25 Şubat 2020 Salı

Okul aile bİrlİğİ bağiş makbuzu

Sipariş : Talep Formu: İsim : Sipariş Miktarı : E-Mail : Telefo. OKUL AİLE BİRLİĞİ BAĞIŞ MAKBUZU. Mahmutbey Caddesi 13. Kodu: Y0Stok Durumu: Stokta var.


Geçtiğimiz günlerde öğretmen arkadaşlarımdan Gökhan Bey’in “Eğitime % 1Destek Kampanyası” adı altında okul aile birliklerine yapılan bağışların vergi mevzuatı açısından indirim konusu yapılıp yapılamayacağı hususu hakkında soru aldım.

Aile Birliği Başkanlarını alarak. Ayrıntılı bilgi için İade Politikası bölümünü inceleyebilirsiniz.


Değişim işlemlerleri için teslimat tarihinden itibaren gün içinde Mng Kargo ile ücretsiz gönderim hakkına. Okulumuzun boyanması, çatı saclarının değiştirilmesi, genel temizlik ihtiyaçlarının giderilmesi vb. OKULUN ADI ÖĞRENİM YILI İLİ İLÇESİ KÖYÜ.


Okul müdürünü yani devletin makam, öğrenci, okul teslim ettiği eğitimcileri bu denli rencide etmek doğru değildir diye. Söz konusu Kanuna istinaden yayımlanan 31.

Tüm okullarda talep edilen aidatların (ki hemem hemen bütün okullardan daha az) bizim okulumuzda toplanma oranı çok düşük kalmıştır. Yukarıda sayılan kamu kurum ve kuruluşlarına bağışlanan okul, sağlık tesisi, 1yatak (kalkınmada öncelikli yörelerde yatak) kapasitesinden az olmamak kaydıyla öğrenci yurdu ile çocuk yuvası, yetiştirme yurdu, huzurevi ve bakım ve rehabilitasyon merkezi ile mülki idare amirlerinin izni ve denetimine tabi olarak yaptırılacak ibadethaneler ve Diyanet İşleri.


Gücünü velilerimizin maddi yardımları ve manevi desteğinden alan Birliğimiz, yapmış olduğu ve yapacağı tüm faaliyetlerinde, geleceğimizin en değerli varlığı olan öğrencilerin eğitim öğretimine en üst seviyede katkı sunmayı hedeflemiştir. Bir sorun fark ettiğinde okul idaresi ile OAB başkanı aracılığı ile yazılı olarak paylaşır.


Görevleri: Öğrencileri, Türk Millî Eğitiminin Genel Amaçları ve Temel İlkeleri ile Atatürk İnkılâp ve İlkeleri doğrultusunda yetiştirmek üzere okul yönetimi, öğretmenler, veliler ve ailelerle iş birliği yapmak. Okul aile birliği nakdi yardımları kabul eder yazar.


Nakdi yardım toplayabilir yazmaz. Ben veli olarak gönlümden kopar aile birliğine makbuz karşılığı banka aracılığı ile veririm alır. Yönetim kurulunun görev süresi bir yıldır.


Başlatan YoneticiHane. Bütçenin tek kaynağı var o da kapı girişine atılmış bir masanın üzerindeki bağış makbuzu. Adı ‘bağış’ da, yersen. Zorunlu bağış’ diye bir şey mi olur?


Avrupa Kaliteli İthal Otokopi Kağıda Ofset Baskılı, - Renkli Baskılı, Selefonlu Kapak, Koçan Ciltli - Otokopi Kağıt Ürünleri (Kendinden Karbonlu Kağıt) Kullanırken Koçanların Baş Tarafında Bulunan Kartonu Sayfanın Altında Kullanarak Evraklarınızın Daha Temiz Düzenlenmesini. Yönetmelik maddesinde tereddüt olması.

Paket içerisinde cilt makbuz bulunmatadır. Okul ihtiyaçlarını bağış yoluyla karşılayanlara soruşturma açıldığına göre, öğretmenlerin bu davranışı da suç teşkil eder mi, bilemem. Harcama yetkisi yoktur. Ama MEM telefon parası vs ödenir.


Genelde kurum kasko giderleri, makam aracı. Madde 13) Ancak bu iş birliği yine iradi olup velilerin zorlanması suretiyle yapılamayacaktır. Nitekim, okul aile birliğinin işlevi, eğitimdeki güçlüklerin giderilmesine katkı sağlamaktan. Muaflık ve istisna.


MADDE – Okul - aile birlikleri, 6ncı madde kapsamında yapacakları işlemler ve düzenlenen kağıtlar yönünden damga vergisi ve harçlardan muaf olup, okul - aile birliklerine ve okul - aile birlikleri tarafından yapılan bağış ve yardımlar veraset ve intikal vergisinden muaftır. TL olmak Üzere TC Ziraat Bankası Nilüfer Şubesinde ilgili hesap da olduğu görülmüştür.


Para veren velilere okul aile birliği makbuzu kesilmiş İddialara göre, Üsküdar ve Kadıköy ilçelerinde velilerden “ okul aile birliğine bağış’’ adı altında toplanan ücretler bin ile bin 5TL arasında değişiyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.