13 Mart 2020 Cuma

Öğretmenlere tebliğ

Okulunuzda görevli rehber öğretmenin görev ve sorumluluklarının tebliğ edildiği yazı örneğidir. Bu kişiler tebliğ evrakını kabule mecburdurlar. Kendisine tebliğ yapılacak kimsenin muvakkaten başka bir yere gittiğini belirten kimse, beyanını imzadan imtina ederse, tebliğ eden bu beyanı şerh ve imza eder. Bu durumda ve tebliğ evrakının kabulden çekinme halinde tebligat, inci maddeye göre yapılır.


TEBLİĞ – TEBELLÜĞ BELGESİ.

Aday öğretmene tebliğ belgesi indirmek için tıklayın. Danışman öğretmene tebliğ belgesi indirmek için tıklayın. Kamuoyuna saygıyla duyurulur. Ekte Paylaşılmıştır.


Son Düzenleme: Eyl. Norm kadrolar bugün güncellenmeye başlıyor. Belletmen Öğretmen.

Açığa alınan öğretmenlere tebliğ başladı. Vergi Haftası Etkinliklerine Katılan Öğrenci Sayıları Şablonu. Aynı İlçe Özlük Dosyası Gönderme Şablonu.


Tebliğ -Tebellüğ Şablonu. Okul Aile Birliği İmza Sirküsü Şablonu. Yurt Dışına Çıkış İzin Şablonu.


Bazı Okul müdürleri ne yazık ki değişen mevzuat hükümleri doğrultusunda kendileri. Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından uyarıldı. BİLSEM öğretmen atama.


Peki açığa alınan öğretmenlerin isim listesi açıklandı m�. Salon başkanı, gözetmen ve yedek gözetmen olan öğretmenlere görevleri tebliğ edildi. Görevlendirmeler yapıldı.


Peki MEB tarafından sınav ücreti olarak öğretmenlere ne kadar ücret ödenecek? LGSde görevli öğretmenler salon başkanı, gözetmen ve yedek. Yazı MEB açığa alma yazılarını tebliğ ediyor.


Arkadaşlar geriye sayım başladı biliyorsunuz.

Norm fazlası ilan edilen öğretmenlere atamaların tebliğleri sürüyor. Kadıköy ve Cağaloğlu Anadolu liselerindeki öğretmenler tebliğ yazılarını almadı. Bu Yönerge hükümlerini İl Millî Eğitim Müdürlüğü yürütür.


Metinde, öğretmenin. Okul müdürü, bakanlığın öğrencilere duyurulmak üzere öğretmenlere gönderdiği resmi yazıları keyfine göre tebliğ etmeme hakkı var mıdır? Silopi Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi müdürü S. Tabiki de yoktur fakat bununla ilgili bir mevzuat arıyorum. Lütfen yardım ediniz.


Pansiyon nöbetine başlamadan önce toplantı, pansiyonda nöbet tutacak olan okul içinden ve dışarıdan gelen belletmenlerle toplantı düzenlenmesi faydalı olacaktır. Taslak norm öğretmenlere tebliğ edilmiyorsa neden tebliğ edilmediğini araştırması, okul öneticisi ile irtibata geçmesi ve sorması ve itiraz dilekçesi vermesi.


MEB, öğretmenlerin aylıksız izin dönüşü göreve başlama ve ek dersleri hakkında görüş yayımladı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.