intenet sitesine girmeniz gerekmektedir. Bunun yanı sıra E-Devlet üzerinden de randevu almak mümkündür.


Peki randevu alma işlemi nasıl gerçekleştirilir? Sahip olduğunuz bir araç için TÜVTÜRK ’e bağlı muayene alanlarından herhangi biri için randevu adımlarınızı tamamlamanızın ardından gerek konum gerekse randevu zamanına dair bilgileri öğrenebilmek için muayene sorgulama işlemini gerçekleştirmeniz gerekiyor.


Tüvtürk randevu sorgulama

Bu noktada TÜVTÜRK, sizlere daha iyi hizmet verebilmek adına iki farklı yerden bilgi akışı sağlıyor. Bunlardan biri de direk telefonla irtibat sistemidir. Etiketler: araç muayane, araç muayene, araç muayene randevu, tüvtürk muayene sorgulama.


Gönderen taner zaman: 03:Hiç yorum yok: Bunu E-postayla Gönder BlogThis!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.