24 Şubat 2020 Pazartesi

Park cezası fotoğraf

Park cezası ne kadar? Bilindiği üzere park edilmesi yasak olan alanlara hatalı park yapıldığı zaman araçlar en yakın yediemin parkına çekiliyor.


Park cezası fotoğraf

Ayrıca plakaya kesilen yanlış park cezası ne kadar? Bununla birlikte aşamanın da kullanımı sonucunda aracın çekilmesiyle 2TL ceza oluşur. Fotoğraf bulunmadığından ötürü bu davaya itiraz edebilme hakkımız var mı? Trafik cezası geldi fotoğraf falan yok (ssli) ». Erken ödeme indiriminden faydalanmak için bu trafik cezasının size tebliğ edildiği günden itibaren Onbeş (15) gün içerisinde ödemeniz gerekir.


Ceza tutanağında ‘yasak park’ şeklinde iki kelimeden ibaret bir not haricinde müvekkilin yasak yerde park yaptığına ilişkin hiçbir fotoğraf, delil ve kayıt bulunmamaktadır. Yanlış yere park eden araçlar nereye ve nasıl şikayet edilir? Kaldırıma, yaya geçidine, engelliler için ayrılan park yerlerine ya da park edilmesi yasak olan yerlere park yapan araçları şikayet etmek için 1aranabilir.


Taşıt yolu üzerinde park etmenin trafik işaretleri ile yasaklandığı yerlerde park etmenin cezası 1TL ( Peşin TL) ve ceza puanı uygulanır. Taşıt yolu üzerinde özürlülerin araçları için ayrılmış park yerlerinde park etmenin cezası 2TL ( Peşin 1TL) ve ceza puanı uygulanır. Ancak, kişilere yapılan cezai işlemler her zaman için trafik kontrol noktalarında yapılmamaktadır.


Bildiğiniz üzere, araçlar eğer park etmemesi gereken yerlere park ettikleri zaman en yakın yerlere çekiliyor. Bu durumda hem çekici, hem ceza hem de otopark ücreti ödemesi gerekiyor. Hatalı park durumunda 1TL değerindeki araç çekme ücreti ödemeniz gerekmektedir. Yeni uygulamayla birlikte, park yasağını ihlal ettiği belirlenen araçların fotoğrafları, yasağı deldikleri bölgede dijital fotoğraf makinesiyle kayıt altına alınıyor ve araç.


Bu görüntüler tarih oluyor… Yeni genelge yayınlandı. Aksi takdirde cezaya ait bir ödeme yapmayacağımı belirtmek isterim. O sokakta böyle bir tabela olup olmadığını hatırlamıyorum. Ama eve gelen cezada bir fotoğraf vs.


Fotoğraf olmayınca itiraz edilebiliyor diye biliyorum ama aracı da çekmişler sonuçta. Konu hakkında soru, sorun ya da görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz. Caddeye park etmiş olsaydım bile ceza yememem gerekirken, park yerine park etmiş olarak ceza yememin hiçbir hukuki dayanağı yoktur.


Kaldı ki ceza makbuzunda hiç bir suretle cezaya muhatap olmamla alakalı fotoğraf, video vb. TL olarak belirlenmiştir. Bunun yanı sıra hatalı park durumunda trafik vakfına 1TL tutarında araç çekme ücreti de araç sahibi tarafından ödenmektedir.


Hatalı park yapan sürücülere bazı durumlarda yalnızca park cezası kesilirken, bazı durumlarda da ceza kesilmesinin yanında yediemin otoparklarına çekilmektedir. Bu aşamalı ödemeyi dikkate aldığımızda park cezasında ödenecek ceza 2TL’dir. Bazen yaptığımız hatalı parkın cezası bir makbuz olarak değil de otomobilimizle verilebiliyor.


Park cezası fotoğraf

Araba hala park yerinde olduğunda, aracın tahliyesi için bir miktar para cezası ödemek zorundasınız. Engelliler için park yeri Yetkili bir sürücü, yasaların, engelli kişilerin sahip olduğu veya sahip olduğu araçlara yönelik park yerlerini işgal etmesinin kesinlikle yasak olduğunu bilir.


Cezanın tebliğ edilmesi sırasında kanıt niteliğinde herhangi bir fotoğraf veya belge bulunmuyorsa itiraz hakkı kullanılır. Belediye bölgelerinde yeterli kapasitede otopark hizmeti sunulmaması. Benzer olayı daha önce de tekrarlayan Ash White adındaki gencin daha şimdiden yarım düzine park cezası birikmiş durumda. Email adresine yeni bir şifre gönderilecek.


Havalimanı otoparkında yanlış park cezası : günde bin lira para cezası kesildi. Pozitif ayrımcılık yapılması gereken engelli vatandaşlarımıza ne yazık ki trafikte bile negatif ayrımcılık yapmaktan çekinmiyoruz.


Park cezası fotoğraf

Hatalı ve usulsüz park etmek başlı başına bir sorun iken bir de engelli vatandaşlarımız için ayrılan park yerlerini işgal etmek aslında duyarsızlığımızın ve trafik. Tetik, Kasım Cuma günü işe gittiği esnada RA 2plakalı otomobilini Tepebaşı ilçesinde bulunan Mithat Paşa İlkokulu civarına park etti. Bu tarihe kadar eski ehliyet belgenizi kullanmaya devam edebilirsiniz.


Yeni Ehliyet İçin Fotoğraf Özelliklerinden bahsedeceğiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.