7 Şubat 2020 Cuma

Mimarlık staj defteri elle yazılmış 30 günlük

Gün-Gün yazılmış günlük büro stajı dosyası, word sayfasına sığdırılan staj dosyası büro stajı yazacak arkadaşlar için güzel bir staj defteri örneği olacaktır. Büroda inşaat, mimarlık, statik, iç dizayn ve teknik danışmanlık gibi çalışmalar yapılmıştır.


Bölge Planlama Bölümünde yaz stajları (otuz) günlük büro ve (otuz) günlük kurum olmak üzere iki adettir. Her iki staj da kurum stajı olarak da yapılabilir. Defter gün gün yazılmıştır.


Kimisi hergün gider yapar kimisi gider anlamaz kimisi de naylon die tabir ettiğimiz hocaları yaptım diye kandırma şeklini kulanır:) Aranızda yapmış olanlar günlük not alanlar vardır belki ama notlarına yardımcı olması ve yapmayanların defterlerini dolu dolu göstermesi. Vinç yapılacak yerin ahşap kalıpları çakıldı ve donatı demirlerinin montajı yapıldı. Radye temelin altına atık su boruları döşendi.


Toplamda sayfalık el ile yazılmış bir şantiye stajı örneği. Bilal Savaş isimli arkadaşımıza teşekkürler. Sefa Yasin arkadaşımıza teşekkürü bir borç biliriz.


Her bir sayfası özenle hazırlanmış ve bir kaç sayfa da anlatılan konuyla ilgili eklediğim resimler de bulunmaktadır. Dış ticaret bölümü 1. Gümrük müşavirliğinde staj görüyorum ve pek fazla iş olmuyor her stajerde olduğu gibi benimde yaptıklarım kısıtlı basit şeyler. Merhaba arkadaşlar.


Her nekadar istesemde Tescil,Onay,Fotokopiden ileriye geçemedim ve stajım haftaya bitmek üzere ve daha başlamadım. Zaten staj defterimiz sayfa olacak şekilde basılır, elle doldurulur.


Mimarlık staj defteri elle yazılmış 30 günlük

Ofis stajı yapan bir öğrenci, staj süresinin sonunda, staj defterinde yer alan sırayla, kendisinin bizzat yaptığı her türlü çalışmaya ait belgelerin birer kopyasını bir dosya halinde düzenleyerek teslim edecektir. Bu dosyada ayrıca, öğrencinin bizzat yaptığı. Bu sebepten dolayı günlüğünüzde her gün için “NE YAPTIĞINIZI” en fazla üç cümleden oluşacak şekilde yazmalısınız. Her gün için bir günlük sayfası yazmayınız.


Her sayfaya birkaç iş gününde yaptıklarınızı yazınız. Ben de şu sıralar staj defteri hazırlamaktayım ve defterimi zenginleştirmekte çok faydalı olacaktır. Cinsiyet: Ynt: İhtiyacı olan arkadaşlara günlük şantiye stajı. STAJ ÖNCESİ HAZIRLIKLAR: 1. Fiyat olarak hiç pazarlıksız TL‘dir.


Mimarlık staj defteri elle yazılmış 30 günlük

Böylece TL kar etmiş oluyorsunuz. Ayrıca elinizde adet yazılım üzerine staj defteri oluyor. Diğer sitelerde ki. Daha ilk gün oldugu için bi iş yapmadım falan yazıyosun.


Mimarlık staj defteri elle yazılmış 30 günlük

Arkadaşlar adalet m. Staj Komisyon Başkanı A. Ofisde bu aralar iş olmadığından defter doldurma zamanı geldiğinde yeterli veri elde edeceğimi düşünmüyorum. Elinizde günlük doldurulmuş iç mimarlık ofis staj defteri olan varsa paylaşabilir mi? Bazı bilgileri kendi yorumumu katarak almam lazım.


Tüm staj ilanlarını, staj defterlerini, staj firmalarını ve staj hakkında sıkça sorulan soruları bir arada bulabileceğiniz bir staj rehberidir. Ve stajyer öğrenciler için gerekli bütün kaynakları bu platformda paylaşır.


Rapordaki sayfa sayısı, ekler bölümü hariç olmak üzere en az, staj süresindeki gün sayısı kadar olmalıdır. Rönesans Holding ofisinde, Serdar Binzet denetimi altında, Rönesans Sağlık Yatırım (RSY) departmanında staj dönemimi geçirdim. Sonuçta haftada 5-gün staj yapmış olarak günü tamamladığınızda ve toplam günlük puantaj çizelgelerini okulunuza ulaştırdığınızda stajınız bitmiş sayılır.


Burada dikkat edilecek puantaj çizelgesinin stajın bitimden en geç 2–gün sonra (yani toplam gün bittikten en geç 2–gün sonra) okula ulaştırılmasıdır. Bu arada staj demek birnevi mesleki pratik demektir.


Mimarlık eğitiminde genel anlamda çeşit staj bulunur. Bu süre zarfınca öğrenci, eğitimini tamamladıktan sonra alacağı diplomayla yapacağı meslek için direkt olarak kısa tecrubeler edinme şansı bulur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.